Donderdag werd het 10e spel gespeeld op de Sinterklaas Blog editie 2019. |
Eén van de winnaars was Rebbeltje en zij mailde mij dat indien zij zou winnen de prijs naar Puk moest gaan.
Nou had ik nog geen prijzen klaar liggen… dus dat kwam heel goed uit, nu kon ik een prijs bedenken en bij Puk laten bezorgen die ook bij haar zou passen en waar ze lang plezier van zou kunnen hebben want eerlijk is eerlijk op een oma is al snel een andere prijs van toepassing dan op een kind.
Nathalie stuurde me zojuist de foto van haar jongste met de prijs in der handjes en een glimlach op der snoetje, én ik kreeg toestemming de foto te plaatsen, dus bij deze zien jullie een heel blij meiske.. en die glimlach van haar is onbetaalbaar!!!
Lieve Rebbeltje, bedankt!!!

 

3 Hartenluchtjes op “Puk & Rebbeltje”

  1. Goede middag, een heerlijk koppie met een mooie mok. Oma kan tevreden zijn, ik hoop dat de mok heel lang mee zal gaan. En of ze hem knuffelt, er bewonderend naar kijkt of er uit drink, dat maakt allemaal niets uit.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.