Over een dam?


Zondag, rustdag, toch?
Na het uitslapen op ons gemakkie ontbijt en koffie achter de kiezen stoppen terwijl buiten de kleuren in gouden gloed stralen door de zon die erover heen strijkt. Het seizoen is er wel naar dat het halverwege de middag toch al snel kouder wordt dus om nog volop van de zon en ietwat hogere temperatuur te genieten trekken we schoenen en jassen aan en halen we de fietsen uit de schuur en laten onze voeten rondjes stappen.
We stoppen onderweg even om langs de super te gaan, de gele in dit geval want die ligt op de route. Halen wat we vanavond willen eten, nemen gelijk ook voer voor een aantal andere hongerige mondjes mee en stappen weer op.

 

 

We slaan her en der wat bochtjes om, ontdekken straten die we nog niet kenden. Fietsen op zeker moment door een bebost deel en komen uit bij het Duurzaamheidscentrum. Inmiddels zit er dan al 5 km op en dus hebben we wel een bakkie koffie verdiend, die valt er even later dan ook smakelijk in alvorens verder te fietsen.

 

 

We komen langs de Hertenkamp en de Damherten staan in de zon lichtelijk te stomen omdat hun adem warmer is dan de buitenlucht, een schitterend tafereel natuurlijk met al die kleuren en glinsteringen… al zie je die op de foto’s niet echt terug.

 

 

 

 

 

 

Het filmpje toont het iets beter, vind ik…

 

 

Met uiteindelijk ruim 13km op de teller stapten we thuis weer af en na het opruimen van de boodschappen verdwenen de fietsen weer in de schuur met een ‘tot morgen’ als alles goed gaat 😉

 

 

11 hartenluchtjes op “Over een dam?

 1. Helaas staat geen foto’s Melody. Wel filmpje kunnen zien. Echt heel leuke filmpje is het geworden. Jullie hadden genoten. 13 km stappen best veel. Ogenblik kan ik niet. Pijn….Fijne dag. Groetjes J&F.

 2. Puk en ik stonden gisteren ook bij de hertjes. Ik kan je foto’s ook niet zien, maar kijk nu via mijn mobiel.
  En hoezo ” als alles goed gaat” Tuurlijk zal het goed gaan, nu alleen het weer nog.
  Laifs,

 3. Marlou says:

  Hey Melody,

  gelukkig zijn er meer mensen, die de foto’s niet te zien krijgen.
  Jammer! Ik had mer eer echt op verheugd.

  Maar evengoed wens ik je een topdag toe!
  Dagdag
  groetjes van Marlou

  .

 4. Kakel says:

  Bedankt voor je mooie foto’s en filmpje (-: Heerlijk om er met mooi weer even tussenuit te gaan’en nog wel heel sportief op de fiets.
  Die koffie hebben jullie dubbel en overdwars verdiend!
  Dag liefie ♥

 5. Goede middag, ik zie zowel de foto’s als het filmpje dus alles werkt zoals het moet werken. In het zwembad mijn baantjes weer gezwommen, en nu even aan de pc. De hele boel lag er vanochtend uit, nu hadden ze al een mail gestuurd dat door onderhoud een tijdlang geen internet en telefoon mogelijk zou zijn, dus het was niet verrassend. Ik wens je een fijn vervolg van deze maandag toe.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.