Marja’s Zwijmelen op Zaterdag

Zoals jullie weten had ik problemen met mijn blog en ben ik verhuisd naar een andere provider. Er is veel verloren gegaan, met name afbeeldingen van elk logbericht maar helaas ook mijn bijdrage aan zwijmelen van gisteren. zaterdag 16-8. Dat betekent dus helaas ook dat alle reacties die jullie gisteren plaatsten weg zijn. Bij deze plaats ik mijn bijdrage dus nog een keertje… en ga ik de komende dagen aan de slag om mijn geschiedenis weer in orde te maken want dat ‘stikt’ nou van de gebroken links en ja ik wil het wel graag netjes hebben natuurlijk.

Onderstaand lied heel toepasselijk momenteel. Ten eerste liggen manlief en ik op onze bank, gelukkig hebben we er 2, uit te zieken. Hij heeft een paar weken geleden een nieuwe knie gekregen en ik kan al ruim een week niet meer uit de voeten omdat mijn rug vorige week in het slot schoot. Ik kom de dagen door met fysiotherapie aan huis en morfine. GodZijDank met hulp van de jeugd en Anita. Nadat ik gisteren voor de zoveelste keer weer tegen een muur van niet helpen noch het fatsoen hebben mij te woord te staan was ik het vrijdag helemaal zat en besloot ik te verhuizen. Dat was een hele klus aangezien ik geen verstand heb van ftp. Gelukkig kreeg ik bij mijn nieuwe provider prima hulp en even later van enkele anderen waardoor aan het begin van de avond mijn blog weer in de lucht was. Met hetzelfde adres maar bij een andere host dus. Zoals jullie kunnen zien heb ik bijna alles weer zoals ik wil… ik ben nog niet klaar. Bovendien is mijn geschiedenis er nog niet. Dat moet bij mijn oude provider vandaan komen. of dat gaat gebeuren en wanneer is de vraag…. dit gegeven zal sommigen van jullie vast wel bekend voorkomen. Ik ben al vaker overnieuw begonnen dus dat kan ik heus nog wel een keer. Daarom dus onderstaan nummer want het past zo goed bij de huidige situatie.

4 Hartenluchtjes op “Overwinnen”

 1. Ik ben in ieder geval blij dat ik je weer kan vinden! Toepasselijk nummer!! Zowel voor je blog als jullie situatie momenteel. Sterkte, je komt er wel!

  Liefs Frederique

 2. Echt iets om de zenuwen van te krijgen als je blog niet werkt of zelfs uit de lucht is! Voor het grootste gedeelte is het opgelost. Uiterlijk is er niets veranderd…
  De tekst vind ik mooi maar met Nick & Simon heb ik niets. Ik kan ze niet eens uit elkaar houden, hoe vaak mensen het me ook geprobeerd hebben duidelijk te maken mbv geheugensteuntjes.
  “Alles overwinnen.” Het zou onze nieuwe strijdkreet kunnen worden!
  Liefs xxx

  1. De lange is Nick…de kleine Simon (en die heeft een puntigere kin) 😉

   Ja zeker weten, vooral als je er zo ‘verslaafd’ aan bent als ik en nog eens niets anders kunt ook terwijl je normaal weinig stilzit…

   -x-♥

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.