Paaltjes-Pad

Alweer een tijdje had ik in het hoofd het Paaltjes-Pad in Spier opnieuw te lopen, het kwam er alleen maar steeds niet van… tot aan vandaag dus glimlach

Sinds ik woensdag slaapmedicatie heb gehaald ben ik volop bezig met een inhaalslag, alsof dat überhaupt mogelijk is maar oké dat even terzijde,  en slaap ik vele vele uren. Sinds woensdagmiddag heb ik meer uren geslapen dan in de maanden dat dit jaar al ‘oud’ is.  Nadat ik donderdagavond na werk en boodschappen in Duitsland halen rond 20.30 het huis weer instapte keek ik vooruit naar een lege agenda voor plusminus 3 dagen, vrij tot aan maandagmorgen een uurtje of 8.30.  Tijd zat dus om, toen nog met hoop, bij te slapen.
In de loop van de ochtend kreeg ik een appje met de vraag of ik nog leefde? Met een grinnik stuurde ik met smileys een antwoord terug en weer even later zat ik in de auto om Niels op te halen, het eerste plan was een bakkie te doen en dan samen naar een rommelmarkt te gaan. Het weer echter was te aanlokkelijk om ergens onderdak te gaan tijdverdrijven dus besloten we de andere kant op te tuffen, richting Spier voor het Paaltjes-Pad want Niels kon zich wel vinden in mijn wens op herhaling. Ik was er jaren terug met Niels en sindsdien was hij er ook nog niet weer geweest.


Een klein half uurtje later parkeerde ik de auto, we ‘gooiden’ onze cameratassen op onze ruggen en startten de wandeling. Het gebied was zo goed als leeg, we kwamen welgeteld 8 andere wandelaars, 2x een duo en 1x een kwartet tegen en 3 mountainbikers. Grote delen in de luwte en volop zon, man wat is dat toch lekker. En natuurlijk het genieten van alle nieuwe frisse lentegeuren die zich bovendien in talrijke kleurtinten ontplooien, zalig!
Halverwege de middag keerden we terug, ik deed daar nog een bakkie en keerde huiswaarts. De foto-map is een kleintje vandaag maar er zitten wel mooie foto’s tussen waarmee ik heel blij ben en waarvan ook jullie hopelijk genieten. Wandel dus maar even mee met ons over het Paaltjes-Pad-Spier.

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

34 reacties

 1. Práchtig daar! <3

 2. dus je slaapt goed , en hebt overdag een wat lege agenda , die 2 gaan goed samen om er op de dag op uit te gaan
  en daar waar jullie waren was het mooi zag ik wel in het album

  • Sinds woensdag veel slapen, sinds donderdagavond was de agenda leeg tot morgenvroeg.. ja zeker weten..

   Ja klopt, kms om en om totale leegte … van mensendrukte dan bedoel ik, zalige rust in de natuur met veel dieren…. schitterend

 3. Fraaie foto’s heb je daar geschoten Melody.

 4. Wat een idyllische omgeving Melody!

 5. Nou ik zoú daar best met je mee willen wandelen, maar ja, véél te ver weg.
  Heerlijk dat je wat slaap hebt kunnen inhalen, kan me voorstellen dat je daar blij van wordt.

 6. Het is daar prachtig

 7. B E A U T I F U L L
  Bedankt dat je mij mee liet genieten.

 8. Fijn, Mel. Een beetje slaap doet een mens zó goed!
  Niet meteen al je pillen opvreten, hè? Wie wat bewaart…
  Dikke zoen ♥

  • Ja hè? Echt wel… nee hoor, ben wel compleet gek maar niet gestoord grinnik

   Nieuwe voorraad al besteld, ligt woensdag klaar om op te halen…

   kusssssssssssss

 9. Wat een prachtig gebied zeg!! Lijkt me heerlijk wandelen daar.

 10. deal 🙂
  alleen heb ik “die fiets ” vorig jaar verkocht 🙂

 11. ach ik hoef niet meer zo ver te fietsen , als ik nu een km of 75 doe ben ik tevreden 🙂

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.