~ SCHRIJVERIJ ~·Kánniewáárzijnoftochwel

Positie(f)ver

Als rechtgeaarde, zeg maar gerust ♥-stikke leipe, fan van Wildlands erger ik me al geruime tijd gruwelijk aan allerlei negatieve berichtgeving in de media. Het meeste daarvan is totaal ongefundeerd en ook nog eens veelal geschreven door mensen die nog nooit ook maar 1 stap binnen de poorten van Adventure Zoo Wildlands hebben gezet.
Ik weet zelfs van mensen die zeer negatieve verhalen hebben rondgestrooid nadat hen gratis toegang was geweigerd, iets waarop men meende recht te hebben om een recensie te mogen schrijven. En zo is mij nog veel meer te ore gekomen.
Natuurlijk is ook dit park niet perfect, zijn er dingen die ik anders zou willen zien maar dat is toch een vanzelfsprekend iets? Wat je ook doet, hoe je het ook doet, je kunt het onmogelijk iedereen naar de zin maken toch?
Ik ben een zeer kritisch iemand en ‘zie’ altijd meer dan een gemiddelde andere bezoeker, overal, dus echt niet alleeen maar in Wildlands. Veel kritiek is zo onterecht, zo ongefundeerd en zo ondoordacht…
Ja daar erger ik me aan maar ik ben me die ergernis ook bewust en weet wat het me doet dus probeer ik het maar langs me heen te laten lopen.

Al een tijdje liep ik na te denken over wat ik zou kunnen doen om een positieve tegenstem te laten horen. Afgelopen weekend ontstond op de fan-page in Facebook een gesprek toen ook anderen meldden dat ze de negativiteit in de media behoorlijk vervelend begonnen te vinden. Daarop inhakend stelde ik voor een blog te starten waarop men dan adhv verhalen en foto’s / eigen belevenissen enthousiasme zou kunnen delen. Daarop haakten weer een paar fb-ers in en na een aantal pb-s spraken we af dat ik vandaag bij hen op bezoek zou gaan om eea qua bloggen uit te leggen omdat ze (een stel) het niet kenden.

Inmiddels is die blog in de lucht en hebben we al het eea geplaatst… we zijn alledrie razend enthousiast en hopen op veel aanvulling van andere mensen. Ook hebben we tal van plannetjes bedacht en besproken…daarover komt later vast wel meer info *glimlach* .
Vrijdag gaan we gedrieën het park in, zij wonen er tegenover en zijn er elke dag te vinden (ja ik geef toe, ben jaloers *grinnik*). Over een x-aantal jaren hoop ik dat ook te kunnen, als we na manliefs pensionering in Emmen zijn gaan wonen… mijn droom op dit moment.

Nu eerst even die blog promoten dus; met Daniëlle & Herman als mede-beheerders hopen we op veel mails voor Onwijs & Mooi Wildlands

20 Geluchte Hartjes op “Positie(f)ver

 1. De nieuwe blog ziet er keurig uit! Ik hoop dat het druk bezocht wordt en anderen enthousiast maakt om ook een positief verhaal te plaatsen. Wie weet kun je Wildlands zelf de link doorgeven, wie weet wat daaruit volgt…
  Dikke kus ♥

  1. Dank je wel schat…

   dat komt goed, behoort tot 1 van onze plannetjes die ik al benoemde.. ik hou je wel ff onder 4 ogen op de hooogte 😉

   smaakkkkkkkkkkkkkkkkkk

 2. Als er veel negativiteit is kan een tegengeluid laten horen nooit kwaad zou ik zeggen. Ik ben er niet geweest dus heb geen mening en bovendien heb ik ook niet zoveel met dierentuinen als jij dus ik heb er niets van meegekregen.

  1. nou precies!

   Klopt maar jij bent ook niet de persoon die iets ongefundeerd de media ingooit, en al helemaal niet negatief.

   Ik hoop dat je dat over niet al te lange tijd niet meer kunt zeggen 😉

 3. Het is een prachtige dierentuin, maar toch verlengen wij ons abonnement niet. Het is namelijk een zeer vermoeiende dierentuin met heuveltje op en heuveltje af. Ook vind ik het jammer dat je niet zomaar van de ene naar de andere afdeling kunt komen. Ik krijg de indruk, dat deze nieuwe opzet voornamelijk gericht is op jonge gezinnen.

  1. Ja nou en of.

   Dat vind ik inderdaad ook.

   Ik geloof niet dat dat de opzet was/is… men wilde zo natuurgetrouw mogelijk maar in de praktijk bleek dat niet haalbaar…de paden werden inmiddels wel verbeterd maar dat kan nog beter…

 4. Hé, nou had ik een hele uitgebreide reactie geschreven, krijg ik weer een foutmelding (heb ik op jou blog trouwens regelmatig)
  Goed dan maar weer opnieuw en minder uitgebreid.

  Mijn manier op zulk soort dingen is negeren, want dat geef je de negatievelingen geen platform, maar ik weet dat het niet jou manier is.
  Heb even op jullie site gekeken, ziet er goed uit, en ik ga hem volgen 🙂

  1. Jammer joh…. ja ik weet het, mijn provider heeft 2 wkn geleden problemen gehad en die zijn nog steeds niet opgellost… het is dus helaas niet iets waar ik zelf wat aan kan doen, sorryy.

   Deze nieuwe blog was een voorstel van mij toen er vragen kwamen met ideeën het negatieve een tegenstem te geven…

   Dank je wel, leuk!!

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.