M e l o d y k

H.O.P.E. : Hold on. Pain ends!

Oudjaarsdag nr. 55

Ooit ergens in haar bloggeschiedenis beschreef Minoesjka de dag voor haar verjaardag ‘Oudjaarsdag’ te noemen, vond ik erg leuk en origineel en dus jat ik het maar eventjes want vandaag vierde ik mijn Oudjaarsdag, de 55e om precies te zijn glimlach.


Nadat ik vanochtend op mijn 2e adres klaar was vloog ik zo snel ik kon naar huis… ongelofelijk, geen kip op de weg op zondagochtend in de vroegte maar wel ALLE stoplichten voor mij op rood grmblllll


Eenmaal thuis had ik nog net tijd voor 1 bakkie leut voordat manlief in mijn auto stapte om naar een boogschietwedstrijd te vertrekken en kwamen Niels en Anita aanrijden om mij op te halen. Een klein uur later stopten we in Emmen op een zeker adres en nadat het duo van daar zich bij ons gevoegd had vertrokken we weer richting Duits grondgebied om daar even voor elven aan de koffie te zitten.

All Wetter Zoo Münster in dit geval. Herman & Daniëlle kenden dit dierenpark nog niet, Niels, Anita en ik wel, maar een herbezoek is nooit een straf, daar zeker niet, zo’n prachtige dierentuin met een grote verscheidenheid aan dieren. Het weer zat mee in die zin dat het droog bleef, regen kwam er niet, ook de koperen plaats hoog in de lucht bleef achter de grijze gordijnen hangen maar dat drukte de pret niet. Aan het eind van de middag vonden we het wel welletjes worden, de kou ging onder onze kleding zitten en met 2 nog half in de griep rondlopende dames en 1 die verre van lekker in haar vel zat werd het wel tijd om de huizen en de warmte weer op te zoeken.

De terugreis verliep probleemloos gelukkig en om even over zessen ontving manlief ons met 3 koppen dampende koffie. En weer even later zaten wij met twee op de bank en kon ik met de foto’s aan de slag.

Er zijn foto’s van mijn gsm, van 1 van mijn camera’s waarmee Anita heel de dag stoeide, mijn eigen camera natuurlijk, en er komen nog foto’s bij van de gsms van Niels en Anita en ook zal ik later nog links plaatsen naar de fotomappen van Herman & Daniëlle.
Een 1e deel staat online en wel H I E R, er komen dus nog meer bij… zodra ik ze heb zal ik ze toevoegen.

Ik zwaai dus dit jaar, mijn 55e, uit vandaag en dat kon niet op een betere manier!

Foto’s van Daniëlle staan H I E R 

Vorige

Krachtpatsers

Volgende

Gekleurd – Kleurloos

18 Comments

 1. Is prima hoor, trouwens, ik noem het nog steeds oudjaarsdag 🙂 Gewoon even terugblikken op het oude levensjaar en op naar het nieuwe……… en jij hebt dat op jou manier gedaan, met lieve vrienden om je heen in een attractie waar jij niet genoeg van kunt krijgen ……. heerlijk toch …………..
  En nu op naar een nieuw levensjaar met nieuwe uitdagingen en kansen ……… 🙂

  • Wist ik wel hoor 😉

   Ja toch… het gaat om kwaliteit en niet om kwantiteit

   Dank je wel, ik ga ervoor, met de cbd gaat dat vast (stukken beter) lukken.

 2. van harte Melody
  en een mooie wijze om deze dag te vieren
  de link naar de foto’s geeft een 404 melding
  fijne avond groet

  • Dank je wel Karel…. ja inderdaad, voor mij de mooiste vorm… (uiteraard zou ik liever iets met man en kids doen maar ja die houden nu eenmaal niet van feestjes etc dus verjaardagen en andere feestdagen hier worden zoveel mogelijk als gewone dagen beleefd)

   Ja klopt, ik had vergeten het online te zetten… heb ik al gewijzigd inmiddels hoor.

 3. Alvast gelukkig nieuwjaar!

 4. Wat origineel!
  Alvast een gelukkig nieuw jaar… van harte gefeliciteerd!!!!

  • Ja dat vond ik ook… ik jat niet gauw iets dat een ander heeft bedacht maar in dit geval maak ik een uitzondering, ook wetende dat degene die het bedacht dat niet erg vind.

   Dank je wel. xxx

 5. Yova

  Alvast gelukkig nieuwjaar. Prachtig foto’s om laten zien. Dieren is echt schitterend om te zien.

 6. Als je stoplichten verkeerslichten gaat noemen, staan ze voor jou altijd op de juiste kleur.

 7. Van Harte Gefeliciteerd. Maak er een leuke dag van.

  • Dank je wel hoor, komt goed.
   Gisteren al gedaan…. vandaag minimaal … en over 2 weken uitgebreid incl trouwdag en zoons verjaardag.

 8. ria

  Alsnog van harte gefeliciteerd. Ik wens je een schitterend nieuw jaar.
  XXX

 9. Zo is het eigenlijk ook, gewoon oudejaarsavond. Ik ken iemand die op haar verjaardag altijd oliebollen bakt. Van harte gefeliciteerd!

Voel je vrij je ♥ te luchten...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén

%d bloggers liken dit: