Sinterklaas-in-3-voud

Laatste blogpost over Sinterklaas dit jaar. Wat een onvoorstelbaar ❤️-verwarmend feest was het! Dank jullie wel allemaal!!

 


Vrijdag … 6 december…

Sinterklaas is met zijn gevolg weer op de boot gestapt
en vertrokken naar zijn eigen Spaans huis en haard.

Dat bloggers uitstekende Sinterklaas-Feest-Vierders zijn
was al wel duidelijk maar dat is het nu helemaal
dubbel dwars drievoudig in het kwadraat.

 

 

 


1)
Allereerst startte HIER op 26 november het Grote Bloggers Sinterklaas Spel 2019, editie nr. 17 en 13 van de 16 gezette schoentjes trappelden als Amerigo van spelletje 1 naar nr. 10 |
De winnaars werden: Rebbeltje en Joanne én de Poedelprijs gaat naar: Karel .
Winnaars van harte gefeliciteerd. Spel-Piet zal Post-Piet zsm op pad sturen zodat er iets leuks bij jullie op de mat zal vallen.  De prijs van Rebbeltje wordt door Post-Piet niet bij haar bezorgd maar op haar verzoek bij Puk

 

 

 


2)
Via mijn eigen blog riep ik HIER bloggers op mee te doen in een Sinterklaas-Surprise-Actie, 9 meldden zich aan, zelf deed ik ook mee, dus waren we met zijn 10-en. Mijn echtgenoot trok te lootjes zodat het eerlijk verliep en bloggers aan het werk konden gaan om een medeblogger te verrassen met iets leuks. Een deel van de deelnemers blogde er reeds over, wil je hun verslagen lezen klik dan op de links: Melody & Karel & Marlou & Staartje & AnneMarie & Marije & NathalieCincia & Joanne.  Kakel heeft er nog niet over geblogd op het moment dat dit blogbericht gepubliceerd wordt.

 

 

 


3)
Met Kakel ging ik brainstormen over een Sinterklaas-Surprise-Actie, Sint & Piet met Surprises op de stoep, voor onze Blog-Koningin en haar Prins Gemaal, dat leverde talrijke malen ‘monden vol tanden’ op dankzij 20 bloggers bij Kakel en mij en het Koninklijk 10-tal achter het Blog-Koningspaar. HIER & HIER staat het verslag dat ik er zelf over schreef.
Halverwege gisterenavond kreeg ik van Rietepietz een aantal whatsappjes met foto’s en een eerste reactie: Zij schreef: “Lieve, lieve, lieve mensen, ik ben nog in de war en overdonderd dus geef alvast een paar foto’s voor op de blog, zodat iedereen alvast iets weet….”
Ze zal er vast zelf ook wel over gaan bloggen dus hou haar blog maar in de gaten…
De spraakwaterval bij Riet viel even stil maar gelukkig namen haar zeer vakkundige vingers het roer in handen en wisten de stromen goed te verwoorden

 

 

 

Sint en Pieten zijn weer op weg naar huis
en wij wensen hen allen veilige vaart en wel thuis

 

Wij zeggen ook heel hartelijk “Dank u wel Sinterklaasje”
en zetten graag volgend jaar opnieuw weer een laarsje.

 

 

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

3 reacties

 1. Ik moet afkicken, maar ik denk jullie helemaal. Geniet van de rust.
  Knuffel,

 2. Wat is dat een prachtig feest geweest.
  En zo recht uit je ❤️ Ik vind jou en Kakelino twee lieve schatten!!
  Dank je wel voor al jullie inzet!

  ❤️❤️❤️

  Marlou

 3. Hartstikke bedankt voor je acties. De winnaars gefeliciteerd met hun prijs! Ook al heb ik verloren, ik voel me toch winnaar (-:
  Lieve Mel, Rietepietz en Henk verwennen was een gouden ervaring die ik niet had willen missen. En wij maar bang zijn dat mensen misschien negatief zouden reageren…Het was overweldigend, precies wat je schreef.
  Van het Sinterklaas-spel-door-Blogland heb ik genoten. Een beetje geheimzinnig gedoe en tussen de regels lezen dat mensen er best tegenop zagen om te rijmen en dichten. We hadden koudwatervrees (-:
  Bedankt voor alles!
  Dikke kus van Kakel dus ♥

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.