Opgelucht, maar…

Een bericht van mijn 2e thuis waar ik natuurlijk volledig achter kan staan:

Beste volgers, we zijn opgelucht dat WILDLANDS nog steeds open kan blijven na de gisteravond bekendgemaakte aangescherpte maatregelen ivm het coronavirus.

Maar er verandert vanaf donderdag wel een aantal zaken op het park:
1) Zo zijn onze restaurants en terrassen gesloten en kun je alleen nog eten en drinken kopen bij onze ‘take-away’.

2) Wel is het mogelijk om vooraf online direct een lunchpakket te bestellen, die je op het park kunt afhalen.

3) We geven al onze bezoekers het dringende advies om in de binnenruimtes, zoals de Vlindertempel en Rimbula een mondkapje te dragen.

4) Ook gaan we ons maximaal aantal dagbezoekers naar beneden bijstellen, zodat iedereen nog beter de ruimte heeft nu de horeca gelegenheden gesloten zijn.

5) Vooraf je bezoek reserveren blijft dus noodzakelijk! https://www.wildlands.nl/bezoeken

12 Hartenluchtjes op “Opgelucht, maar…

 1. Zou ook te zot voor woorden zin om parken te sluiten, is tenslotte hoofdzakelijk openlucht plus een mondkapje doet wonderen ook al geloven sommige mensen dat niet, wat de horeca betreft heb ik gemengde gevoelens, ze hebben keihard gewerkt om het toch te laten werken, maar helaas, waar de scholen gewoon open blijven en op het moment juist de jeugd de ouderen besmetten, want ze merken zelf niets van het virus, of dat ze besmet zijn, zie het wel in mijn eigen blok ligt een man te vechten voor zijn leven, dus ja waar leg je de grens….

  1. Ja dat is misschien wel zo maar dat komt omdat wij dierenparken een warm ❤️ toedragen.

   Er is vanaf dag 1 veel onduidelijkheid geweest en dat is er nog steeds dus ja dat mensen steeds meer hun eigen kop volgen vind ik logisch… en ja als jij iemand hoort zeggen ‘ik ben besmet’ …denk jij dat automatisch, ‘oh shit, ik knuffelde / kuste jou 12 dagen geleden’ … en dan heb ik het nog niet eens over de mensen die bewust express alles doen om maar hun recht te laten gelden

   1. Inderdaad er lopen er rond alsof niemand of iemand hen kan raken, en alsof er niets aan de hand is, onbegrijpelijk, wat ik ook onbegrijpelijk vind is dat het RIVM zich heeft laten adviseren door een maatschappij die maar de helft van alle gevallen door gaf, waar dus blijkbaar het aantal in Nederland dubbel zo hoog ligt, vreemde situatie dat ze nu wel met die tweede in zee gaan, maar goed ik ben natuurlijk dom en blont….

    1. Ja precies….

     Onduidelijkheid…. en niet durven doorpakken… te bang voor ‘onvrede over privacy en ander gezeik’ … en het volk dat wel van goede wil is, zit met de gebakken peren

     Ja joh, net als ik ;-0

  1. Dank je wel. Vooralsnog niks aan de hand, zij heeft een vast dienstverband, dat scheelt al een hoop tov de collegae op kt-contracten en er zijn tal van ‘take aways’ in het hele park… zij is onderhand allround ingewerkt/opgeleid dus zij kan op elk werelddeel ingezet worden.
   Maar ja garanties heeft zij evenmin natuurljik .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.