photofridaymelody

Photo Friday  van Marc

Gestart op 02 november 2012

204 –
Thema 30 september – 7 oktober 2016:

7 Days-Challenge

Marc heeft deze keer een 7 daagse-uitdaging bedacht om de start van zijn nieuwe wesite voor photo friday te vieren. Zijn vraag is per vandaag te starten met een 7-daagse foto-bijdrage… wat het is mag iedere deelnemer zelf bepalen… zolang er maar 7 dagen opeenvolgend een foto gedeeld gaat worden met de groep deelnemers… dat ga ik dus ook doen op Marcs website.
Ik vond het wel een leuk idee om voor een object te kiezen waarmee ik uit de voeten kan, dat dus wel elke dag een soortgelijke foto oplevert maar toch niet dezelfde als de dag ervoor.. De 7 dagen van de week die voor ons ligt elke dag 1 kerkgebouw (van de 31 die mijn woonstad telt), en in dit blogbericht alle 7 bij elkaar.

4 Hartenluchtjes op “Photo Friday ~ 7”

 1. 31, dat is me nogal wat!
  Ik vind die rechtsboven het mooist. De kerk op de grootste foto lijkt wel een lagere school. Wát een verschil in bouwstijlen…
  Dag zonnetje (-:

  1. Ja ik was ook verbaasd toen ik het ontdekte….

   Ik heb niet echt een favoriete… ze hebben allemaal iets bijzonders op hun eigen manier… en ja dat klopt natuurlijk.

   dat lieverdje.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.