18 hartenluchtjes op “Reflectie

  • Melody says:

   Jarenlang rij-ervaring hè, in mijn werkjaren zaten er jaren tussen dat ik 50.000 per jaar reed… maar ja ik ben ook weer niet zo arrogant dat ik zeg dat ik een goed chauffeuse ben hoor, ik doe gewoon af en toe domme dingen, soms gewoonweg opzettelijk maar binnen mijn gevoel verantwoord.

  • Melody says:

   zo iets ja, het leven is immers een feestje zolang je zelf maar over de lucht beschikt om de ballonnen op te blazen en weet hoe je de slingers moet ophangen

 1. Mooi shot 👍 zo kun je onderweg vele mooie luchten en kleuren tegenkomen. Vorig jaar kwamen we terug van vakantie en reden we ‘s nachts terug naar huis. Onderweg werd het langzaam licht, heel bijzonder om te zien, die verschillende fases.

  • Melody says:

   Dank je wel.

   Ja klopt hoor, ik rij graag tegen die tijd, in het donker van huis en dan onderweg maar genieten van al dat wat zich er voor je ogen afspeelt. Het is inderdaad heel bijzonder want het is altijd weer anders. Een seconde later, of je ogen een cm opzij en je iets iets nieuws… zo mooi.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.