R.I.P. Henk

Henk heeft de lange en moeizame klim naar boven volbracht en de Bovenste Trede van de Levenstrap bereikt na 84 jaar, 1 maand en 3 dagen.

Lieve Riet, Ruud, Inge en kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen, gecondoleerd, ik denk aan jullie, dikke knuffel vanaf hier!

(ps… ik geef uiteraard niet Riet haar adres af maar mochten jullie haar en haar familie iets willen stuen, laat het mij dan even weten, dan krijg je mijn adres en zorg ik dat Riet het krijgt.)

 

 

34 hartenluchtjes op “R.I.P. Henk

  • Dank je wel Michel… deze foto werd een paar jaar geleden gemaakt door een andere blogger en ik mocht hem gebruiken een paar maanden terug bij Sinterklaas.

   Jah, ik vind dat Henk en Riet en familie dat verdienen… en ik zal dus ook alles doorgeven wat voor hen bestemd bij mij beland.

 1. C.J.M. Beeris -v. Schaik. says:

  Ik had net de lotgevallen van Riet en Henk gelezen, sterk, liefdevol!
  Verwacht en toch zo snel, mooi dit eerbewijs van jou en zal haar troost schenken.
  Liefs.

  • Ah ja… ik ken dat stel al jaren…. en zij heeft zich uit de naad gewerkt tegen bureaucratie en wat al niet meer want ja de WMO is er niet voor mensen die hulp nodig hebben immers

   Ja daar doe ik mijn best voor in ieder geval want ze verdienen het!

   Liefs

 2. Kakel says:

  Het blijft een schitterende foto; eentje waar Henk breeduit lachend op staat…
  Rietepietz heeft alles voor hem gegeven wat ze in zich had. Zo knap dat ze dat tot het eind voor hem heeft vol kunnen houden.
  Een extra dikke megaknuffel voor jou ♥

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.