Opgeven is geen optie

Marja‘s Zwijmelen op Zaterdag

239

Gestart op 17 november 2012

Xander… geeft niet op, hij doet alles dat in zijn macht ligt om zijn droom na te jagen, een leven in muziek. Daarbij weet hij zich gesteund door vele fans maar bovenal door zijn ouders en andere familieleden. Met name zijn ouders staan er altijd en ik heb hen mogen ontmoeten en leren kennen als heel bijzondere en lieve mensen die (uiteraard) beretrots zijn op hun spruit. Vanaf dag 1 dat ik hem in Jeans zag was ik hooked, lined and sinker, fan van Xander. Dat ik het vorige seizoen van Jeans vaker bezocht dan ik wilde deed ik dan ook omdat ik hem wilde zien en horen. Ben dus ook hartstikke blij dat hij ook het komend seizoen weer van de partij is!

Xanders vader en moeder zijn fervent motorrijders en op zaterdagochtend 6 mei ging het bij een toerrit in Epe verschrikkelijk mis. De vader van Xander werd meermalen gereanimeerd en belandde in het ziekenhuis in Zwolle. Waanzinnig angstige en zorgelijke tijden braken aan. De berichten waren afschuwelijk. Ik zat in spanning en volgde elk nieuwtje nauwgezet uiteraard. Kortgeleden werd hij verplaatst naar een ziekenhuis dichterbij huis en knapt hij langzaam weer op, heeft nog een ontzettend lange weg te gaan met veel onzekerheden maar dat hij geen opgever is bewijst hij constant. Dat het een man met een enorm sterke wilskracht is wist ik al wel maar hoe sterk wist ik natuurlijk niet, dat begrijp ik nu wel meer en meer!

Hij werkt er nu keihard aan om weer op de benen te komen want hij wil koste wat het kost de premiere van Jeans 27 A Brand New Day, op 9 oktober in het Isala Theater in Capelle aan de IJssel, bijwonen en ik hoop uiteraard dat hem dat zal gaan lukken.

Ik kijk uit naar 22 september, ik tel al af, nog 83 nachtjes te gaan, ben zo benieuwd naar die 1e try-out!!  Mijn keuze voor vandaag is dus Xander, een auditie bij een talentenjacht met de meest toepasselijke titel die je in bovenstaande context maar kunt bedenken.

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

26 reacties

 1. mogge Melody
  mooie stem brengt mooie zwijmel en zeer zeker een toepasselijke titel
  opgeven is ook geen optie , dat z’n vader zal het ook niet doen

  geniet de dag

  • Mogge Karel

   Ja vind ik ook, hij weet me elke keer weer te raken waar veel van zijn vakgenoten dat niet kunnen… en opgeven doet hij inderdaad niet, evenmin als zijn vader!!

   Gaan we doen, jij ook?!?!

   • blij dat je goed geslapen hebt , na die nare afkeurende ambtenaar 🙁

    mooi dat dit je zo kan raken , heeft ook een mooie stem

    fijne middag groet

    • De ergernis was best groot gisterenmorgen, geef ik grif toe, pennenlikkers kan ik niet tegen 😉

     Xander heeft inderdaad een mooie stem maar wat mij altijd zo raakt is dat hij heel zijn lijf, hart en ziel gebruikt tijdens zijn optredens en dat is voor mij veel belangrijker dat het ‘perfect’ zingen… ik heb iets met artiesten waar de passie van afspat.

     Dank je wel… komt wel goed, hoofdzakelijk in de tuin verder…. tusssendoor op de bank… beetje aanlummelen en wat HH

     jij ook!!

     • ik en ambtenaren gaan ook niet goed samen hihi
      heb er bijna 1 over de balie heen gehaald , jaren terug met verlengen van rijbewijs , vroeg die jonge klojo of ik een uittreksel had ? nog nooit van gehoord , dus ik vraag wat dat is , ” bewijs dat U bestaat ” nu ik ontplofte hihi , alles en iedereen keek toe en luisterde 🙂 , ik zo’n ding gekocht , jaren bewaart , wat blijkt nu , er is niets verandert wat er op staat en toch is het niet meer geldig , jij wilt niet weten wat ik tegen die lui zei

      ik kijk te weinig artiesten om zoiets te zien , neem het zo van je aan
      jij de tuin in , ik de tour kijken

      mazzel

      • Jaren terug werd ik in de V&D beroofd… na uren op het politiebureau en veel ergernis kreeg ik op het stadhuis een fikse boete omdat ik de documenten verloren had …ehhhh?

       Ik vroeg aan die huppelkut hoeveel criminelen zij op pad gestuurd had?
       Ze keek me aan alsof ze het in Keulen hoorde donderen; hoezo?
       Nou ja als jullie mensen laten beroven kunnen jullie nog meer geld binnenhalen met de verkoop van nieuwe id’s en rijbewijzen plus van de boeten leuke personeelsuitjes organiseren toch?

       Woest was ik, ik kook weer als ik eraan denk…

       Haha ja, is klaar voor zover nu….de rest moet in de vakantie…

       veeeeeeeeeeel plezierrrrrrrrrrrrrr

       • hahaha ja die lui zijn mijn vrienden niet en worden het ook niet
        werd de boete niet van tafel gehaald dan , na een beroving en of zeg brand , is toch buiten je schuld 🙁
        ik heb nadien als ik met die lui te maken had een broer gevraagd het voor me te doen , die werkt zelf voor een gemeente 🙂 , spreekt hun taal zo gezegd , ik had geen zin in trammelant
        op naar lekker bankhangen

        • Wat ik ook zei….. het hielp allemaal niet, ik moest ‘gewoon’ betalen.

         Dat is wel handig zo’n broer maar ja die heb ik niet.

         Gedaannnn. jij ook zeker bij de tour ??

 2. Prachtige zwijmel. Ik hoop dat zijn vader aanwezig kan zijn. Topper!

  • Ja vind ik ook Marja, dank je wel .

   Dat hoop ik ook uiteraard, en velen met ons!
   Ja nou en of, als je al ziet wat er verbeterd is sinds de dag van het ongeluk, maar toch nog wel een heel lange intensieve weg te gaan, waarbij wilskracht absoluut noodzakelijk is.

 3. Passende keus bij je verhaal. Leuk om naar iets uit te kijken.

 4. Verschrikkelijk voor zijn vader én het hele gezin natuurlijk. Hij zal dit zeker in de auditie meegenomen hebben.

  • Ja zeker weten… de verhalen die ik inmiddels gehoord heb waren vreselijk… het mag wel als een wonder beschouwd worden dat hij er nog is om nog maar te zwijgen van de winst die hij inmiddels weer gemaakt heeft terwijl dat niet in de lijn der verwachting lag… Zo zie je maar wat wilskracht kan doen!

   Dat denk ik ook wel ja.

 5. Een prachtige stem .Zo zie je hoe verschrikkelijk klein een ongelukshoekje kan zijn.
  Ik wens het gezin alle sterkte toe
  Fijn weekendxxx

  • Vind ik ook.

   Ja klopt want het ongeluk was ‘simpelweg’ pech … niet door te hard rijden of fout gedrag of iets dergelijks… hij was met een groep vrienden onderweg om een toerrit te rijden.

   Dank je wel, ik zal het doorgeven.

   Dank je wel, jij ook. xxx

 6. Ik hoop dat je weer heerlijk kunt genieten van het nieuwe seizoen!
  XXX

  • Dank je wel, dat hoop ik ook…. maar meer nog hoop ik dat ik Hans en zijn vrouw mag tegenkomen in de foyers want dat zal Xander dan ook goed doen.

   xxx

 7. Moppersmurf: “Ik hou niet van smurfjachten!”
  Maar deze keer heb je een goeie reden, en hij zingt nog aardig ook! 😉

  • 😉 😉 😉 Ik ook niet. ik kijk alleen als er een ‘bekende’ in zit… en ik krijg het eea mee als manlief thuis is want hij kijkt er dan wel naar.

   Ja toch?!

 8. ja die weet de weg en spreekt die taal

  ja ik genoot de tour
  en nu na 3 wijken gelopen te hebben weer de tour kijken

  mazzel

 9. Afschuwelijk dat ongeluk. Maar gelukkig knapt zijn vader weer op.
  Xander heb ik zelf zien optreden. Een kanjer.

  Liefs Frederique

  • Ja nou en of…. hij wordt 1 dezer dagen overgeplaatst naar een revalidatiecentrum…

   😉 ja nou en of en ik hoop dat ik jou dat komende maanden ergens weer mag laten meemaken.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.