Phoe phoe

Zooo dan …. nog 1 dag te gaan… en dan is het eerst weer afgelopen met de drukte die mij de afgelopen weken in haar ban hield. Ziekenhuis in en weer uit, herhaling, herhaling herhaling, diverse andere zaken die veel tijd vergden… ik had het idee dat ik nergens aan toe kwam en tegen een groeiende achterstand aanliep… en tja laat ik daar nou net niet tegen kunnen? Ik ben een georganiseerd iemand en loop hoogstzelden achter op mijn interne agenda… het me dan toch niet door die irritatie laten sturen kost ook energie maar is me tot dusver aardig gelukt.

Vandaag haalde ik in de loop van de ochtend Anita op en een uur later stonden we bij Herman en Danielle op de stoep en weer een half uur later wandelden we door de poorten van ons 2e thuis en kon het genieten (en ontspannen!) beginnen. Het weer was perfect herfstweer, droog, zonnig en lekker fris. De frisse neus halen konden we dus letterlijk doen, man man man, wat een feestje is dat (en daar) toch. Gezien de griep die Anita bezig houdt de laatste dagen… en mijn overlopende agenda van de afgelopen 4 weken, hebben we beiden geen overvloed aan energie dus we hadden al besloten ‘alleen’ de vlindertempel en Jungola te doen. Dus enkele uren later namen we afscheid van Herman en Danielle en (die zich in de loop van de dag bij ons gevoegd had) Jorg en gedrietjes gingen zij verder terwijl Anita en ik ons huiswaarts begaven. Moe maar zeer voldaan en volop genoten, wat wil een mens nog meer.


Bij thuiskomst ontdeed ik me van mijn kleding en trok mijn pyjama aan en ging met de foto’s aan de slag. Gelukkig hoefde ik er niet al te veel weg te gooien, dank jullie wel handjes, voor jullie medewerking vandaag glimlach.
Foto’s in de map, 115 in totaal, staan HIER 

Morgen nog een dag met een volle agenda en dan vanaf zondag… rustttt zalig, daar verheug ik me op, ik weet nu al dat het een pyjamadag gaat worden en diegene die mij van dat plan af zal willen brengen moet wel van heel goeden huize komen grijnsssssssssss

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

4 reacties

 1. Gelukkig dat je een beetje tot rust kunt komen. Nu kan Sinterpieterklaas aan de slag.

  • Ja inderdaad, ben er ook wel aan toe als ik heel eerlijk ben, anderzijds ben ik superblij dat ik nu moe ben omdat ik zoveel gedaan heb in tegenstelling tot ‘vroeger’ toen ik altijd afgepeigerd was en op wilskracht alles moest doen…
   Nu geniet ik zo intens van die drukte en ben ik terecht moe… Zo gaaf, deze vorm van moe zijn ;-0

   Ja klopt… het zit al wel grotendeels in mijn hoofd hoor, ik moet het alleen nog ff uitwerken.

 2. ha die Melody
  dan na morgen maar fijn van welverdiende rust genieten
  fijne avond groet

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.