~ SCHRIJVERIJ ~·Kánniewáárzijnoftochwel

Ongelofeloos

Wie legt het dit ex-blondje uit?

 

Nee, het virus verspreidt zich niet…U bent de verspreider.#blijfthuis
Nee, er komt geen medische oplossing…U bent de oplossing.#blijfthuis

 

Anderhalve meter.  150 centimeters… Iets ‘minder’ dan jouw eigen lengte…
Welke synoniemen zijn er nog meer te verzinnen?

De uitzonderingen daargelaten… 

 • Hoe maken we het de randdebielen, hersenlozen, egoïsten, IKken en simpelweg dommen, nog duidelijker dat anderhalve meter noodzakelijk is, hoeveel anderhalve meter werkelijk is.
 • Hoe maken we het ouders duidelijk dat zij een verantwoording voor hun kroost hebben en  IN HUIS moeten houden ipv ze naar buiten te sturen omdat het mooi weer is en ze binnen vervelend zijn…
 • Tja, hoe wil je iets duidelijk maken als je 24/7 de tv aan kunt zetten en constant ziet dat daar mensen knus bij elkaar ziet zitten, gezellig keuvelen over hoe fijn het was om in het zonnetje in het park te wandelen… terwijl zij in dezelfde zin en ademteug mensen veroordelen omdat ze Ruttes verzoek niet honoreren en tóch naar buiten gaan….
 • De ziekenhuizen in Brabant kunnen de druk niet meer aan, mede door toename aantal ernstig zieken, en verspreiden hun ic-corona-patiënten (inclusief het virus) over het hele land en vervolgens mogen in Brabant ‘gewoon’ weekmarkten gehouden worden.
 • Ik ben maar een dom kind van het platteland dat niet door mocht leren dus ik heb niet voor God gestudeerd, heb evenmin een universiteitsbul aan de muur in een prachtig lijstje dus dat ik dit allemaal niet snap is wel logisch toch?! Voor een dubbeltje geboren word je nooit een kwartje.
 • Leg jij mij uit waarom  jij de verantwoordelijkheid wilt dragen voor het ziek maken én doden van een, nu nog onbekend, aantal mensen?
 • En als je dan toch bezig bent, leg mij dan ook even uit waarom jij het niet erg vindt dat Nederland ‘straks’ op totale lockdown gaat?
  • Oh enne… uiteraard ben jij ‘straks’ NIET iemand die hulp vraagt, noch een IC-bed in beslag zal nemen, noch gebruik wil gaan maken van goederen die in de zorg nu van levensbelang zijn én onbeschrijflijk schaars…toch? Of blèr jij dan net als iedere andere moordenaar/crimineel eisend dat jij rechten hebt?
 • Door HIER te klikken (elke dag na 15.00 uur) zie je de meest actuele stand van zaken mbt Corona in Nederland.
 • HIERONDER ZIE JE HET VERSCHIL VAN ÉËN DAG !!!!

 

Per 23 maartNederland Ziek (8e plek op ranglijst)VerschilNederland Overleden
4.749545- – – – – 34213

 

Per 22 maartNederland Ziek (8e plek op ranglijst)Nederland Overleden
4.204179

 

Van geheel andere orde maar wat mij ook boos maakt is het feit dat er mensen zijn die een abonnement op mijn 2e thuis hebben en nu van het park schadevergoedingen eisen omdat ze hun abonnement niet kunnen gebruiken nu het park vanwege Corona gesloten is… Dit zal niet alleen mijn 2e thuis ervaren maar ongetwijfeld ook veel andere organiserende verenigingen, stichtingen en wat al niet meer.
Kom op mensen, we lijden nu allemaal financieel verlies… de rekening van Corona betalen we met zijn allen, niemand is schuldig aan Corona dus niemand mag alleen de kosten dragen…

 

 

38 Geluchte Hartjes op “Ongelofeloos

 1. nee Melody die kl**thommels zijn niet te begrijpen
  zelfs ik ben al dagen binnen pppffftttt
  morgen eten en zo wat halen , ik hoop ook op wat papier
  en dat er nu zelfs lui zijn die zeuren om geld omdat ze ergens niet heen kunnen , vreselijke mensen , ik hoop niet dat ik die ken , bah

 2. Liep vanmiddag met Rosa uitlaten drie “dames” tegemoet. Midden op het smalle pad. Ze zagen me aankomen, maar gingen niet aan de kant. Normaal gesproken vind ik dat al asociaal, maar nu helemaal. De volgende keer nies ik kei- en keihard. En niet in m’n elleboog! Achterlijke gladiolen. Mensen zonder IQ…wat moeten we ermee?
  Knuffel ♥

  1. Nou ja dat dus… t is werkelijk tenenkrommend stuitend hoe bepaalde mensen zich gedragen

   ik ben een natuurbeschermer maar anders zou ik zeggen In de Noordzee ermee

   ❤️❤️

  1. Jah….

   Ik hoop oprecht dat ik ‘straks’ niemand zal ontmoeten die die uitspraak over ‘geld terugvragen’ in mijn bijzijn doet… want binnen de lengte van mijn armen zal ik naderhand een heel zere hand hebben..

 3. Sommigen willen overal een slaatje uit slaan…
  Kinderen binnen houden valt niet mee…ze moeten toch de energie kwijt…maar ga dan naar een stille plek en laat ze even uitrazen.
  Kunnen ze er weer een tijdje tegen (ook de ouders)
  Oppassen is hier niet meer aan de orde de kids nemen hun verantwoordelijkheid
  Groetjes

  1. Dat klopt helaas… dat is altijd al zo geweest en zal nu heus niet anders zijn, hoe triest het ook is

   Nee dat geloof ik gelijk wel maar aan de andere kant… .als zo’n ouder ziek wordt omdat hij zijn kind toch naar buiten stuurde omdat ze ‘lastig’ waren, wil hij wel geholpen worden, en erger ook de verantwoording dragen voor de gevolgen van zijn laksheid? Dat denk ik dus niet… veel mensen denken nog steeds ‘ver van mijn bed show’ maar dat is deze crisis echt niet…. het is nu kwart over zes, ik ben heel benieuwd wat er straks om 7 uur aan maatregelen afgekondigd gaat worden …. misschien toch die totale lockdown?

   Jij bent een wijs mens, dus jouw kineren zijn dat ook 😉

    1. Dat was boffen dus…

     wij komen beiden uit de hoeken waarin de klappen vielen… onze kinderen kregen geen klappen (van ons) en tja… toch ging het fout. Onze kleinzoon werd 7 eergisteren, we kennen hem niet.

      1. Dank je wel. Dan moeten er wonderen gebeuren …

       Mijn vader heeft maar 1 ding fout gedaan, de verkeerde vrouw getrouwd.
       Hij leeft al lang niet meer dus net als ik is ook hij van haar verlost.

        1. Dát weet ik… maar als ik nog eens een wonder mág beleven, dan hoop ik écht op iets anders.!
         Wij zijn net een half jaar schuldenvrij na een decennium lang betalen voor haar drugs-alcohol-gerelateerde ellende die ze ons heeft aangedaan dus nee de deur is definitief dicht en blijft dat ook want het vertrouwen is voorgoed geschonden, ook al is het dan ons eigen vlees en bloed. Het enige dat ik hoop is dat onze kleinzoon het ‘goed’ heeft en zo weinig mogelijk ellende ervaart van de verslavingsproblematiek van zijn ouders.

         Tja ik werd geboren met een gleufje ipv een worstje dus was ik gelijk aan de goden overgeleverd (mijn vader en zijn moeder, die gelukkig wel hun best deden), en na 18 maanden kreeg die feeks haar worstje dus moest ik het zelf maar uitzoeken, niet voor niets woonde ik op mijn 16e al op mezelf.

         En wat men vaak zegt over criminelen … niet straffen nu want ohh wat hadden ze een moeilijke jeugd… Die moeilijke jeugd had ik ook maar ik ben ook niet in de criminaliteit beland, ben niet verslaafd geweest aan drugs en alcohol. (Alleen 20 jaar later een medicijnverslaving – pijnstillers ivm mijn gebroken rug- , maar dat is inmiddels verleden tijd dankzij cold turkey afkicken)

         Ik heb mijn zoon en schoondochter en die laatste maakt alles dubbel en dwars goed. Zij hebben nog geen kinderen, ook nog geen plannen en natuurlijk ga ik dat niet pushen

         1. Ja je mag idd hopen dat kleinzoon het beter heeft dan jullie het hadden. Lijkt me zo heftig eentje met verslaving. Had dat bij onze meiden gelukkig niet al probeerden ze best al wat. Nu zijn de zorgen er voor de kleinkinderen…
          Komt vast goed met je, met lieve schoondochter en samen genieten met je zoon…mooi toch? Nee dat moet je aan hen overlaten komt het ben jij vast de eerste die het hoort 😉

          1. Zeker weten.

           Ja dat snap ik natuurlijk wel . Gelukkig is jullie die ellende bespaard gebleven en hopelijk blijft dat ook in de toekomst zo!!

           Oh ja hoor, voordeel van veel vuren bestrijden is dat je dingen leert accepteren en naast je neer leggen … haha dat denk ik ook

 4. Zo spijtig dat er zovelen eigenwijs in hun onwetend zijn. Gevaarlijk zijn de dommeriken die denken slim te zijn…
  Het is geen vijf voor twaalf, het is vijftig over twaalf…
  Hopelijk hebben er velen naar Lubach gekeken. Duidelijker kon hij het niet maken.
  Bezorgde groet

  1. Ja inderdaad….

   En nu is een deel van de gevolgen daarvan vastgesteld…. 1 juni ipv 6 april, streng deurbeleid, boetes etc…

   Dat ben ik met je eens… en ja ik maak me ook zorgen…

   ❤️❤️

 5. In grote lijnen wel eens maar…. we mogen wél naar buiten. Het gaat er maar om dat je dat verantwoord doet. IK heb eigenlijk niets te klagen “ontmoet ” uitsluitend meedenkende mensen. Vanmiddag nog op een pad in een rustig stukje groen op een ruim pad waar één passant was die zelfs van het pad af ging om me ruimer dan nodig te passeren. Maar oke, ik krijg niet heel veel mee op de TV

  1. Ja precies… maar een deel deed dat niet… hopelijk na vanavond wel (meer)

   Dat is heel fijn, ik ben vandaag wel buiten geweest maar niet buiten de poorten van onze tuin

   Je mist niets hoor… het belangrijke nieuws ontgaat je toch niet en de rest is gezeur 😉

      1. Klopt…. al jaren….

       wij ontbeten nooit samen omdat we beiden werkten en man in ploegendiensten ook nog

       Bovendien weigerde ik altijd steevast zo’n bak geld te weg te gooien elke maand voor een hoop papier dat voor 95% leugens en manipulatie bevat, en al helemaal toen internet opkwam en ik daar diezelfde onzin ook kon vinden. Man las krant op werk

 6. @Rebbeltje, doe ik ook niet, ieder ouderpaar krijgt te maken met puberende jongeren die een bepaalde weg inslaan… en er vanaf keren of er op blijven…

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.