Safaripark Beekse Bergen 9a

9 – 29 april

Een serie filmpjes van Safaripark Beekse Bergen die ik niet toevoegde want deze serie liep al ver voor de C-crisis en staat er dus los van. Maarrrrrrr… deze aflevering pluk ik er tussenuit en deel ik wel met jullie.

Op Netflix is momenteel een bepaalde serie een megahit… tot mijn afschuw en groot verdriet en vrees. Sensatie, list & bedrog en dierenleed in optima forma, die dingen bij elkaar laten kassa’s rinkelen en bij de beesten onder de mensen is dat het enige dat wat belang is…

Ik hoop overigens met heel mijn ❤️ dat ik jullie inmiddels goed genoeg ken om te durven inschatten dat jullie, net als ik, geen fan zijn van het grootste beest onder alle dieren in de serie waarover het gaat!!

 

 

 

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

10 reacties

 1. prachtig filmpje Melody
  en je kent mij goed genoeg , ik zou eerder die beesten knuffelen met zeg een asfaltwals , dan dat ik ook maar bij hen die arme welpen zou gaan knuffelen

  • ja toch!

   Tussen 2 rijen bomen ophangen aan polsen en enkels… en dan een hele lange rij hongerige vader- & moedertijgers eronderdoor die door hen misbruikt zijn …. ik hou wel van zulke bloederige knuffelpartijen…

   ohja die opgehangenen spuiten we dan natuurlijk wel even vol met bloedstollingsmiddelen want we willen natuurlijk nit dat ze bij de 1e beet al gelijk doodbloeden

 2. Mooi om te zien Melody, ik vind tijgers “Koninklijke” dieren.

 3. Er gebeuren zoveel rare dingen in de wereld, zelfs in Nederland.
  Onbegrijpelijk waar zit het verstand.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.