~ SCHRIJVERIJ ~·Sinterklaas

Schoen-Surprises

Vandaag zette ook Joanne haar schoen voor het Sinterklaas Spel in Blogland en daarbuiten… en dat brengt het aantal gezette schoentjes op 10.
Al een mooi aantal en de komende dagen zal ik beginnen met het maken en klaarzetten van de 10 spelletjes die nodig zijn om te bepalen naar welke adressen Prijs-Bezorg-Piet op pad mag.

Deelnemers 2020:
1) Kakel ~ 2) Rietepietz ~ 3)Rebbeltje  ~ 4) Karel ~ 5) Anja  ~ 6) Mary ~ 7) Edward ~ 8) Marloes met Ninthe ~ 9) Marloes met Lisca ~  10) Nathalie met Puk  ~ 11) Joanne  ~ 12) Neeltje met Lenneke ~ 13) Gina ~

Wil jij ook (weer) meespelen ga dan je schoen zetten, Spel-Piet kijkt er naar uit !

* ~.~ * / * ~.~ * / * ~.~ * / * ~.~ * / * ~.~ *

Ook gaan we dit jaar weer aan de slag om een ander van een surprise te voorzien zodat de ‘donkere dagen voor kerst’ , die voor velen nu nog donkerder zijn dan  normaal, zullen oplichten in gloeiende warmte doordat men ontdekt dat er mensen aan je denken en je de blijdschap van een surprise van harte gunnen.
Wil je ook iemand een lichtje in diens hart bezorgen?
Wil jij zelf ook graag dat verwarmend lichtje van binnen voelen?
Doe dan ook mee met  Bloggers Sint-Surprises

Ivm Corona kunnen we er vanuit gaan dat Post.nl het heel erg druk heeft en nog drukker zal gaan krijgen rondom de feestdagen.  Kortom, iets vroeger de zaken regelen dan vorig jaar lijkt mij wel handig.
a) Man en ik zullen op zaterdagavond 14 november de lootjes gaan trekken en daarna zal ik een ieder laten weten welke persoon hij/zij mag gaan verrassen.
b) Zorg er dan alsjeblieft voor dat de surprise voor zaterdagavond 28 november onderweg is zodat het ook op 5 december bij de ontvanger aanwezig zal zijn.
c) Net als vorig jaar zou ik graag willen afspreken de suprises ook pas uit te pakken op Sinterklaasavond.
d) Uiteraard zie ik (en ik zal vast de enige niet zijn) daarna jullie reacties verschijnen en door blogland reizen.
e) promoten van deze surprise-actie zou ik vanzelfsprekend ook zeer waarderen want hier geldt de leus: des te meer zielen des te meer vreugd.

1) Kakel  ~  2) Rietepietz  ~  3) St@@rtje  ~  4) Karel  ~  5) Anja  ~  6) Nathalie  ~  7) Neeltje   ~ 8) Anita

NB. Wat nou precies de bedoeling is?
Sinterklaastijd is de tijd van surprises… het een ander verrassen… hoe jij dat invult is geheel aan jou.
Wil je mee doen, laat het me weten.  Ik maak lootjes, die trek ik met J samen om het zo eerlijk mogelijk te doen.
Ik zorg ervoor dat de ‘afzender’ het adres van de ‘ontvanger’ krijgt en natuurlijk blijft het dan verder geheim.
Wil je info over de ontvanger die aan jou gekoppeld is, vraag het mij dan gerust… melodymusic62@gmail.com

26 Geluchte Hartjes op “Schoen-Surprises

  1. 😉 het lijkt verder weg dan het is 😉

   Het is al 5 november … over 4 weken en 3 dagen … is alles al weer achter de rug en moeten we een jaar wachten bijna

 1. Toch wel heel erg leuk dat je de stemming er ven in brengt nu het Sinterklaas bijna de genadeklap krijgt nu ook corona roet in het eten gooit, nou ja, met heel veel roet worden de Pieten tenminste goed zwart, ieder nadeel…..enz…;-)

  1. Ja dat ook natuurlijk maar hoofdzakelijk was het ‘in herinnering brengen’ zodat er meer mensen mee ga doen…. want juist dit jaar kon de behoefte aan een ‘hartverwarming’ wel eens heel groot zijn … of projecteer ik nu iets ergens op …

   tja weet je… iedere keer als ik die ‘groep’ hoor roepen over ‘black lifes matter’ dan is mijn tegenvraag gelijk, waarom moet Zwarte Piet dan zijn kleur verloochenen? .. kortom, bedenk eerst wat je echt wilt voordat je je dom gekrakeel van een hoge toren blaast

   Hoe dan ook… Zwarte Piet is en blijft zwart bij mij en wie mij daarom een racist wil noemen hou ik niet tegen. Ik sta voor wat ik zeg en van meelopen zal niemand mij naar waarheid kunnen betichten 😉

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.