12 hartenluchtjes op “Photo Friday

  1. Een fraaie en toepasselijke foto Melody. Heb je die gisteren gemaakt?
    Op weg naar huis gistermiddag kwam ik langs volledig wit berijpte bomen, tot in het uiterste puntje van de takken. Zo Mooi! En je kon gewoon naar de zon kijken die als een rondje achter de mistwolken stond.
    Helaas had ik geen fototoestel bij me. 🙁

    • ♫ Mel☺dy ♫ says:

      Dank je wel meis.
      Nee deze foto is van 2 januari 2012….
      Ai jammer, herkenbaar ook wel, daarom heb ik tegenwoordig altijd mijn camera(tas) bij me als ik het huis uit ga…

  2. Schelpdier says:

    zou je me willen helpen mijn blog te maken Ik heb je een keer gebeld maar daar kreeg ik geen gehoorIk wil geaag weer bloggen schelpdier weet je het nog Ik ben een tijd uit de de running geweest

    • ♫ Mel☺dy ♫ says:

      Dank je wel…

      Ja ik ook maar ik ben toen met een vriend een dag op pad geweest om (juist) die mistsferen vast te leggen 😉

  3. Prachtige foto. Mijn ervaring is dat wanneer je met zulk weer buiten bent, vind je er weinig aan. Een beetje troosteloos ziet het eruit, maar de foto vind ik hartstikke mooi. Het valt me op dat het gras er zo groen uitziet. ..

    • ♫ Mel☺dy ♫ says:

      Dank je wel…. nee dat is ook zo…. maar als je er speciaal voor op pad gaat zie je toch de mooiste dingen…. zoals dat gras bijv 😉

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.