16 hartenluchtjes op “Rustig

  1. geweldig hè…. die omgeving daar was zo mooi en extra verrassend omdat mijn TomTom kennelijk voor een ‘d-tour’ koos zonder dat ik hem daartoe de opdracht gaf …. Devine Intervention is zo slecht nog niet *glimlach*

   1. Divine…ik geloof er niet op die manier in maar ik denk wel dat er momenten zijn dat er wordt ingegrepen en dat je dingen te zien krijgt om je te inspireren. Ik heb die momenten vaker maar één van de mooiste was de dag een aantal maanden geleden dat ik eindelijk naar de bloembollenvelden in Lisse ging. Ik had een idee van die dag en ben op zoek geweest naar rode tulpen, ze waren niet te vinden. Uiteindelijk vond ik wel een verlaten strand waar ik midden op de dag als enige aanwezig was. Het was zo mooi, zo helder en als ik mijn navigatie had gevolgt had ik dat niet gezien.
    Later die dag stond ik tussen de narcissen en hyacinten te kijken hoe de zon al zakte en daar ter plekke besloot ik toch verder te zoeken naar rode tulpen. Nog geen 10 minuten voor het begin van het gouden uur vond ik ze en maakte ik ‘de’ foto.
    Die momenten zijn de leidraad van je leven toch?

    1. Weet je? Volgens mij gaat het niet om het erin geloven of niet, het gaat er volgens mij op of je iets constateert of niet en dat doe je wel gelukkig. Is toch prachtig?! Ja absoluut! Die momenten zijn de kers op de taart!

  1. Dank jullie wel.

   Gokken mag altijd 😉
   Nee is het niet…. dit is Brugelette….zo’n 70 km ten zuidwesten van Brussel

   Dank je wel, wens jullie hetzelfde van harte toe.

  1. Absoluut Edward….. puur toevallig (toeval bestaat niet?) ….reden we hier zondag doorheen op weg naar Brugelette… na Brussel werden we van de snelweg afgeleid en door diverse dorpjes geleid op weg naar Pairai Daiza… enorm mooie uitzichten daar, we hebben echt genoten!

  1. Klopt……we hebben nauwelijks auto’s gezien….. wel een grote groep wielrenners waar ik een tijd achter heb gereden omdat de weg zo smal was dat ik er niet voorbij durfde.

  1. Ja hè? De pracht van dat stukje België komt in de foto niet genoeg naar buiten. Het is de moeite meer dan waard daar eens een rondritje te maken!

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.