Plannetje

De 1e week van het nieuwe jaar is nog niet om en ik ga jullie nu al vragen de agenda te pakken en een dag door te kruisen onder het mom van ‘Bezet’ *glimlach*.
Waarom dan? Waarvoor dan? Gaan we doen dan? Hoor ik jullie vragen…
Wat denken jullie van een weblogmeeting?


Velen van jullie hebben in het verleden wel 1 of meer bijgewoond en jullie kunnen bevestigen dat dat altijd heel erg leuk was.  Het kwam ook iedere keer weer voor dat enkelen van jullie er wel graag bij wilden zijn maar niet konden omdat de betreffende datum al ingevuld was door een andere afspraak.
Daarom kom ik er nu al mee… dan is de kans het grootst dat de datum die ik gekozen heb nog vrij is in jullie agenda’s.

  • Wanneer?
    Zaterdag 25 mei ….
  • Waar?
    Apeldoorn
  • Wat?
    Apenheul 

 

 

Naast deze Orang Oetan, deze Rode Brulaap en de 3-kleur Vari, zijn daar nog 32 maar liefst, apensoorten te vinden. Daarnaast vind je er o.a. ook tal van prachtige vogels, hoefdieren en veel verschillende bomen en struiken etc.  Het is zonder meer een prachtig park dat een bezoek zeker waard is.  Ik heb weliswaar geen ervaringen met mogelijkheden omtrent bereikbaar met het OV maar met de auto is het simpel, je rijdt er zo op aan en parkeren doe je aan de overkant van de straat tegenover de ingang. Gelijk na de ingang heb je al een restaurant waar we de dag kunnen starten met zijn allen.
AANVULLING OV-NIEUWS : ZIE REACTIE VAN MINOESJKA

Kortom… wie zeg het in diens agenda en de hoop dat we elkaar 25 mei mogen begroeten aldaar?