Herfst is losgebarsten, overal zichtbaar, zeker op De Grebbeberg, de omgeving waar Daphne en ik vanochtend naar toe tuften.  De hoop op een rustige dag vervloog bij de 1e blik op de parkeerplaats en ik kwam terug op mijn besluit het vandaag weer lopend te proberen en een paar minuten later rolde Scooty mij met Daphne naast me, naar binnen.

De neushoornvogels hadden er ogenschijnlijk geen zin in maar terwijl wij bij een kraampje een beker koffie kochten en nuttigden, liep het publiek verder en werd het stil op het ontvangstplein en toen kwam de Rosse Neushoornvogel even in beeld en konden we een paar klikken doen.
We maakten een ronde en klikten her en der in het rond, genietend van alle dieren maar zeker ook van de herfsttooi waarin alles gehuld was want dat leverde toch wel mooie plaatjes op.

Zoals jullie je misschien herinneren had ik nog steeds geen Vliegenzwammen gescoord, nou wellicht in Ouwehand wel..  niet dus… tot op onze weg naar de uitgang bijna ik ineens een 5-tal spotte, ja dáár kom ik de scoot wel voor uit dus na wat krikken en krakken lag ik op de stoep/straat/vochtige grond om vanuit mooie hoeken te klikken.

Ook Ouwehand Rhenen heeft delen ‘onderdak’ dus een aantal keren moesten de mondkapjes op en dan beslaat de bril. De warmte binnen doet ook de camera’s beslaan, en binnen zijn er veel glazen die én smerig en bekrast zijn, kortom een deel van de foto’s is wazig daardoor. Ook is een aantal bewogen want mijn handen weigerden vandaag ‘lief’ te zijn maar ik vind ze zelf te leuk om weg te gooien dus een deel vd bewogen foto’s heb ik toch in het album gedaan, zoals deze bijv:

We maakten er ‘vroeg’ een einde aan en zonder oponthoud waren we even voor zessen terug op de meet-&-greet-plek waar we afscheid namen om apart huiswaarts te keren.
Mijn foto-album bevat 220 foto’s en opent zich als je op de foto hieronder klikt… Dapnes foto’s zal ze zelf in een album online zetten op haar eigen blog en zodra ik die link heb zal ik dit bericht aanpassen.

* ~.~ * / * ~.~ * / * ~.~ * / * ~.~ * / * ~.~ * / * ~.~ * / * ~.~ * / * ~.~ * / * ~.~ * / * ~.~ * /

Update 28-10-20 21.30 uur Daphne’s foto-album staat HIER

22 Hartenluchtjes op “Rooood”

    1. Jij misschien wel … maar ik zeker niet, ik was niet zo’n verwend schaap waarvoor de hele wereld in katzwijm moest vallen namens mijn ouders, die zorgden er wel voor dat ik me niet misdroeg

 1. Fraai! Ondanks je weigerende handen heb je toch schiere ploatjes gescoord. Een heel ander dierenpark dan Emm’n is dat toch, maar ook mooi. Is er al een Jaar van het Wrattenzwijn? En zo nee, werom nait? Ik denk dat ik dat beest ga opnemen in mijn lijst van favoriete dieren. Op één natuurlijk de Okapi, op twee het Vogelbekdier en op drie…. Het wrattenzwijn maakt een goeie kans! 🙂

  1. Dank je wel… zijn nog wel een mooi aantal overgebleven inderdaad

   Ja nou totaal anders, maar ook in opzet en leeftijd al

   geeeeeeen idee waarom niet, ik heb t niet kunnen vinden in ieder geval

   Haha ja doe dat

   wedstrijdje regelen ?

 2. Goed dat je je Scooty bij je had. Niet leuk maar je was daardoor wel mobiel. En van huis weg!
  Zoals gewoonlijk staan er weer prachtige foto’s op. Jij vindt sommige niet scherp genoeg maar ik vind ze dubbel en dwars de moeite waard.
  Heb je Spillenbeen nog gezien?
  Voor de dierentuin wel goed dat er zoveel belangstelling was…
  Dikke liefs ♥

  1. Ja klopt, die ligt in de kofferbak….

   Dank je wel lieverd… dat ze toch de moeite waard zijn ben ik met je eens anders had ik ze niet in het album gedaan …

   Nope was het maar waar

   dat wel en het ging verder ook prima, niemand misdroeg zich in de context van Corona-adviezen-regels maar ja kinderen hè… een groot deel ervan althans ;-(

   ❤️ ❤️ ❤️

 3. Mooi rood is niet lelijk hihi
  Dus jij moest door de knieen oftewel plat voor je paddenstoelen.
  Fijn dat je ze toch nog op de foto hebt kunnen zetten.
  Ha je weet vast wel welke mijn favoriet is…zo lief dat aapje 🙂
  Groetjes

  1. Nee precies… ik heb helaas nooit het plezier van rood haar mogen beleven maar dat terzijde 😉

   Ja toch. Voor sommige dingen moet je iets over hebben ….

   Natuurlijk weet ik dat, waarom denk je dat die foto er tussen staat?!

   doeggggg

 4. Heb niks teveel gezegd, rij je deze kant op word het een kleurrijk feestje!
  In de tuin nog meer, kleur spatte van mijn scherm af,
  bloemen, bomen verbleekte bij het zien van de kleuren van dieren!
  En Fantanja’s treffels wordt mijn favoriet, wat een blij apenkind! xxx Liefs.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.