Opkikkertjes

Maandag alweer….. inmiddels lig ik het grootste deel van 4 dagen plat….

Ben nog steeds blij dat mijn humeur minimaal lijdt onder dat wat ik nu ervaar… al baal ik er natuurlijk wel stevig van dat ik een aantal mensen moet teleurstellen deze week.

De vele pijnmedicatie doet extreem weinig ter verbetering,ik slaap meer dan normaal omdat het nogal uitputtend is dus met regelmaat doezel ik ff weg in een soort van hazenslaapje totdat ik door de pijn weer wakker schrik. Heb nog maar weinig eerder zo vaak contact met de huisarts gehad, bof ik ff dat ik het goed met haar vinden kan grinnik  ‘Gouden-handjes-eigenaresse’ Irma is een waar godsgeschenk en ik vertrouw er dan ook weer volledig op dat zij mij weer op de been zal helpen.  Gelukkig hoefde ik toch niet naar het ziekenhuis, het is ‘gewoon’ een kwestie van vastzittende spieren/gewrichten/weefsels die met rust en fysio weer op orde moeten komen.

Manlief en jeugd doen alles om mij te ontzien en dat aanvaard ik gelaten maar wel dankbaar.  Waar ik ook dankbaar voor ben zijn de andere opkikkertjes, lieve berichten in mijn foon en mail en op mijn blog maar ook het klingelen van de deurbel en vrienden die, niet met lege handen, op bezoek komen.

Kijk eens waar ik nu van lig te genieten….
opkikkertjes

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

16 reacties

 1. Dat is dus een vette vastloper.
  Mijn Beste Wensen voor een spoedig herstel.

 2. Ik hoop dat je snel weer op de been bent. Sterkte!

 3. Tja, dat kan niet anders dat je andere even teleur moet stellen doordat je afspraken niet na kan komen.
  Het is niet anders, jou lijf is nu belangrijker……. het komt wel goed, alleen heeft het zijn tijd nodig, maar dat weet je zelf. 🙂 Geniet ondertussen maar van de aandacht.

 4. Pffff…… Het is me wat. Je bent behoorlijk gevloerd. Wat naar, maar fijn dat je zoveel lieve mensen om je heen hebt. Lijkt eropdat je nog wat geduld moet hebben. Ik wens je heel veel beterschap.

  Liefs en een dikke knuffel, Frederique

  • jah best wel…. de bank is momenteel mijn grootste vriend

   Ja dat dan weer wel 😉

   Ook dat ja, zucht….makkelijker gezegd dan gedaan maar oke… dank je wel, knuffel terug

 5. In ieder geval lig je gelukkig niet ergens drie hoog achter in je uppie, dat scheelt een slok op een borrel.

  • Ehh weet je dat mij dat niets zou uitmaken?
   Wij begonnen ooit op een flat en zijn verhuisd omdat manlief een huis met een tuin wilde…. wat mij betreft verhuis ik gisteren terug naar een flat….

 6. AnneMarie Winter

  Hallo Melody.
  Het zit werkelijk niet mee zeg. Is je longontsteking inmiddels wel genezen? Hoop dat je weer snel op de been bent.

  P.s. kan jou ook niet meer volgen net als Villashappo. Vind je zelfs niet meer terug in de blogrol. Baal er vreselijk van.

  Vriendelijke groet
  AnneMarie

  • Hallo AnneMarie

   Neuhhh t kan wel beter 😉

   Jah grotendeels wel al is t hoesten nog wel gevoelig maar of dat nou exact in de longen zit of toch mede door die rug veroorzaakt wordt weet ik niet…

   Ook al, hè bah wat naar… ik las er van andere bloggers ook al over…. het is helaas niet iets waar ik iets aan kan doen… het enige dat ik je kan adviseren is je opnieuw abonneren … Dit is een terugkerend dingetje, zo eens in de zoveel tijd gebeurt het…

   dank je wel, hartelijke groeten terug

 7. Och das in ieder geval goed nieuws, wens je alsnog veel sterkte ik denk aan je.

  • 😉 Dank je wel lieffie, dat weet ik, dat voel ik…

   Het gaat ietsjes beter, elke dag een heel klein beetje, maar een wandeling zit er nog niet in… gisterenavond van de achterdeur naar de parkeerplaats was, om eerlijk te zijn, al te ver ;-(

 8. Behalve een pleuritis (met vocht in de longen dus) die op een slechte ochtend toesloeg, heb ik nooit intens pijn gevoeld. Kan dus niet met je meevoelen, en je slechts sterkte toewensen. Maar ook wil ik je een versje laten meelezen waarvan pijnlijdende zieken mij hebben verteld dat het hun inderdaad heeft geholpen. Ook zonder godsdienstige instelling (die ik níet heb), kan het suggestief werken.
  Wellicht ken je het:

  Een mens lijdt dikwijls het meest
  Door het lijden dat hij vreest
  Doch dat meestal niet op komt dagen.
  En kómt het eens in huis,
  Dan helpt God altijd mee
  En geeft Hij kracht naar kruis.

  Hopelijk gebruik je al snel die bank om uit te rusten alleen maar wanneer je daar zin in hebt…

  • 😉 Dank je wel hoor, lief van je.

   En ja (uiteraard) ken ik dit versje…

   Ik brak op mijn 16e mijn rug, heb echter al andere fysieke problemen sinds mijn 10e…
   ben nu bijna 54 dus ik leef al vele malen langer mét pijn dan zonder, ik weet niet hoe het voelt geen pijn te hebben … wat ik niet ken mis ik niet, bovendien is opgeven geen optie meer voor me…. en mijn stelregel is: ‘ik ben ziek maar niet de ziektes’.

   Ik ben dankbaar voor heel veel maar zeker ook voor mijn geloof want ik heb inderdaad uit die bron al vaak mijn kracht moeten halen.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.