~ LUISTERIJ ~·Died-enzo

12-Snik

Na heel lang wachten werd het e.i.n.d.e.l.i.j.k. september en in een **** en een zucht is het nu alweer 15 januari met, op dit moment, nog maar 3 voorstellingen te gaan waarvan vanavond mijn 12e ook tegelijkertijd mijn laatste is. De één na laatste én laatste voorstelling van het seizoen Jeans-24-Tropical Heat vinden plaats in theater Geert Teis te Stadskanaal en daar ben ik niet bij. Ik zit vanavond in theater De Molenberg in Delfzijl op rij 1 met Anita en mag nog 1x live meemaken hoe het gaat op toneel, en dus ook nog éénmaal maar genieten van Gaia, Britt, Manon, Sarah, Nigel, Xander, Maarten, Daniël met band; Bennie, Harmen, Marco en Shelton. zucht…Nou werd Gaia vorige week ziek en het was onduidelijk wat er precies aan de hand was. Ik heb inmiddels begrepen dat ze er wel bij is, en dat ze er gisteren en eergisteren ook was maar slechts een klein deel heeft gedaan. Gisteren heeft ze de 1e helft gedaan. En wat ze vanavond gaat doen is nog niet bekend, dat moet ik afwachten. Al hoop ik natuurlijk zeer intens dat ze in staat is de hele show te doen, maar als dat niet gaat, dan in ieder geval de 2e helft omdat daar mijn favo-blok in zit. Extra spannend dus.

De afscheidscadeautjes zijn met zorg uitgezocht en ingepakt, er zijn weer mooie kaarten bij met voor iedereen een persoonlijke tekst, zoals ik elk jaar doe. Straks douchen en omkleden en dan de auto in om Anita op te halen en dan is het zover….de laatste voor mij. Zal wel weer een emotionele avond worden, zoals elk seizoen als ik er zit en me realiseer bij elk nummer, dat het de laatste keer is dat ik het life mag horen en voelen.

Natuurlijk heb ik er vreselijk veel zin in maar tegelijkertijd is mijn gemoed ook een beetje zwaar, afscheid nemen is niet leuk. Temeer ook daar op dit moment nog niet met zekerheid bekend is wie van de cast- & bandleden er volgend seizoen wel of niet weer bij zullen zijn. Van Sarah weet ik dat ze erbij mag zijn maar dat is volledig afhankelijk van haar gezondheid, ze is immers genezende van schildklierkanker. Ik heb uiteraard al wel geruchten gehoord over wie blijft en wie vertrekt en bij die ‘keuze’ moet ik me neerleggen, als het zó is, al hoop ik dat het anders is. Afwachten.

We gaan ons nu maar weer richten op september, de 1e voorstelling van seizoen 25… waarvan ik de naam noch de bezetting op dit moment niet ken. Daphne en ik verheugen ons in ieder geval al wel op maandag 28 september. Dan gaan we naar het Beatrix theater in Utrecht om daar de Jubileumshow van Jeans te gaan bewonderen. De kaarten zijn al geruime tijd binnen, we zitten op rij 2. We gaan ons laten verrassen want wat er gaat komen weten we nog niet. Er is ook zoveel geschiedenis inmiddels…28 shows… met enorm veel castleden en bandleden die er waren in al die jaren… We zijn uiteraard reuze benieuwd. Wat mij betreft mag het nacht zijn en bij het ontwaken de dag van de 1e try-out van seizoen 25!

14 Geluchte Hartjes op “12-Snik

 1. Ja inderdaad…… soms wel….soms niet…… 😉

  Ik zat 2 weken geleden ‘weer’ in De Blauwe Kei….. moest daar wel ff aan jou denken 😉

  1. Dank je wel Ria. Gaat ook vast lukken, mijn warm bad voor de laatste keer dit seizoen.

   Ja het is ook het mooiste stuk uit de show … 😉

  1. Dat gun ik je ook van harte hoor.

   Ja heb ik zeker gedaan, het was een fantastische avond met een nog veel mooiere afsluiting.

   het afkicken lukt wel hoor, ik moet het nu doen voor de 18e keer…..

 2. Ik heb op “like” geklikt. Niet dat ik het leuk vind, dat je voorlopig naar de laatste aflevering van Jeans bent geweest, maar ik kan het zo goed begrijpen. Iets waar je zo naar uitkijkt, energie van krijgt en hoop, daarvan is het moeilijk afscheid nemen. Steek een lichtje aan en zet een cd op. Gelukkig ben je een actief mens! Afleiding doet wonderen.
  Liefs en een knuffel

  1. 😉 Ik snap je wel hoor. Heb een fantastische avond gehad, ben zo ontzettend verwend naderhand door iedereen…..zie de foto’s maar in de nieuwe blog

   -x-♥

 3. De laatste avond is nu weer voorbij. Ik heb je zien genieten. Met passie voor Jeans, met elke vezel in je lichaam.
  Het is moeilijk om te wachten voor zo’n superfan, maar het wordt weer september.
  Tot die tijd de cd en luid mee bleeeeeeeeeren natuurlijk!

  Liefs Frederique

  1. Ja inderdaad maar wat was het een fantastische avond !
   Komt wel goed….. meestal zit ik alleen in de auto dus ja ik bleeerrr wel mee 😉

   -x-♥

 4. Ik hoop dat je niet al te emotioneel was gisteravond en dat je hebt genoten van het optreden.
  En je zult zien, het is straks zo weer september.

  1. nee hoor, dat is goed gegaan. Het was een fantastische avond, ik ben naderhand door iedereen enorm verwend.

   Ja joh, dat is (achteraf bezien) elk jaar weer zo dus dat gaat nu ook wel gebeuren.

 5. Ik wens Sarah veel sterkte en ik hoop dat ze volledig mag genezen. Ze zal het wel nooit weten maar ik gooi mijn wens voor haar hierbij als een vlinder in de lucht. Tenslotte heb ik zelf een traag werkende schildklier… etc.

  En jou wens ik dat je ook in het volgende seizoen nog veel van de musical mag genieten. Je leeft er mee, je houdt er van en het doet je duidelijk zo goed, dat ik ook een beetje van de musical ben gaan houden. En ik heb eigenlijk niet zo veel met musicals maar zo gaat het dan.

  1. Dat zal ik haar doorgeven hoor. Ik hoop dat uiteraard ook !!!

   Dank je wel, komt vast goed. En ja het is inderdaad een belangrijk deel van mijn leven, al sinds 1997. Vind ik mooi te lezen al is Jeans niet een musical 😉

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.