Zondag, rustdag, toch?
Na het uitslapen op ons gemakkie ontbijt en koffie achter de kiezen stoppen terwijl buiten de kleuren in gouden gloed stralen door de zon die erover heen strijkt. Het seizoen is er wel naar dat het halverwege de middag toch al snel kouder wordt dus om nog volop van de zon en ietwat hogere temperatuur te genieten trekken we schoenen en jassen aan en halen we de fietsen uit de schuur en laten onze voeten rondjes stappen.
We stoppen onderweg even om langs de super te gaan, de gele in dit geval want die ligt op de route. Halen wat we vanavond willen eten, nemen gelijk ook voer voor een aantal andere hongerige mondjes mee en stappen weer op.

 

 

We slaan her en der wat bochtjes om, ontdekken straten die we nog niet kenden. Fietsen op zeker moment door een bebost deel en komen uit bij het Duurzaamheidscentrum. Inmiddels zit er dan al 5 km op en dus hebben we wel een bakkie koffie verdiend, die valt er even later dan ook smakelijk in alvorens verder te fietsen.

 

 

We komen langs de Hertenkamp en de Damherten staan in de zon lichtelijk te stomen omdat hun adem warmer is dan de buitenlucht, een schitterend tafereel natuurlijk met al die kleuren en glinsteringen… al zie je die op de foto’s niet echt terug.

 

 

 

 

 

 

Het filmpje toont het iets beter, vind ik…

 

 

Met uiteindelijk ruim 13km op de teller stapten we thuis weer af en na het opruimen van de boodschappen verdwenen de fietsen weer in de schuur met een ‘tot morgen’ als alles goed gaat 😉

 

 

11 Reacties

  1. Goede middag, ik zie zowel de foto’s als het filmpje dus alles werkt zoals het moet werken. In het zwembad mijn baantjes weer gezwommen, en nu even aan de pc. De hele boel lag er vanochtend uit, nu hadden ze al een mail gestuurd dat door onderhoud een tijdlang geen internet en telefoon mogelijk zou zijn, dus het was niet verrassend. Ik wens je een fijn vervolg van deze maandag toe.

Voel je welkom & vrij om je ❤️ te luchten...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.