Paaltjes-Pad

Alweer een tijdje had ik in het hoofd het Paaltjes-Pad in Spier opnieuw te lopen, het kwam er alleen maar steeds niet van… tot aan vandaag dus glimlach

Sinds ik woensdag slaapmedicatie heb gehaald ben ik volop bezig met een inhaalslag, alsof dat überhaupt mogelijk is maar oké dat even terzijde,  en slaap ik vele vele uren. Sinds woensdagmiddag heb ik meer uren geslapen dan in de maanden dat dit jaar al ‘oud’ is.  Nadat ik donderdagavond na werk en boodschappen in Duitsland halen rond 20.30 het huis weer instapte keek ik vooruit naar een lege agenda voor plusminus 3 dagen, vrij tot aan maandagmorgen een uurtje of 8.30.  Tijd zat dus om, toen nog met hoop, bij te slapen.
In de loop van de ochtend kreeg ik een appje met de vraag of ik nog leefde? Met een grinnik stuurde ik met smileys een antwoord terug en weer even later zat ik in de auto om Niels op te halen, het eerste plan was een bakkie te doen en dan samen naar een rommelmarkt te gaan. Het weer echter was te aanlokkelijk om ergens onderdak te gaan tijdverdrijven dus besloten we de andere kant op te tuffen, richting Spier voor het Paaltjes-Pad want Niels kon zich wel vinden in mijn wens op herhaling. Ik was er jaren terug met Niels en sindsdien was hij er ook nog niet weer geweest.


Een klein half uurtje later parkeerde ik de auto, we ‘gooiden’ onze cameratassen op onze ruggen en startten de wandeling. Het gebied was zo goed als leeg, we kwamen welgeteld 8 andere wandelaars, 2x een duo en 1x een kwartet tegen en 3 mountainbikers. Grote delen in de luwte en volop zon, man wat is dat toch lekker. En natuurlijk het genieten van alle nieuwe frisse lentegeuren die zich bovendien in talrijke kleurtinten ontplooien, zalig!
Halverwege de middag keerden we terug, ik deed daar nog een bakkie en keerde huiswaarts. De foto-map is een kleintje vandaag maar er zitten wel mooie foto’s tussen waarmee ik heel blij ben en waarvan ook jullie hopelijk genieten. Wandel dus maar even mee met ons over het Paaltjes-Pad-Spier.

34x Akkoorden op “Paaltjes-Pad

 1. dus je slaapt goed , en hebt overdag een wat lege agenda , die 2 gaan goed samen om er op de dag op uit te gaan
  en daar waar jullie waren was het mooi zag ik wel in het album

  1. Sinds woensdag veel slapen, sinds donderdagavond was de agenda leeg tot morgenvroeg.. ja zeker weten..

   Ja klopt, kms om en om totale leegte … van mensendrukte dan bedoel ik, zalige rust in de natuur met veel dieren…. schitterend

      1. Middag Karel

       Van Meppel naar Nieuwe Schans? Crisismisis da’s meer dan 100km… sodeknetters!!

       eh ja eh ga ik doen, maar niet fietsend grinnnik

       1. ja 2 x de helft 🙂 in die jaren een makkie voor me , zelfs met bagage 🙂
        zal het dagboek er eens bij zoeken , reed toen verder langs de Wadden kust tot Skagen en andere kant terug naar hier , mooie vakantie
        mazzel

        1. Mooi toch, die herinneringen pakt niemand je af.

         Ik zou dat nooit gekund hebben, zeker niet na mijn 16e, Gelukkig hoefde ik dat ook niet want a) ben geen vakantieganger en b) ik heb al ‘eeuwen’ een eigen auto.

         toedeloeeeeeeeeee

         1. ja dat begrijp ik en is ook niet terug te draaien zo van “wat als ” , hoeft ook niet
          ieder heeft zijn/haar eigenaardigheden , ik fietste toen heel erg graag 🙂 , en gelukkig ook weer :0
          ik ben m’n auto nu ???? jaren kwijt
          oant moarn

          1. tuulk snap jij dat 😉

           Jij mag de fiets houden, hou ik de auto, deal?

           toedelooeeeee

 2. Nou ik zoú daar best met je mee willen wandelen, maar ja, véél te ver weg.
  Heerlijk dat je wat slaap hebt kunnen inhalen, kan me voorstellen dat je daar blij van wordt.

 3. Fijn, Mel. Een beetje slaap doet een mens zó goed!
  Niet meteen al je pillen opvreten, hè? Wie wat bewaart…
  Dikke zoen ♥

  1. Ja hè? Echt wel… nee hoor, ben wel compleet gek maar niet gestoord grinnik

   Nieuwe voorraad al besteld, ligt woensdag klaar om op te halen…

   kusssssssssssss

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.