Oud – Nieuw

foto-uitdaging ~ photo-challenge Tegenstelling 

~ Foto uitdaging

~ Gestart op
01-03-2011 ~

Thema
6 november 2018

Heb jij ook een leuke invulling voor deze uitdaging?
Laat dan de link naar jouw blogpost achter…


 


(klik op de foto…)

 

 

Thema 401: 13 – 20 november 2018:  Nat – Droog

8 x Akkoorden op ~ Chords on “Oud – Nieuw”

 1. fietszwerver schreef:

  mogge Melody
  ik vermoed de oude Sint en een nieuwe lamp 🙂
  geniet de dag

  1. Melody schreef:

   Goedemorgen Karel

   Nee het is net andersom maar dat was niet het ‘onderwerp’ van mijn thema… in dit geval ging het alleen om SInterklaas…. met alle geouwehoer eromheen is het de laatste jaren ‘nieuw’ en niet meer ‘oud’ zoals wij het kennen en ook graag willen houden.

   Ga ik doen…. geen plannen, rustdag. Zeer drukke weken gehad en er liggen zeer drukke weken voor de boek, deze week ietsjes minder dus rust pakken waar en wanneer ik kan want tja het oude lijf moet wel mee he

 2. Yova schreef:

  Zeker discolamp is dit bij sinterklaas pop. Fijne dag.

  1. Melody schreef:

   😉 Lijkt er op maar nee hoor.

   In onze woonkamer heb ik lampen uit de jaren 70… keramiek en paars… 1 aan het plafond met 3 van zulke kelken die hangen, 1 op het aquarium die op de kelk staat, en 1 aan de muur aan de andere kant in de hoek, ook een hangende.
   Niet dat we er veel van hebben maar retro vind ik vaak wel erg mooi, vooral als het paars is, al vind je dat niet zo gemakkelijk helaas.

   Dank je wel, jullie ook.

   1. Yova schreef:

    Weet je Retro is erg in. Komt weer terug uit deze tijd. Het is wel wat duurder geworden. De kleuren is erg in.Fijne dag.

    1. Melody schreef:

     Ja dat klopt… maar helaas is het vaak ook heel erg duur…. maar goed, de lampen heb ik jaren geleden al bij elkaar gesprokkeld over een lange tijd.

 3. Ferrara schreef:

  Een doordenkertje dus. Ik dacht het al. Die van mij ligt op stoom, maar is geen boot.

  1. Melody schreef:

   😉 Jij bent slim genoeg om dat acuut te snappen

   IK kom eraan

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: