Vervolg van Bloggers-Sinterklaas-Mysterie-In-3-Voud

Het is 5 december… Sinterklaas’ verjaardag is enkele minuten geleden begonnen….
Dát betekent óók dat ik het pakje dat al lag te wachten, e.i.n.d.e.l.i.j.k. mag openen…
én dat daarmee de ontrafeling van het mysterie rondom Sinterklaas in BloggersLand officieel van start gaat…
(heeeeeeellll eerlijk? Ik kon de spanning om 23.30 niet langer aan, ondanks dat het mijn eigen voorstel was, ben ik stout geweest en eerder begonnen dan afgesproken, dat vergeven jullie me wel hoop ik)

Dit 1e 1/3e deel van die Sinterklaas-in-Blogland-Mysterie-in-3-voud levert mij veel werk op máár wél werk dat ik met een glimlach,
die al snel groeit van oor tot oor, (zó welkom na mijn tranendal eind van de middag) verricht…

Een ogenschijnlijk eenvoudig pakje in een rechthoekige vorm zoals de bovenste foto laat zien blijkt één grote surprise te zijn die uit ontelbare ❤️-verwarmende momenten; kleinere (in omvang) surprises bestaat. Helaas was de schaar aan de wandel en nog niet terug gekeerd en weigerden mijn vingers te peuteren dus moest de verpakking het onderspit delven (sorry, het spijt me echt, *weemoedige glimlach*)

 

Allerlei tekstjes doken op…

De stapel papier groeide

mijn ❤️ óók

 

En ja … iedereen kan wel eens een ❤️ onder de riem gebruiken… óók ik ben daarop geen uitzondering. Zeker na het debacle aan het eind van de middag dat mij voor de zoveelste keer dit jaar volledig in tranen bracht, woest maakte, moedeloos ook en welke emotie je ook maar kunt verzinnen door mijn lijf voelde zinderen…

5 December was nog nooit zo welkom bij mij als dit jaar.
En néé niet omdat ik zelf ook een surprise zou krijgen vanuit die 1/3 van Sinterklaas-in-Blogland-Mysterie-in-3-voud maar omdat ik maar nauwelijks de kracht kon opbrengen te wachten tot de ontrafeling van alle drie de acties, met name de allergrootste die pas vanavond plaats gaat vinden.

En ja… tijdens het uitpakken van mijn suprise… zo juist voelde ik wel degelijk hoe nodig ik dit zelf even had, en dat 5 december 1000x beter begint dan dat 4 december eindigde.

Die knipoog had ik al in mijn ❤️ van deze gever, zelfs in meervoud al en daar voeg ik deze uiteraard met al mijn liefde aan toe.

 

Een ster is voorbij gegaan, hier stil blijven staan… met haar licht het pad zonder lijnen mild stralend beschijnen

 

 

 

Lieve lieve Sint; Een ontroerd en intens “Dank je wel!” ❤️❤️❤️

 

 

Ik vond het geweldig dat jullie met mij mee gingen in deze actie en ik hoop met heel mijn ❤️ dat jullie er net zoveel plezier aan hebben beleefd, en nog zullen beleven na nu, als ik. Ik wil in ieder geval niet verzuimen iedere deelnemer heel hartelijk te bedanken voor het mee doen. Vond het écht superleuk deze spanning al die weken bij me te hebben en met zoveel voorpret rond te lopen en te wachten tot 5 december!! .

 

 

5 Hartenluchtjes op “Sinterklaas-2e-1-van-3-b”

 1. Wat ben ik blij dat je er blij mee bent! Ik heb geen woorden meer over na het lezen van jouw verslag. Heel, heel veel liefs xxxxxx <3 xxxxxx

  (Ik pak mijn presentje vanavond uit, met de mannen erbij. Geduld oefenen kan ik he!!! Hahahha! xxxxx)

 2. Hoi Melody,

  wat een heerlijk feestje was dit.
  Ik heb vanmorgen genoten en was erg blij, dat ik het tot vanmorgen vol heb gehouden en het pakje dicht kon laten.
  Leukleukleuk!! Dank je wel voor het verzinnen.

  Op naar vanavond! ❤

 3. Lieverd, wat ben jij verwend! En zo terecht ♥ Sint en Piet hebben er werk van gemaakt en hóe. Je hebt duidelijk een streepje voor (-:
  Schrijf mij maar vast op voor volgend jaar. Ik vond het leuk: tussen de regels door las je dat iedereen het moeilijk en tegelijkertijd spannend vond. Blogland is al een warm land maar voelde nu net een graadje warmer dan anders….Door jou!
  Dankjewel. Een dikke knuffel ♥

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.