Sinterklaas-in-3-voud

Laatste blogpost over Sinterklaas dit jaar. Wat een onvoorstelbaar ❤️-verwarmend feest was het! Dank jullie wel allemaal!!

 


Vrijdag … 6 december…

Sinterklaas is met zijn gevolg weer op de boot gestapt
en vertrokken naar zijn eigen Spaans huis en haard.

Dat bloggers uitstekende Sinterklaas-Feest-Vierders zijn
was al wel duidelijk maar dat is het nu helemaal
dubbel dwars drievoudig in het kwadraat.

 

 

 


1)
Allereerst startte HIER op 26 november het Grote Bloggers Sinterklaas Spel 2019, editie nr. 17 en 13 van de 16 gezette schoentjes trappelden als Amerigo van spelletje 1 naar nr. 10 |
De winnaars werden: Rebbeltje en Joanne én de Poedelprijs gaat naar: Karel .
Winnaars van harte gefeliciteerd. Spel-Piet zal Post-Piet zsm op pad sturen zodat er iets leuks bij jullie op de mat zal vallen.  De prijs van Rebbeltje wordt door Post-Piet niet bij haar bezorgd maar op haar verzoek bij Puk

 

 

 


2)
Via mijn eigen blog riep ik HIER bloggers op mee te doen in een Sinterklaas-Surprise-Actie, 9 meldden zich aan, zelf deed ik ook mee, dus waren we met zijn 10-en. Mijn echtgenoot trok te lootjes zodat het eerlijk verliep en bloggers aan het werk konden gaan om een medeblogger te verrassen met iets leuks. Een deel van de deelnemers blogde er reeds over, wil je hun verslagen lezen klik dan op de links: Melody & Karel & Marlou & Staartje & AnneMarie & Marije & NathalieCincia & Joanne.  Kakel heeft er nog niet over geblogd op het moment dat dit blogbericht gepubliceerd wordt.

 

 

 


3)
Met Kakel ging ik brainstormen over een Sinterklaas-Surprise-Actie, Sint & Piet met Surprises op de stoep, voor onze Blog-Koningin en haar Prins Gemaal, dat leverde talrijke malen ‘monden vol tanden’ op dankzij 20 bloggers bij Kakel en mij en het Koninklijk 10-tal achter het Blog-Koningspaar. HIER & HIER staat het verslag dat ik er zelf over schreef.
Halverwege gisterenavond kreeg ik van Rietepietz een aantal whatsappjes met foto’s en een eerste reactie: Zij schreef: “Lieve, lieve, lieve mensen, ik ben nog in de war en overdonderd dus geef alvast een paar foto’s voor op de blog, zodat iedereen alvast iets weet….”
Ze zal er vast zelf ook wel over gaan bloggen dus hou haar blog maar in de gaten…
De spraakwaterval bij Riet viel even stil maar gelukkig namen haar zeer vakkundige vingers het roer in handen en wisten de stromen goed te verwoorden

 

 

 

Sint en Pieten zijn weer op weg naar huis
en wij wensen hen allen veilige vaart en wel thuis

 

Wij zeggen ook heel hartelijk “Dank u wel Sinterklaasje”
en zetten graag volgend jaar opnieuw weer een laarsje.

 

 

30 thoughts on “Sinterklaas-in-3-voud

 1. mogge toppertje en dat geld voor Mirjam als wel
  jullie maakten er velen blij
  het spel was leuk
  de surprises spannend
  de rietepietz overweldigend
  dank jullie dat ik een deeltje van mocht zijn
  slapen nu . uit

 2. Het is lang geleden dat ik kriebels in de buik heb gehad van Sinterklaas. Dit jaar dus wel en dank zij jou/jullie. En wat een succes is het geweest. Voor mij als hoogtepunt het feest bij Rietzepietz. Door jullie enorme inzet is het iets geweldigs voor ze geworden waar we waarschijnlijk nog lang over denken en napraten zullen.
  Bedankt dames jullie waren fantastisch en rust nu maar een poosje ff lekker uit. 💋💋💋😍😍😍💋💋💋

 3. Wat is dat een prachtig feest geweest.
  En zo recht uit je ❤️ Ik vind jou en Kakelino twee lieve schatten!!
  Dank je wel voor al jullie inzet!

  ❤️❤️❤️

  Marlou

 4. Dank voor je initiatieven Mel! ( en Mirjam natuurlijk voor de grote Rietepietz actie) 🎊🎉🎊🎉💌🎊🎉Het kwam recht uit jullie hart. ❤️❤️❤️❤️❤️
  De hele familie werd bij je acties betrokken tot het beestenspul toe. 🐕🐩🐈 Die mochten kijken of de man de lootjes eerlijk trok.
  Je hebt heel veel mensen spanning en plezier bezorgd.
  Ik heb er zelf vreselijk van genoten. Dit jaar voor het eerst sinds jaren weer surprises en gedichten gemaakt . Natuurlijk moest het allemaal op het laatste moment, terwijl mijn surprise al binnen was (die was er heel vroeg) was ik nog aan het zweten. Het is mal hoe je uitkijkt naar het openmaken💌 en hoe spannend je dat vindt. Dus Mel, diepe buiging en dankjewel.

  • Graag gedaan !! Oh ja absoluut!
   Het heeft wel even wat onmachtstranen gekost dat we niet zelf bij Riet op de stoep konden gaan staan maar gelukkig was daar ook een oplossing voor en pakte het daardoor nog veel mooier uit dan waarop wij in 1e instantie durfden hopen.
   Verder kan ik op persoonlijke titel elk woord onderschrijven dat jij hier al schreef… Graag gedaan dus ! ❤️❤️

 5. Nieuwsgierig was ik naar het blog van Riet(epietz)
  Nu ik schoot vol
  Een mooie herinnering erbij en die hebben ze hard nodig.
  Goed gedaan dames Mel en Kakel en de rest…
  Groetjes

 6. Hartstikke bedankt voor je acties. De winnaars gefeliciteerd met hun prijs! Ook al heb ik verloren, ik voel me toch winnaar (-:
  Lieve Mel, Rietepietz en Henk verwennen was een gouden ervaring die ik niet had willen missen. En wij maar bang zijn dat mensen misschien negatief zouden reageren…Het was overweldigend, precies wat je schreef.
  Van het Sinterklaas-spel-door-Blogland heb ik genoten. Een beetje geheimzinnig gedoe en tussen de regels lezen dat mensen er best tegenop zagen om te rijmen en dichten. We hadden koudwatervrees (-:
  Bedankt voor alles!
  Dikke kus van Kakel dus ♥

  • 😉 Vlak jij jezelf ff niet uit?!

   inderdaad, ik ook niet, dat hebben we toch maar mooi even geflikt met zijn tweebeidjes, anderen ‘op de been’ krijgen en Riet in alle emoties die een mensenscala kan bevatten.

   ❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋

 7. Lieve Melody

  Een beetje een late reactie maar niet minder gemeend.Je hebt de laatste tijd zoveel meegemaakt en dan zo kaar staan voor een ander. RESPECT!!
  Ik heb genoten van het Sinterklaaspel al ging het niet van een leien dakje bij mij. Groot was dan ook de verrassing dat ik één van de winnaars ben.

  Ik wil je nogmaals bedanken voor alle liefde die je in het spel stopt en in je medebloggers. Ik ben er trots dat ik één van hen ben.

  Liefs en een dikke kus, Joanne

  • Heej meis, is niet erg hoor.

   Dank je wel.

   Ja zo zie je maar, het leven kan zo heel af en toe ook leuke verrassingen brengen… die jou van harte gegund zijn uiteraard.

   Dat doe ik graag, geeft mij ook plezier en afleiding. zeker weten.

   ❤️ 💋 ❤️ 💋❤️ 💋

Voel je vrij je ♥ te luchten...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.