Enige tijd terug meldde ik al dat ik weer begonnen was met de voorbereidingen voor het Sinterklaas Spel in Weblogland, 2018, de 16e versie alweer… jeetje… stiekem bekruipt me, terwijl ik dit bedenk, dat het toch heel erg jammer is dat ik alle bloggeschiedenis vanaf het begin t/m 2012 kwijt ben… maar oke, het zij zo. De bloggeschiedenis van de jaren erna is er gelukkig wel, beter iets dan niets toch? En natuurlijk ben ik al het plezier dat ik, en al die medespelers in de loop der jaren, eraan beleefd heb, zeker niet vergeten.

De 16e versie dus… en vanochtend mocht ik weer een deelnemer toevoegen, een nieuwe, een jongedame die dit jaar voor het eerst meespeelt, hoe leuk is dat?!

Er zijn, zoals jullie hieronder kunnen zien, nog heel veel schoentjes niet ‘gezet’ dus er kunnen nog veel meer deelnemers bij. Alhoewel ik altijd voor kwaliteit ga ipv voor kwantiteit is het natuurlijk wel ook nog zo: “des te meer zielen des te meer vreugd”… en als we daarbij denken aan ons eigen nationaal, eigen cultuur, feest… waar zovelen aan lopen te trekken om het op te heffen, raak ik alleen maar enthousiaster en meer vastbesloten er niet mee te stoppen!!

Kortom… kies je schoen, zet hem… en speel gezellig mee.
Wellicht ben je bereid je schoen op je eigen blog te zetten en op die manier het spel te promoten zodat er meer mensen van op de hoogte zijn en zich ook kunnen aanmelden? Ik zou dat uiteraard enorm waarderen!

01
02Christiaan
03
04
05
06Mary
07
08Joanne
09
10
11
12Vonnie
13Karel
14
15
16Yova
17
18
19
20
21
22Stefanie
23
24
25
26
27
28
29
30Edward
31
32
33
34
35

6 Hartenluchtjes op “Sinterklaas-Spel-2018 (2)”

 1. Ach wat gaat de tijd toch snel voorbij
  is het alweer zover? je maakt mij blij
  Ik kan nu wel een verzetje gebruiken
  kan bijna de overwinning al ruiken
  zonder kleed ligt de kou toch op de loer
  pantoffel nr.8 verwarmt mijn voetjes op die frisse vloer
  Ik kijk er naar uit, het meest toffe spel
  ik ben erbij, maar dat wist je vast wel!

  Liefs Joanne

  1. Die schoen had je al gekozen… en ik heb toen gelijk jouw naam erbij gezet….
   https://sinterpieterklaas.wordpress.com

   Daar plaats ik vanaf gisteren…. tot en met 5 december elke dag een puzzeltje …. en elk puzzeltje kent een bepaald aantal punten dat je ermee behalen kunt….

   alle oplossingen mogen elke dag apart ingeleverd worden, hetzij in ene reactie onder dat specifieke blogbericht, hetzij in de mail. of allemaal tegelijk aan het eind van de rit… zolang alle antwoorden maar binnen zijn voor 6 december 00.00 uur.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.