Passie-Stokje

Kom ik bij Elisabeth op haar blog zie ik een stokje… en ja ik vind stokjes wel leuk dus ik pak hem bij haar op en vul hem ook in….

Wie is jouw grote held/heldin ,beroemdheid of iemand uit je omgeving
Ik kan wel een rijtje mensen opnoemen natuurlijk. Terwijl ik het woordje ‘natuurlijk’ typ realiseer ik me acuut dat dat nou natuurlijk óók weer niet zó natuurlijk is.
In de vraag wordt gesproken van 1 persoon….
Zonder dat ik enkele anderen tekort wil doen behoor ik hier ‘natuurlijk’ mijn (v)echtgenoot te benoemen want hij houdt het al 39 jaar en 25 dagen met mij uit. We hebben niet nogal het één en ander voor onze kiezen gekregen!
Toen we elkaar leerden kennen was er nog niet zoveel aan de hand maar niet al te lang daarna kreeg ik een ernstig ongeluk en zou de rolstoel mijn voorland zijn. Hij wist niet van wijken en is bij me gebleven. Alles dat er naderhand bij kwam aan ellende heeft hem niet weggejaagd. Ook nu nog doet hij alles dat in zijn macht ligt om mij te helpen waar het nodig is, ongevraagd en gevraagd.

Wat zal er gezegd worden als je afstudeert of weggaat bij je bedrijf
Ik heb een nog niet afgeronde studie zodra ik dat punt bereikt heb zal ik wellicht horen: “goed gedaan meissie”.
Wat werk betreft; met een rechtszaak mijn werkgever heel veel ellende bezorgd, die hebben niets gezegd op mijn laatste werkdag maar ik vermoed dat zij toch wel heel erg blij waren voor de laatste keer mij mijn hielen te zien lichten!!

Wat zou je doen als geld en tijd geen issue waren
Tijd is er plenty want tijd moet je maken. Als iets je zeer na aan het ♥ ligt heb je er ruim tijd voor.
Geld is een ander verhaal; zou dat er in zeer ruime mate zijn zou ik beginnen met de Matamata-Reis naar Nieuw Zeeland, met Niels en Anita. Daarna zou ik dan op zoek gaan naar een lap (Drents) grond met daarop een grote boerderij en 2 heel grote schuren. In de ene zou ik dan zwerfdieren en andere verschoppelingen willen opvangen en de andere zou voor manlief en mijn jeugd zijn om hun sport; boogschieten, te kunnen beoefenen wanneer ze maar zouden willen. Ten 3e zou ik Niels en Anita hun droomcamper laten uitzoeken en cadeau doen en ten 4e zou ik Geesje en Hemmo hun droompaleis op Kreta laten uitzoeken en cadeau doen. En ten slotte om het getal mooi rond te maken, ja ik weet, ben een beetje autistisch, zou ik mijn jeugd hier van een ‘verzekerde’ oude dag voorzien.

Wat deed je graag als kind
Onzichtbaar maken. Mijn slaapkamerdeur gebarricadeerd met een stoel, achter een kast in een hoekje met een boek en mijn kofferpickupje op zacht met Abba of Tavares.

Wanneer heb je eer van je werk
Als ik zelf tevreden ben over mijn inzet en het resultaat ervan.

Wanneer doe je dingen moeiteloos
Nooit. Dat is mijn utopie die hopelijk niet onbereikbaar blijft.

Wat zou je morgen doen als je niet kon falen
Voluit leven én daarvan G.E.N.I.E.T.E.N.
‘Morgen’ is binnen handbereik, ben op weg ernaar toe. En in dit geval plaagt mijn reguliere gebrek aan geduld me niet gelukkig. Onder het mom van ‘no pain no gain’ geef ik nu alles dat ik kan opbrengen en boek ik elke dag winst(jes)… alle goede dingen komen langzaam.

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

6 reacties

 1. Eindelijk eens een leuk stokje met interessante vragen. Eentje waar je als blogger iets mee kunt!
  Ik herkende me direct in je antwoord op wat je vroeger het liefst deed. Toch wil ik er nog eentje aan toevoegen: buiten spelen met m’n vriendinnen.
  Onze kerels zijn bikkels!
  Dikke knuffel ♥

 2. Wat leuk dat je het stokje ”opgepakt” hebt .Wat de dieren betreft hebben we een overeenkomst .En zeker weten ook hier zo’n man die door dik en dun steunt al die jaren .Wat dat betreft zijn we gezegende dames .
  Lieve groetjes Elisabeth

  • Dank je wel Elisabeth.

   Ja valt wel onder de (al ben ik ze soms nog zo beu: de cliché’s) ‘zegeningen tellen’

   Liefs terug

 3. Maar éigenlijk had ik al die antwoorden al tussen de regeltjes doorgelezen in je logjes;-)

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.