Sprookje

 

Zie haar staan… 21 jaar oud… al een heel leven achter zich en toch nog naïef.
Die dag was er geen om ‘nooit te vergeten’.
Ondanks verwoede aanhoudende pogingen van enkelen om het hele gebeuren te laten mislukken lieten ze zich niet weerhouden onder het mom van ‘ze kunnen het heen & weer krijgen, het is ons leven en wij willen dit dus wij doen dit, PUNT’.
Inmiddels bijna 35 jaar geleden… wederom organiseren ze een feestje, een echte deze keer! Deze keer alleen in gezelschap van hen die in hun harten wonen, mensen die ze lief hebben en met wie ze het heugelijk feit willen herdenken in plaats van moeten.
Niet meer beïnvloed door mensen die hen de wetten voorschrijven over hoe zo iets wel of niet hoort. Lekker doen wat zij zelf willen, zoals het echt hoort!

Deze keer hebben we er echt 1000% zin in!

 

Schaap Schrijft – Schrijfuitdaging  – – – Gestart: 29 september 2018 – – –
Themawoord 24 november – 8 december 2018: SPROOKJE

18 hartenluchtjes op “Sprookje

  1. Dat was in het begin makkelijker gezegd dan gedaan maar je leert iets pas door het te doen toch… en gelukkig hebben we ons standpunt in die zin nooit losgelaten en hebben we het nu prima naar ons zin.

 1. Mooi Melody. Helemaal gelijk dat jullie deden wat je wilde; was het uiteindelijk niet goed uitgepakt dan heb je ook weer wat geleerd! Maar zo te lezen gaat het na 35 jaar nog steeds geweldig 😉 Gefeliciteerd! En groot gelijk dat je het alleen viert met de mensen die wat voor jullie betekenen, zouden meer mensen moeten doen.
  Ik ga je linken! Liefs.

  1. Dank je wel lieve dame. Ja zo is het maar net, het leven is immers 1 grote les van begin tot eind.

   Ja vinden wij ook…. wij laten ons niets meer gebieden noch verbieden, door elkaar niet en door een ander al helemaal niet. We leven ons leven samen en ieders ons eigen leven zoals wij dat graag willen, we genieten van elkaar, met elkaar, van elkaars plezier en gunnen het elkaar dan ook en genieten oprecht mee van de ander zijn enthousiaste verhalen.

   Dank je wel, we gaan gewoon lekker door zoals we al jaren bezig zijn…

   Liefsss…

 2. Heel verdrietig zoals dat toen gegaan is. Maar jullie hebben het goed samen, anders had je het geen 35 jaar volgehouden. Hele kooi bruiloft toe gewenst met al jullie vrienden en geliefden.

  1. Ja klopt…. drama in hoofdletters maar ja oke het zij zo… lang geleden alweer… we hebben het al lang achter ons gelaten en zijn God ZIj Dank nog steeds heel tevreden samen en vinden nog steeds dat wij als enigen mogen bepalen hoe wij het willen doen / laten.

   Dat komt vast goed, dank je wel.

  1. Ja toch?!

   Dank je wel hoor, erg lief. Komt vast goed…. ‘lang’ is betrekkelijk en niet noodzakelijk, we willen graag leven zolang het goed is, cliche wellicht maar je snapt me wel.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.