……waarop ik al een tijdje zat te wachten. Nadat ik de 1e aankondiging van Diederick (ex-Jeans) had gelezen over het feit dat zij terug zouden komen in het theater was ik al heel blij, nog blijer werd ik van het feit dat hij er deel van gaat uitmaken. Toen begon het wachten op de officiële aankondiging van hen….. Over wie ik het heb? Purper ! Al vele jaren heb ik hen gevolgd, zag ik dus ook de wisselende samenstellingen voorbij komen waar ik soms wel, en soms iets minder, blij mee was.

Ze zeggen zelf:
Ze waren het niet van plan. Echt niet. PURPER was voltooid verleden tijd. Punt. Maar kijk aan; ze komen terug! Kort en hevig. Zoals de seizoenen. Erik Brey, Alfred van den Heuvel, Frans Mulder en het nieuwe muzikale multitalent Diederick Ensink. In een splinternieuw programma met uiteraard ook een paar ‘gouwe ouwe’. Dat wordt feest.

Al sinds ik weet, weet Anita het natuurlijk ook, want zij en Niels en Gretha (de zus van Anita) gingen altijd met mij mee naar een voorstelling van hen, toen zij stopten ‘moesten’ wij naar iets anders uitwijken. Jeans was er al en elk jaar zochten we er iets bij dat we alle vier leuk vonden. Nu kan Purper dus weer plaats nemen in dat rijtje. De toerlijst is bekend, de 1e datum is al vastgezet, nu nog kaartjes scoren… 22 november, vlak voor mijn verjaardag…. zin in!!! Hoef ik vast niet uit te leggen, toch?

4 Hartenluchtjes op “Purper is back!”

 1. Purper was altijd fantástisch, je moet wél ies in je mars hebben om mee te mogen doen al werd er in het verleden inderdaad wel eens een misser gemaakt.
  Dan hoef je niet eens slecht e zijn maar je moet wél naadloos in het “concept Purper” passen wil de voorstelling goed worden.
  Ik hoop voor jou dat het een succes zal worden met Diederik.

  1. Zeker weten!

   Ja ach die missers, daar hebben ze vast wel iets van geleerd (hoop ik), daar zijn missers voor toch?!

   Dank je wel, laat dat nou iets zijn waar ik totaal niet aan twijfel…. ik ken de heren van Purper vrij goed na al die jaren, weet wat ze in hun mars hebben….en dat weet ik ook van Diederick 😉 (heb inmiddels 2 voorstellingen in de pocket, nou ja, gepland dan, kaartjes zijn nog niet te reserveren maar zodra t kan doe ik t natuurlijk)

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.