8 thoughts on “Sneeuw-Pret Wildlands

 1. Trees says:

  Ik houd er niet van, maar ik zou hem/haar een heel dik pak sneeuw gunnen.
  Dit stelde voor zo’n beer natuurlijk nog niks voor.. hoewel hij wel genoot.. 🙂

  Beantwoorden
  1. Melody says:

   Haar 😉 Vooralsnog heeft Wildlands 3 dames …. mannetje erbij staat wel in de planning maar wanneer en waar vandaan is nog even de vraag voorlopig…zodra daar nieuws over is meld ik het uiteraard wel 😉

   Die wens van jou onderstreep ik natuurlijk van ganser harte 😉

   Ja dat is zichtbaar… maar gelukkig is het ook zichtbaar dat die drie meiden het enorm naar hun zin hebben in Wildlands… en ik ken inmiddels ook de dierentuinen waar ze vandaan kwamen dus ze zijn er wel op vooruit gegaan

   Beantwoorden
  1. Melody says:

   En je hebt helemaal gelijk !!!

   Echter…. ze sterven in een rap tempo uit en omwille van het voortbestaan van de soort… en dientengevolge de educatie naar de mensheid…. is dit dus een noodzakelijk, maar relatief goed, alternatief.

   Beantwoorden
 2. ria says:

  Je weet hoe ik er over denk hé.Voor hem zou ik het wel uithouden een dagje te baggeren door de sneeuw. Die dieren horen hier niet te zijn.
  Liefs

  Beantwoorden
  1. Melody says:

   Ja weet ik 😉

   Ik ook hoor, ‘haar’ in dit geval maar oke

   Liefs terug

   Beantwoorden

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: