Ruttes Maffia


1 januari komt er aan… oftewel: Hét ultieme én bovenal legitieme signaal voor allerlei instanties om nog harder aan de toch al lege uiers van hun melkkoeien te scheuren. Onze Maffialeider met zijn tandpastamuil moet moeite doen om zijn lippen droog te houden waar het kwijl al vanaf druipt over de vele miljoenen die hij in 2020 weer binnen gaat harken. In 1e instantie voor het vullen van zijn eigen zakken en die van zijn volgelingen uiteraard en de rest voor alles dat niet-Nederlands  is en ver-van-Nederlands-bed-show.

Laat ik het bij één voorbeeld houden (wél réalitéit!!):
De wegenbelasting gaat omhoog… en welke provincie is daarbij het goedkoopst uit?
Jahhhhhhhhh bingoo, goed geraden, jij mag door voor de koelkast; Noord-Holland, de provincie van Niet-Nederlanders-Land hoofdstad.
Logisch toch, daar waar de meeste vervuiling de lucht in gejaagd wordt worden de jagers het laagst beboet met extra kosten.

En raadt eens? Ëén keer maar… welke provincie daarbij het duurst uitvalt?
Jaaahhhhhhhhh alweer bingo, jij mag door voor de over-datum-rollade die uit een goed hart kwam als schenking voor de tombola omdat er geen geld was voor ‘echte’ prijzen… Juist Drenthe!!!
Groningen en Friesland heeft men al op het randje van sterven na uitgebuit,  van een kale kip valt niks meer te plukken toch, dus pakken we de volgende in de rij, Drenthe, wederom want 2020 is niet het eerste jaar dat die provincie voor de westerse ellende de meeste klappen moet opvangen.

RTL-Z meldt:
Autorijders gaan 147 miljoen meer belasting betalen in 2020. Het verschil tussen de MRB voor benzine- en dieselauto’s is zoals altijd enorm. In Drenthe betaal je voor een gemiddelde benzineauto 254 euro per jaar. Voor een vergelijkbare diesel ben je 426 euro kwijt. Per 1 januari komt daar voor een oudere diesel nog 225 euro bij op.

Mijn auto, ohnee ik moet zeggen ex-auto, is een diesel. Per 1 januari had ik 14 euro per maand méér aan de wegenbelasting moeten betalen. Ik betaalde al 92 euro per maand. Dus nee Maffiakloothommel Rutte, van mij pluk je in die zin geen cent meer want dankzij jouw wanbeleid heb ik de auto weg moeten doen om voorlopig te voorkomen dat ik ook 1 van de in aantal toenemende daklozen zal worden. Ik beloof je echter met de hand op mijn hart, zodra ik wel dakloos ben, ik vanaf de 1e nacht op jouw stoep zal overnachten.
Jouw adres wordt dan de mijne!!

 

 

Ps.
Oók in het nieuws vandaag… een rode kater overleed omdat de één of andere hersenloze randdebiel vuurwerk in dienst anus had gestopt. De eigenaar van dat dier wilde aangifte doen bij de politie van dierenmishandeling. Kreeg te horen dat dat niet kon omdat dierenmishandeling geen overtreding is. Er kon wel een aangifte gedaan worden met betrekking tot ‘beschadiging van eigendom’…

Ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh???????????????????????????????????????????????????

 

 

34 thoughts on “Ruttes Maffia

 1. Ik durf het bijna niet te zeggen, wil je humeur niet verder verpesten. Wij hebben ons 15 jaar oude opeltje meriva (diesel) gisteren ingeruild voor een tweedehands benzine/elektrische auto. Het opeltje was een prima trekkertje voor de caravan, maar behalve de verhoogde belasting komen we zowel in binnen als buitenland bepaalde steden niet meer in. Ik geef toe luxe problemen, maar zo lang het nog kan blijven we nog graag een beetje reizen. De ‘nieuwe’ auto heeft flink wat trekkracht dus daar zal het niet aan liggen.

  • 😉 Gelukkig doe je het toch. Jaloezie ligt niet in mijn aard, God ZIj Dank Niet, ik gun iedereen het mooie in het leven… Jullie hebben groot gelijk, je wilt geen dief van je eigen beurs zijn toch… dat geld dat je nu ‘bespaart’ kun je straks extra genietend spenderen.

   Ik wens jullie dan ook heel veel veilige en minder dure km’s en toegang tot elke plek die jullie graag willen betreden 😉

  • Ik kom er niet vanaf want wordt 24/7 met de Haagse ellende geconfronteerd

   Jullie hebben dan misschien iets meer ‘vet op de botten’ maar ook jullie dokken onnodig veel geld zodat die Haagse maffia hun zakken kan blijven vullen

   Zwaaiiiii

    • Dat was ook niet het vet dat ik bedoelde, dat weet je ook wel muts 😉

     Mijn man moet het alleen verdienen en met zijn ploegentoeslag lukt het normaliter ook dus ik klaag ook verder niet maar ik ben het wel schijtziek als melkkoe gezien en behandeld te worden door een groepje klootzakken die niet eens weten hoe een aldi er van binnen uit ziet.. .omdat zij overal vrijstelling van krijgen, of zo ruim verdienen dat ze anderen hun rotklusjes laten opknappen en als ze vinden dat ze niet genoeg krijgen plegen ze wel fraude waarvoor ze dan op zogenaamd non-actief gezet worden met ruimschoots wachtgeld, hoezo beloning voor crimineel gedrag.

 2. Zo, dat is er uit, wanneer komt je blog over de zorg? Of over de sociale woningbouw, of nog leuker…WMO of passend onderwijs…. zucht. Het doet iets met ons…. KNUFFEL…. heel stevig!!!!!

  • Ja klopt…. ik wilde bewust maar 1 voorbeeld noemen om de log niet tot in Tokio qua lengte te laten worden

   Welke zorg? Bedoel je die supergeweldige zorg in onze buitenlandse dictatuur die echtparen na 60 jaar huwelijk uit elkaar scheurt omdat de ene helft een andere zorgindicatie krijgt dan de andere? Of bedoel je die niet-bestaande-zorg-voor-mensen-uit-het-arbeidersmilieu die een hartinfarct krijgen in de tuin van het ene ziekenhuis en dan daar niet geholpen mogen worden maar in een ander ziekenhuis ettelijke kilometers verderop en dan vervolgens daarvan de rekening zelf moeten betalen ondanks de hoge verzekeringskosten die men maandelijks verplicht afdraagt? Of bedoel je die zorg die kankerpatienten dood laat gaan omdat medicijn a dat kanker geneest, pas uitgereikt gaat worden nadat medicijn b de vooraf bepaalde winst heeft opgeleverd of wanneer de huidige kankercellen immun zijn voor medicatie a?

   Sociale woning? welke sociale woningbouw? Vanwege stikstof milieuvervuiling bouwstop… woningtekort voor de zakkenvullers dus bouwstop effe opheffen want nu ineens is die milieuvervuiling zo erg niet? Meer woningen, meer inkomsten voor onze flutregering toch?

   WMO… passend onderwijs… hetzelfde (sleetse) laten een te oud oubollig pak. Die woorden hebben maar één betekenis…. zogenaamde transparantie met het doel mensen geld uit de zak te kloppen, en de lijken die daarbij vallen negeren tot ze weggerot zijn. De enige regel die die instanties hebben is: ‘niets uitkeren, niets betalen.. dreigen we te moeten betalen dan stellen we snel een clausule in met terugwerkende kracht.

   Om van de jurisprudentie maar te zwijgen. Kinderverkrachters worden vrijgelaten, gerelokaliseerd met een zak met geld en alle toeters en bellen erbij en als ouders van misbruikte kinderen krijg je zwijgplicht opgelegd want er mag geen hetze ontstaan naar de daders, ze houden ze immers goed in de gaten. Oftewel, verkracht gerust kinderen in je woonwijk, vooral als je zin hebt om te verhuizen zonder dat het je werk en geld kost, dat doet Moeder Staat, oftewel Haagse Maffia wel voor je.

   En daar waar de Haagse Maffia gaten laat vallen hebben ze de Belastingdienst als beschermingheren. Kijk maar eens naar hoeveel keer je belasting betaalt op 1 ding.

   Het doet iets met ons… ik kan niet voor ons spreken maar wel voor mezelf…. ik was al ruim 3,5 jaar niet meer suÏcidaal maar het is terug.

 3. En maar roepen dat iedereen elektrisch moet gaan rijden, tsss ik ben al blij dat ik een tweedehands fordje ka kon kopen. Want het ov is hier in de provincie ook niet om over naar huis te schrijven. Toen ik in A’dam woonde , tja dan had je altijd wel een tram zelfs ‘s nachts was er nog ov. In De zomer komt de bus ieder uur (en je bent een hele tijd op weg, waar ik met de auto een kwartier over doe) ‘s winters was het alleen zo als de scholen en kantoren begonnen en midden op de dag eens in de twee uur. Misschien is het nu beter, alhoewel ik weinig bussen tegen kom als ik ergens heen ga, maar ik ga nooit meer met de bus gelukkig kan ik mijn autootje nog betalen.
  Ik vind dat ze de lieden die er over beslissen eens een jaar in een uithoek met matig ov moesten neerpoten, dan kijken of ze er nog zo over denken. Gelukkig zijn de mensen hier op het dorp nog erg behulpzaam. Toen er iemand in onze straat in het ziekenhuis terecht kwam (ruim 30km verderop) hebben we om de beurt gezorgd dat de man zijn vrouw kon bezoeken, even een schema gemaakt met autobezitters die ieder op hun beurt een bezoekuur voor hun rekening namen. Want met het ov is dat nauwelijks te doen. Kortom Rutte mag van mij de boom in, hoewel ik vrees dat de meeste politici ‘randstedelijk’ denken.

  • ik heb vorige week mijn auto moeten verkopen om de medische rekeningen na mijn hartinfarct van oktober te kunnen betalen.

   OV is voor mij geen optie vanwege mijn ziektebeelden. Zou het wel een optie zijn dan zou ik er nog geen gebruik van kunnen maken want het rijdt veel te weinig en het is veel te duur en het duurt 10x zo lang als met de auto om van a naar b te komen.

   Rutte en consorten denken inderdaad alleen maar randstedelijk… de rest van het land is er om randstedelijk van grondstoffen te voorzien… het volk dat er woont mag creperen maar het liefst zo langzaam mogelijk zodat Rutte en consorten er zo lang mogelijk misbruik van kunnen maken.

 4. Ze zijn in Den Haag natuurlijk niet gék, In de randstad kun je een stuk makkelijker zonder auto dan in minder dichtbevolkte gebieden in het Noorden( en Zeelans) . Dáár kun je eigenlijk niet zonder auto dus zijn die dáár het meest verhogingen lonend.
  Maar helaas…. het is niet het enige dat ons nationale lachebekje mijn zijn ploeg gruwelijk verziekt.

  • nee lieve schat, ik weet het…. al zit ik dan niet in jouw situatie… helaas weet ik ook al veel meer van de zorg-ellende dan mij lief is… zowel door eigen ondervinding als dat van anderen bij de talrijken die ik ontmoette in het vrijwilligerswerk… dat ik niet meer doe overigens, ik vertik het. Een reden was mijn gezondheid, zowel de fysieke als mentale, maar de hoofdreden van het stoppen is dat de haagse maffia alleen maar profiteert van vrijwilligers en veel werkgevers ook ten koste van echte banen om nog maar te zwijgen van risico’s en gevolgen voor niet goed opgeleide mensen…

   • ja ik hoed alleen maar te denken aan jouw grote rekening voor de ambulance, schandalig. Maar denk aan je arme hart al is van je af schrijven dan weer goed.
    Ik deel je mening over vrijwilligers werk, dat is op hop geslagen en haalt nu vaak banen uit de markt. Ik doe ook nooit vrijwilligerswerk dat eigenlijk door beroepskrachten gedaan zou moeten worden. Vrijwilligers werk is wat mij betreft iets dat je in je omgeving kan doen dat je voor familie of vrienden ook gratis zou doen.Eigenlijk een soort goede buur zijn voor iemand waar dat even nodig is.

    • jah ach… dat lost zich wel… .zij kunnnen lang wachten voor ze alles binnen hebben… eten in de bakken van onze dieren en in onze borden gaat toch écht voor! Al moet ik daarvoor gaan stelen.

     Nee doe ik ook niet meer, niemand doet het voor mij dus waarom zou ik eht wel voor een ander doen? Peins der niet meer over.

 5. Lieverd,
  Ik ben het helemaal met je eens maar ik moet altijd gniffelen om je taalgebruik.
  Misschien vind je het gek maar ik geniet daar gewoon van.
  Maar zo zie je maar dat het echt niet uitmaakt in welk land je woont want uitgeknepen en betuttelt als een minderwaardig volk worden we toch.
  Voor mijn gevoel begint het aardig op ren dictatuur te lijken want stemmen helpt geen zier. Nadat ze gekozen zijn doen ze precies wat wij NIET willen.

  • 😉 Ik moet altijd moeite doen om ‘netjes’ te blijven en niet als een écht viswijf tekeer te gaan 😛

   Stemmen? Doe ik al jaren niet meer… om precies te zijn sinds 2000 toen de verkrachters van onze kinderen (plus 23 andere kinderen) vrijuit gingen, zakken vol geld mee kregen… en een nieuwe ingericht huis en wij een zwijgplicht opgelegd kregen…
   ik gun mijn stem namelijk niet aan lui die pedofielen voor het oog veroordelen maar ondertussen belonen voor hun seksuele voorkeuren
   Pedofielen mogen bestaan… homo’s lesbiennes transgenders travestieten en hetero’s zijn fout volk.

 6. Ik kwam ook eens weer lezen. Tjee meis waarom, waarmee, waardoor ben jij zo boos gemaakt? Kom op , dit was toch al jaren zo! Blijf nu toch es bij je eigen geluksgevoel, maak je niet zo boos. Het helpt niet, het brengt je alleen maar meer stress! Kijk naar datgene wat je blij maakt, vergeet de rest!

 7. Dit bericht “like” ik niet want ik vind er geen reet aan. Ja, wél zoals je het geschreven hebt maar al die ellende van onze Lachende Leider. Geld, geld, geld is het enige wat telt. Plus hoe ze hun eigen zak het snelst kunnen vullen én ze er mee wegkomen.Als ik Dijkhoff was,zou ik me kapot schamen maar hij door voor het leiderschap. Achterbaks, schijnheilig en inhalig. Goed voorbeeld voor de brave burger!
  Dat ongeluk met de rode kater… Dat ik daar wóést van word, is een understatement. Ik zou met alle dierenliefde die ik in me heb vuurwerk in het achterwerk van de dader proppen. Wel dat hij het overleeft, maar hard genoeg dat hij nooit meer normaal kan piesen en poepen.
  Dikke knuffel ♥

  • Is oke hoor schat, ik weet het, ik ken je (gelukkig 😉 )

   Inderdaad, kookpunt ver voorbij met deze waanzin … afgezien van het leed an sich dat is te verschrikkelijk voor woorden is, realiseert men zich nog steeds niet dat zulke idioten de mensenmoordenaars van ‘morgen’ zijn… Laat m maar druppelend moeten zeiken en kakken, zodat alle zuren goed bijten in de wond en de bacterieën ware feestorgies kunnen voeren, blijvend uiteraard.

   ❤️❤️❤️

Voel je vrij je ♥ te luchten...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.