Ja “IK” weet het … jij hebt schijt aan mij maar weet jij ook dat “IK” dat voor géén éne millimeter interesseert want “Ik” heeft maar één ding voor ogen: “Ik”!

 • “Ik” ben: jouw moeder, jouw oma, jouw zus, jouw partner, jouw kind, jouw vriendin, jouw buurvrouw, jouw collega, of de eerste de beste die jij tegenkomt op straat.
 • “Ik” ben: jouw zieke moeder/oma/zus/vriend/buurvrouw/onbekende/ die op de ic aan de beademing ligt, als ik dit overleef moet ik jaren revalideren want mijn gezondheid is voor de komende jaren naar zijn mallemoer.
 • “Ik” ben jouw zieke partner / kind die jou aan huis kluistert omdat jij voor mij moet zorgen want ik ben net niet ziek genoeg voor het ziekenhuis maar te ziek om voor mezelf te zorgen.
 • “Ik” ben jouw naaste dierbare…. die nu dood ligt ergens…. voor wie jij een uitvaart moet regelen …waar niemand anders komen mag om afscheid van te nemen, waar niemand anders komen mag om jou tot troost en steun te zijn.
 • “Ik” ben jouw oma, jouw tante, op allerlei manieren gehandicapt en zit weg te kwijnen van eenzaamheid want jij mag mij niet bezoeken, ik ben niet capabel genoeg voor internet gebruik dus ik facetime niet enzo
 • “Ik” ben de arts, de verpleger, de schoonmaker, de rommelopruimer, de manus-van-alles, die zich uit de naad werkt voor jou als jij ziek bent geworden, ongeacht of jij wel of niet adviezen opvolgde.
 • “Ik” ben die, -al jaren uitgemolken vet-overbetaalde op MBO-niveau voor dat weinige werk dat ik doe op HBO niveau- zorgmedewerker die jou verzorgt met risico voor eigen leven en dat van mijn dierbaren. Geeft niks hoor, als ik uitval trekt men wel een blik met vers personeel open, er is immers meer zorgaanbod dan zorgvraag?! 

  ==========================================================================

   

 1. “Ik” ben die randdebiel die alleen maar aan zichzelf denkt en jou in de rij bij de supermarkt opzij duwt omdat ik haast heb.
 2. “Ik” ben die randdebiel die het belachelijk vindt dat IK??? in huis moet blijven, afstand moet bewaren, bij een supermarkt niet een karretje van mijn keus mag pakken, niet de supermarkt in mag als ik aan kom maar moet wachten op mijn beurt. Dat personeel mij behandelt alsof ik ???? een paria ben.  Waarom in de vredesnaam, mij mankeert immers niks, en corona is maar een griepje of zo, ik heb niks en ik krijg niks. Oh enne voor alle duidelijk, wee je gebeente als je iemand van mijn dierbaren ziek maakt.
 3. “Ik” ben die randdebiel die vooraan staat als ik een scheet dwars voor mijn kont heb, want iemand heeft mij besmet dus ik wil NU hulp, bed, apparatuur, medicatie, vaccin en vooral de beste verzorging. Alle verpleging moet mij dienen, daar heb “Ik” recht op, de rest kan wel wachten.
 4. “Ik” ben die randdebiel die de intelligentie van een uitgeknepen theezakje heeft gepropt op de plek waar bij andere mensen het geweten zit.

 

Kortom … Adviezen? Daar veegt “Ik” zijn reet kont mee af want “Ik” heeft schijt aan Corona!

 

 

Let wel, ik zeg niet dat je jezelf in huis moet opsluiten! Ik kom zelf 1x per dag mijn tuin uit om een rondje met de honden te doen, ‘moet’ ik niet alleen vanwege de honden maar ook vanwege mijn revalidatieproces na 2x tikkertroubles. Ik kies bewust andere tijdstippen om mensen te vermijden. Zie ik iemand dan maak ik rechtsomkeert. Man doet de boodschappen en is voorzichtig, mede ivm mij. Wij hebben het geluk een tuin te hebben … ik behoor alleszins tot de kwetsbare groep nu. Voor mezelf, voor hen die om mij geven, maar zeker ook uit respect voor alle mensen die nu zo knoeterhard werken om levens te redden… probeer ik gezond te blijven, en niemand ziek te maken want dát wil ik niet op mijn geweten hebben!!! 

 

 

10 Hartenluchtjes op “Schijt aan…”

 1. Mensen vonden dat ze “recht hadden op een uitstapje omdat ze al zolang binnen zaten.” Tja…
  Mijn buurvrouw werkt in de zorg en ontvangt “gewoon” visite. Hee de tuin vol. Ik heb van ergernis de tuindeur dicht gedaan.
  Ik heb nog een tas van de Postbank (jaja.) Een blauwe met daarop in grote letters: “Grrrrr!”
  Liefs en een knuffel ♥

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.