~ SCHRIJVERIJ ~·Kánniewáárzijnoftochwel

Ruttes Maffia


1 januari komt er aan… oftewel: Hét ultieme én bovenal legitieme signaal voor allerlei instanties om nog harder aan de toch al lege uiers van hun melkkoeien te scheuren. Onze Maffialeider met zijn tandpastamuil moet moeite doen om zijn lippen droog te houden waar het kwijl al vanaf druipt over de vele miljoenen die hij in 2020 weer binnen gaat harken. In 1e instantie voor het vullen van zijn eigen zakken en die van zijn volgelingen uiteraard en de rest voor alles dat niet-Nederlands  is en ver-van-Nederlands-bed-show.

Laat ik het bij één voorbeeld houden (wél réalitéit!!):
De wegenbelasting gaat omhoog… en welke provincie is daarbij het goedkoopst uit?
Jahhhhhhhhh bingoo, goed geraden, jij mag door voor de koelkast; Noord-Holland, de provincie van Niet-Nederlanders-Land hoofdstad.
Logisch toch, daar waar de meeste vervuiling de lucht in gejaagd wordt worden de jagers het laagst beboet met extra kosten.

En raadt eens? Ëén keer maar… welke provincie daarbij het duurst uitvalt?
Jaaahhhhhhhhh alweer bingo, jij mag door voor de over-datum-rollade die uit een goed hart kwam als schenking voor de tombola omdat er geen geld was voor ‘echte’ prijzen… Juist Drenthe!!!
Groningen en Friesland heeft men al op het randje van sterven na uitgebuit,  van een kale kip valt niks meer te plukken toch, dus pakken we de volgende in de rij, Drenthe, wederom want 2020 is niet het eerste jaar dat die provincie voor de westerse ellende de meeste klappen moet opvangen.

RTL-Z meldt:
Autorijders gaan 147 miljoen meer belasting betalen in 2020. Het verschil tussen de MRB voor benzine- en dieselauto’s is zoals altijd enorm. In Drenthe betaal je voor een gemiddelde benzineauto 254 euro per jaar. Voor een vergelijkbare diesel ben je 426 euro kwijt. Per 1 januari komt daar voor een oudere diesel nog 225 euro bij op.

Mijn auto, ohnee ik moet zeggen ex-auto, is een diesel. Per 1 januari had ik 14 euro per maand méér aan de wegenbelasting moeten betalen. Ik betaalde al 92 euro per maand. Dus nee Maffiakloothommel Rutte, van mij pluk je in die zin geen cent meer want dankzij jouw wanbeleid heb ik de auto weg moeten doen om voorlopig te voorkomen dat ik ook 1 van de in aantal toenemende daklozen zal worden. Ik beloof je echter met de hand op mijn hart, zodra ik wel dakloos ben, ik vanaf de 1e nacht op jouw stoep zal overnachten.
Jouw adres wordt dan de mijne!!

 

 

Ps.
Oók in het nieuws vandaag… een rode kater overleed omdat de één of andere hersenloze randdebiel vuurwerk in dienst anus had gestopt. De eigenaar van dat dier wilde aangifte doen bij de politie van dierenmishandeling. Kreeg te horen dat dat niet kon omdat dierenmishandeling geen overtreding is. Er kon wel een aangifte gedaan worden met betrekking tot ‘beschadiging van eigendom’…

Ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh???????????????????????????????????????????????????

 

 

3 Geluchte Hartjes op “Ruttes Maffia

  1. Zo, dat is er uit, wanneer komt je blog over de zorg? Of over de sociale woningbouw, of nog leuker…WMO of passend onderwijs…. zucht. Het doet iets met ons…. KNUFFEL…. heel stevig!!!!!

  2. En maar roepen dat iedereen elektrisch moet gaan rijden, tsss ik ben al blij dat ik een tweedehands fordje ka kon kopen. Want het ov is hier in de provincie ook niet om over naar huis te schrijven. Toen ik in A’dam woonde , tja dan had je altijd wel een tram zelfs ‘s nachts was er nog ov. In De zomer komt de bus ieder uur (en je bent een hele tijd op weg, waar ik met de auto een kwartier over doe) ‘s winters was het alleen zo als de scholen en kantoren begonnen en midden op de dag eens in de twee uur. Misschien is het nu beter, alhoewel ik weinig bussen tegen kom als ik ergens heen ga, maar ik ga nooit meer met de bus gelukkig kan ik mijn autootje nog betalen.
    Ik vind dat ze de lieden die er over beslissen eens een jaar in een uithoek met matig ov moesten neerpoten, dan kijken of ze er nog zo over denken. Gelukkig zijn de mensen hier op het dorp nog erg behulpzaam. Toen er iemand in onze straat in het ziekenhuis terecht kwam (ruim 30km verderop) hebben we om de beurt gezorgd dat de man zijn vrouw kon bezoeken, even een schema gemaakt met autobezitters die ieder op hun beurt een bezoekuur voor hun rekening namen. Want met het ov is dat nauwelijks te doen. Kortom Rutte mag van mij de boom in, hoewel ik vrees dat de meeste politici ‘randstedelijk’ denken.

  3. Dit bericht “like” ik niet want ik vind er geen reet aan. Ja, wél zoals je het geschreven hebt maar al die ellende van onze Lachende Leider. Geld, geld, geld is het enige wat telt. Plus hoe ze hun eigen zak het snelst kunnen vullen én ze er mee wegkomen.Als ik Dijkhoff was,zou ik me kapot schamen maar hij door voor het leiderschap. Achterbaks, schijnheilig en inhalig. Goed voorbeeld voor de brave burger!
    Dat ongeluk met de rode kater… Dat ik daar wóést van word, is een understatement. Ik zou met alle dierenliefde die ik in me heb vuurwerk in het achterwerk van de dader proppen. Wel dat hij het overleeft, maar hard genoeg dat hij nooit meer normaal kan piesen en poepen.
    Dikke knuffel ♥

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.