12 gedachten over “Parkeren

 1. Hier in België is er tegenwoordig veel om te doen. Sommige apothekers verkopen het al, maar het zou nog steeds niet legaal zijn of worden. En toch lees ik er hier en soms elders veel positief over?!

  Is ons land dan zoveel achter?

  We zijn nochtans een land dar lang zonder regering kan 🙂

  1. Dat was hier ook zo een paar jaar terug maar tegenwoordig hoor je er niemand meer echt over…. behalve dan de gebruikers, die er zo onbeschrijflijk veel baat bij hebben.
   Ik kan er een heel boek vol over schrijven… het heeft mij ‘leven’ gegeven … heb er al vaak over geschreven…. ( na ongeveer een jaar gebruik schreef ik dit: https://melodyk.nl/on-mogelijk/)

   Ik denk niet dat ‘jouw’ land achter is… net als in ‘mijn’ land wordt de mensen die oprecht zijn en het goed bedoelen de mond gesnoerd en zijn de meest corrupte oplichters met een tuinslang als ruggegraat altijd haantje de voorste… veel geschreeuw en weinig wol… en de media vindt schreeuwers geweldig, des te groter de leugen, des te luider de schreeuw, des te meer aandacht in de openbaarheid.

 2. Wat goed Melody! Ik neem ook nog steeds dagelijks mijn CBD. Ik slaap er beter van.
  Toevallig kocht ik vandaag een voorraadje voor mijn moeder. Eens proberen wat het doet tegen haar zenuwpijnen. Probleem is het toedienen. Zelf zal ze het vergeten. De verpleging staat het misschien niet toe, haar dokter schrijft dat niet voor… (ze woon in België en men slaat daar nogal in paniek als ze over wietolie horen). Ik kocht de capsules en probeer ze morgen voor een ganse week in haar pillendoosje te steken. Op hoop van zegen.

  1. Dank je wel Bea.

   Dat is fijn joh, daar hoopte ik al op voor jou. Zeker ook omdat ik zelf weet hoe belangrijk dat is en wat het doet als je het moet missen…

   Ik koop het tegenwoordig bij die bolle … jeweetwel die met com … is verreweg het goedkoopst momenteel

   Ik zal voor jullie duimen hoor!!
   (en nee niet op hoop van zegen want die hoop ging verloren anno 1900… laten we maar de kaars van hoop aansteken want die vlam dooft nooit. 🙂

 3. mogge Melody
  mooi gevonden
  en ik ben blij voor je , dat het je zo veel goed doet
  en je hoort niks dan positieve geluiden
  toch vreemd dan dat het in België illegaal is
  geniet de dag

  1. Goedemiddag Karel

   Dank je wel. Ik zelf ook nog steeds hoor, het zorgt er in ieder geval voor dat ik zonder angst het huis uit durf te gaan … en veel meer maar dat is toch wel één van de belangrijkste gevolgen

   Ja ach…welk land ook, de regeringen passen alles aan hen zelf aan… ‘vreemd’

   Eh ja nou eh dat wordt m ff nie..overmorgen pas… (morgen UMCG)

  1. Heb een stukje gelezen…. ik hou niet van dit soort artikelen, lees ze dus ook nooit 😉

   Ieder mens is uniek, ook al lijken we nog zo op elkaar, ook al hebben we allemaal diverse dingen met dezelfde naam onder het grootste orgaan dat een mens kan hebben… de werking ervan is niet per definitie gelijk, dus de behandelmethode ook niet.
   Het doet voor mij goed werk en dat is het enige dat telt… (voor mij dan bedoel ik)

Voel je vrij je ♥ te luchten...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.