Slechts 2x

Marja‘s Zwijmelen op Zaterdag

243

Gestart op 17 november 2012

Als James Bond-liefhebbers komen we momenteel wel aan onze trekken daar RTL-7 de dagen diverse JB-films gaat uitzenden. Terwijl ik dit bericht voorbereid is het vrijdagaovnd en zitten we beiden, mentaal prima in orde maar fysiek uitgeblust, op de bank met de flap op schoot. Ik ben met het bloggen bezig en manlief zit in zijn verslaving, het spel Farm Hero Saga, terwijl op de tv de JB-film You only live twice afspeelt. Deze film is uitgegeven in 1967, ย ik was toen nog maar 4.
Vandaag hou ik het ff simpel, neem me dat maar niet kwalijk aub, ben te moe om uitgebreid na te denken over mijn muziekkeuze dus ik pak de muziek van deze film, de leader zoals men dat noemt. Deze film heeft een leader die gezongen is door Nancy Sinatra.

Je hoeft niet persรฉ een James Bond-fan te zijn om de muziek wel mooi te vinden, veel Bond-films hebben prachtige muziek mee gekregen en daar
is dit een heel mooi voorbeeld van, vind ik althans glimlach.

34 hartenluchtjes op “Slechts 2x

 1. mogge Melody
  die keek ik gister ook en wel voor de 1ste keer hihi
  deze was mij totaal onbekend
  maar vond het wel weer een goede en genoot er dus ook van
  zo weg te wandelen
  geniet de dag

  1. ‘n Avond Karel

   Ohhh okeeee dat meen je. Goh!
   Ja dat doen wij altijd van JB’s

   ik had een heel drukke dag, wederom, ‘t lijf nu echt helemaal verrot na 2 zulke dagen en 1 nacht geen oog dicht… voel me verder prima hoor ๐Ÿ˜‰

   Dat heb ik dus volop gedaan.

   1. ja deze kon ik niet ๐Ÿ™‚
    nu ben ik dan ook een muziek en film barbaar hoor
    ken ook geen enkele BNer , al zou ik er naast wonen hihi
    ik had een fijne wandel dag en geniet nu een rustige inhaal avond
    slaap wel groet

    1. Geeft toch niks…

     Ach ja dat heet wel zo maar ik vind jou geen barbaar hoor!!

     Dat is fijn te lezen… ik ben net wakker na een klokje rond ongeveer… ga niks doen vandaag, op wat bloggen na (en de zorg voor mijn maandagmeneer) want ben nu nog steeds heel erg moe… 2 dgn aan 1 stuk was wel wat veel… morgen doe ik ongeveer hetzelfde als vandaag zodat ik dinsdag weer fit ben vooor het volgende uitje.

     1. Eh ja eh …. lukt nog ff nie … de geest wil wel maar ‘t lijf is nie meer de jongste grmbl

      Afwachten dus maar…. je kunt toch niks anders..

      Dank je wel, jij ook.

  1. Dat is prima toch, smaken verschillen nou eenmaal.
   Ik ‘vertoef’ graag even in die fantasiewereld en al weet ik dat de films overgeromantiseerd zijn vind ik ze toch erg leuk om telkens weer te bekijken.

   Dat doe ik hoor, jij ook maar dan van iets anders ;–) Genieten kunnen we wel hรจ?!

   Dank je wel hoor, jullie ook, xxx

  1. Fijn dat ik je er mee geplezierd heb. Ja dat vind ik wel. Ik kijk met name de eerste films graag… de laatsten kunnen me niet zo bekoren als die eersten.

   Wij allemaal, we hebben ze in de kast ๐Ÿ˜‰

 2. Heerlijk die James Bond films. Was altijd iets bijzonders om naar uit te kijken. Het schijnt dat de recentste acteur toch weer een film gaat maken, alhoewel hij er niet zo’n trek in scheen te hebben.

  1. Ja absoluut. Morgenavond weer eentje, mijn favo van allen ook nog, dus ik ga wel weer heerlijk zwijmelen ๐Ÿ˜‰

   Ja klopt, er gaan diverse geruchten… ik vind hem wel heel goed overigens hoor, veel beter dan zijn voorganger. Ik w8 het wel af.
   Morgenavond eerst maar weer genieten van mijn favo van de hele serie.

 3. Henk geniet ook van de JB films, de eerste films vond ik wel goed, later werden ze tรฉveel alleen maar special effecten en verloor ik m’n interesse. Ik miste ook de humor van Roger More.

  1. Kan het me helemaal voorstellen ๐Ÿ˜‰
   Ja klopt, ‘grappig’ maar niet onverwacht dat we het ook hierover helemaal eens zijn.
   Ja klopt, ik ook. Dat heeft overigens ook te maken met wat de regiseurs (die toen wisselden omdat ze verschillende opdrachtgevers hadden) wel of niet toestonden.

  1. Dan kan Juan zijn lol morgenavond dus ook weer op.
   Volgens velen een mindere in de serie maar het is mijn favoriet van allemaal.

   Ik kom zo meteen bij je kijken hoor, fijn dat je er weer bent, welkom!!

 4. Lang geleden dat ik voor het laatst een James Bond-film gezien heb. Ik zou ook niet weten welke ik wel en niet gezien heb. Voor mij is de enige echte James Bond Sean Connery, met Roger Moore als beste stand-in, maar dat komt misschien ook omdat ik weinig van die andere plaatsvervangers heb gezien…
  Ach, en de muziek staat natuurlijk helemaal in dienst van de op te roepen sfeer van de film. Ik vind Nancy beter tot haar recht komen in andere songs.

  1. Morgen mag je een kansje wagen dan…. ‘On her majesty’s secret service komt dan, met George Lazenby, die de rol maar 1x speelde. Wel mijn favo in de serie maar wat Sean Connery betreft heb je wel gelijk. Qua muziek natuurlijk ook.

 5. Het is een tijd gelden dat ik een James Bond film heb gezien. Leuk om dit weer eens te horen. Zo te lezen ben je een echte fan.

  Liefs Joanne

Lucht je โค๏ธ

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.