Snikkkk

gus

In Wildlands Emmen zit al een tijdje een nieuw mannetje neushoorn achter de schermen. Afgelopen week mocht hij kennismaken met de beide dames neushoorns Sara en Jennifer omdat een vorig fok-plan een complete mislukking werd doordat de 3 dames weigerden Kushini toe te laten en hem letterlijk tot bloedens toe door hun hele verblijf heen en weer sloegen.

petra-emmen
Afgelopen 2 juni moest men in Wildlands echter het trieste besluit nemen om neushoorndame Petra in te laten slapen vanwege nierfalen.

jennifer-emmen
Vandaag weer een triest bericht omtrent deze dieren want neushoorndame Jennifer, 44 jaar, werd overleden in haar verblijf aangetroffen. Op dit moment is de doodsoorzaak nog niet bekend.

sara-emmen
Dat betekent dus dat nieuw neushoorn-mannetje Gus nu zich mag ontfermen over het veroveren van maar 1 dame, Sara, en hopelijk voor nageslacht zal gaan zorgen.

Zo triest dit! Hopelijk denderen en stuiterend er weer snel een aantal neushoorns door Wildlands!

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

4 reacties

 1. gadverdamme das wel heel erg veel slecht nieuws achter elkaar. Mag hopen dat er niet meer rottigheid uit de sectie naar boven komt.

  • Ja inderdaad! Ik schrok er ook behoorlijk van toen ik het nieuws vanmiddag via Daphne kreeg.

   Dat hoop ik ook…. nu waren deze dames beiden al heel erg oud, ze worden gemiddeld 45=50 jaar in gevangenschap maar toch….2 in een halfjaar tijd vind ik ook wel heel erg veel en verdrietig.

   xxx

 2. Je was best even aangeslagen door dit nieuws. Zullen we de 24e die dus missen. Hopen maar dat Sara net als die Bijbelse Sara een kind krijgt.

  • Ja klopt…. zo iets gaat ‘t me echt aan ‘t hart.

   Inderdaad….. Hopelijk is Sara bereid hem te ontvangen en zal Gus niet hetzelfde lot te wachten staan als Kushini

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.