Sinterklaas-Spel-2017

Al weer enige tijd kriebelt het in mij… ik wil wel aan de slag met de voorbereidingen van het Sinterklaas-Spel-2017… Tot dusver is er nog maar 1 blogster die liet weten graag weer mee te willen doen maar om nou zoveel werk te verzetten voor 1 persoon is een beetje zot natuurlijk.

De layout van de Sinterklaas-blog is uiteraard ook nog niet aangepast… dat komt dan wel zodra er meer deelnemers zijn.

Hoe ging het ook al weer?
25 november staat het 1e spel op de blog, de dagen erna volgt telkens 1 spel, op 4 december zijn dat er dus 10.
De antwoorden mogen elke dag ingeleverd worden maar ook allemaal tegelijkertijd aan het eind, zolang ik maar de antwoorden binnenheb voor 5 december 00.00 uur .

Wil je (weer) mee spelen? Kies dan HIER het schoentje dat jij wilt gaan opzetten en laat het mij dan weten.

18 hartenluchtjes op “Sinterklaas-Spel-2017

  • Heeej Leidse Glibber, wat een ontzettend leuke verrassing dit bericht van jou te mogen krijgen!!

   Wil je dan aub op https://sinterpieterklaas.wordpress.com/2017/10/20/schoentjes-zetten-2017/ je schoentje zetten door in een reactie te laten weten welk schoentje je kiest?

   Ik was de hele middag de hort op, ben net thuis, zal straks op die log inloggen en als ik dan weet welke schoen jij wilt zetten, jouw naam en link erbij zetten!

   We starten 25 november, elke dag tot en met 4 december 1 spelletje/rebus of wat ook maar… je mag elke dag de oplossing inleveren maar ook aan het eind allemaal tegelijk in 1x, zolang de antwoorden maar binnen zijn voor 00.00 op 5 december 😉

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.