18 gedachten over “Reflectie

  1. Jarenlang rij-ervaring hè, in mijn werkjaren zaten er jaren tussen dat ik 50.000 per jaar reed… maar ja ik ben ook weer niet zo arrogant dat ik zeg dat ik een goed chauffeuse ben hoor, ik doe gewoon af en toe domme dingen, soms gewoonweg opzettelijk maar binnen mijn gevoel verantwoord.

  1. zo iets ja, het leven is immers een feestje zolang je zelf maar over de lucht beschikt om de ballonnen op te blazen en weet hoe je de slingers moet ophangen

    1. Mwah daarover zijn de meningen verdeeld dan.

     Ik heb geen fb meer, ik werd er niet gelukkiger van, dus weg met die zooi 😛

     Het ‘puur genieten’ zit ‘m bij mij dus daar niet in.

     1. ja zeker verdeelde meningen , heb ik ook hoor
      maar de groepen dik ik volg heb ik plezier van
      het echte puur genieten zit voor mij trouwens het zijn in de natuur , te voet of op de fiets
      mzl

      1. Ik zat jaren daar… maar de laatste tijd ergerde ik me alleen maar en dan is het tijd op op te hoepelen.

       Als ik iets wil weten houdt of schoon mij wel op de hoogte of anders kijk ik ff via man’s account

       toedelssssssss

        1. Ja joh, weg met die nepperds, doet je geen goed zulke lui.

         Wat jou maar plezier doet, ik vind het goed 😉 (behalve dat ene dan jeweetwel)

 1. Mooi shot 👍 zo kun je onderweg vele mooie luchten en kleuren tegenkomen. Vorig jaar kwamen we terug van vakantie en reden we ‘s nachts terug naar huis. Onderweg werd het langzaam licht, heel bijzonder om te zien, die verschillende fases.

  1. Dank je wel.

   Ja klopt hoor, ik rij graag tegen die tijd, in het donker van huis en dan onderweg maar genieten van al dat wat zich er voor je ogen afspeelt. Het is inderdaad heel bijzonder want het is altijd weer anders. Een seconde later, of je ogen een cm opzij en je iets iets nieuws… zo mooi.

Voel je vrij je ❤️ te luchten...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: