8 Hartenluchtjes op “Kwetsbaar”

 1. Oh, op de kinderboerderij waar ik vroegah vrijwillig werkte, stond ook een broedmasjien 😉 Echt een wereldvondst! Ik blijf het een wonder vinden: vogels uit een ei. Een mooie invulling!
  liefs Kakel

 2. bijna álle jonge dieren hebben een hoog schattigheidsgehalte maar bij vogels is dat de eerste dagen toch meestal niet zo. Het is dat hier ogen in zitten anders zou ik het voor een homp kauwgom gehouden hebben, je weet wel, van die dikke roze plakken die zo’n grote roze bal op kunnen leveren;-) . als ik het diertje njou maar niet beledigd heb.

  1. Klopt hoor….volkomen met je eens.

   Eh ja die van ‘vroeger’, nou ja uit mijn kindertijd dan 😉

   hmmm hij is nog zo jong dat hij vast niet kan lezen, en ik heb jouw woorden ook niet hardop uitgesproken dus mocht mijn log een stiekem afluisterapparaat hebben tot in die pelikanennest dan is er nog geen pelikaan-‘man’ overboord (uit het nest).

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.