Pak van…

… mijn ♥ !!!

Eer-eergisteren kreeg ik nieuws waar ik niet blij van werd, integendeel! Even daarna spookten diverse herinneringen door mijn hoofd alsmede vele vraagtekens. Ik zag wisselend een 4-tal gezichten voor mijn ogen langs flitsen van zeer dierbare mensen van wie ik in de afgelopen 2 jaar afscheid heb moeten nemen. Dat ik er niet aan zal kunnen ontkomen dat nogmaals mee te maken besef ik natuurlijk wel maar heej, niet nu, niet eerdaags, niet over een lange tijd, niet over heeeeeel lang niet, niet en nog eens niet!
Toen ik dat bericht kreeg was Anita bij me en die kent me natuurlijk dus wist ze ook wel dat dat nieuws invloed op mij zou hebben. Vandaag zou er uitslag komen… ik zou alleen thuis zijn en na een half slapen (omdat ik besef dat erover piekeren de situatie toch niet verandert)  half wakker (omdat het me toch wel bezig houdt) nacht stond Anita vanochtend op de stoep en trok me het huis uit om me af te leiden. “Of ik al iets gehoord had?” ‘neuh….’.moedeloze zucht …  we praatten over de situatie en de persoon en hoopten samen er het beste van. Een klein half uur later bliepte mijn foon: “is het zij?”…  ‘jup’ … “en?”…. ‘ff lezen’… met trillende vingers opende ik whatsapp en klikte ik het betreffende bericht open en hieperdepieperdepieperhoeradihadzikidee goed nieuws, niet de voorspelde K maar iets anders, weliswaar lastig maar dat is maar tijdelijk.
Anita en ik joelden in vreugde in de auto, nou was het slecht weer dus de ramen waren dicht en er was verder geen kip bij de straat maar volgens mij hebben we toch wel ergens mensen doen opschrikken *grinnik*
Even later zagen we een restaurant langs de weg, zonder overleg draaide Anita de parkeerplaats op, parkeerde de auto en weer even later zaten we aan de cappuccino met gebak want we mochten wel ff vieren vonden wij. Gelukkig hadden we beiden onze escapepilltjes in de tas zodat de onveilige zooi ons het feesten niet kon belemmeren. Daarna reden we verder en stapten her en der uit om wat kleine boodschapjes te doen en onze ogen te trakteren op veel moois…deel ik natuurlijk wel ff hier met jullie:

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

22 reacties

 1. Pff, hehe, nu even niet inderdaad!
  Fijne bevrijdingsdag alvast!

 2. Oh wat fijn. Hoe vervelend nieuws dan ineens een opluchting betekent…
  Liefs xx

 3. jullie zagen heel veel moois
  maar bovenal hadden jullie een zeer goed bericht

 4. Vreselijk zulke feelings
  En wij voelen het nog 10 x zo erg.
  Maar ook de blijdschap is 10 x zo mooi.

 5. Wat maar weer bewijst dat het spreekwoord “de mens lijdt het meest door het leed dat hij vreest” helemaal waar is.
  Blijdschap oke maar eh…. dames, we gaan toch niet de beest uithangen in een auto op de openbare weg hé!

  • ja klopt.. hangt ook af van hoe iets je medegedeeld wordt door iemand die het ‘kan weten’ …

   hahaha ach ja waarom niet, maakt de wereld een beetje vrolijker toch

 6. Mooie foto’s en opgelucht ademhalen… Lieve groet

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.