Gisteren zaten we weer eens in een theater, niet echt meer mijn plek tegenwoordig maar dat terzijde. Er zijn natuurlijk uitzonderingen en een heel grote uitzondering maak ik graag voor Diederick, die ik ken vanuit de goede Jeans-tijden. Die na Jeans naar de musical Dorus ging en daarna naar Purper. Inmiddels is dit zijn 2e seizoen bij Purper en gisteren mocht ik weer volop genieten, kippenvel van de 1e tot en met de laatste seconde. Zittend in de kleine zaal van het betreffende theater was de vloer op dezelfde hoogte als de 1e rij en dus kon ik totaal probleemloos, zonder wie dan ook lastig te vallen, mijn telefoon ‘aan’ houden en regelmatig op de cameraknop drukken.

 


Ik ga verder niets over de show vertellen, behalve dan dat hij weer, zoals gebruikelijk, zeer de moeite waard is… Ik laat de foto’s zien en een heel klein stukje Diederick, zij het dan met behulp van Erik & Frans. Het 4e castlid, Anne van Veen (Ja een dochter van) past er perfect bij, ook zij wist te (ont)roeren!

 

Foto’s H I E R !!!

 

8 Hartenluchtjes op “Purpers Passie”

 1. ha die Melody
  dus jullie hebben genoten van een mooie toneel voorstelling
  ja heerlijk weer is het , ik was een uurtje of 3 in m’n tuintje hihi
  nee Griekenland was ik ook nooit en het trekt me ook niet
  een ieder ziet het anders
  fijne middag groet

  1. Ha die Karel

   Ja nou en of… regelmatig tranen, zowel die van slappe lach als van ontroering.

   Nog steeds, zo fijn!!!

   Mij ook niet hoor, ja precies en daar is niks mis mee.

   Dank je wel, jij ook, zwaaiiiiiii

 2. Een voorstelling die ook nog steeds op mijn verlanglijstje staat al ga ik niet voor één artiest maar voor “het geheel”!
  Wat leuk dat zwarte Piet bij jou al aan het oefenen is om te klimmen;-)

  1. En eentje die ik je van harte kan aanbevelen ook nog eens. Al vind ik dat je voorstellingen niet met elkaar mag vergelijken omdat de inhoud anders is en de cast ook, maar toch is dit weer een heel mooie

   Haha ja… ik ben al bezig met het Sinterklaas-Spel he… al lijkt het er nog lang niet op, mede gezien het weer natuurlijk, 26 november is al snel.

 3. Mooie foto’s. Maar weet meteen dat het heel goed was dat ik niet mee wilde. Vooral de rechts-zittende heer herken ik heel goed, maar die anderen? wij waren veel meer bezig met orgels en zo.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.