Ongelofeloos

Wie legt het dit ex-blondje uit?

 

Nee, het virus verspreidt zich niet… U bent de verspreider. #blijfthuis
Nee, er komt geen medische oplossing… U bent de oplossing. #blijfthuis

 

Anderhalve meter.  150 centimeters… Iets ‘minder’ dan jouw eigen lengte…
Welke synoniemen zijn er nog meer te verzinnen?

De uitzonderingen daargelaten… 

 • Hoe maken we het de randdebielen, hersenlozen, egoïsten, IKken en simpelweg dommen, nog duidelijker dat anderhalve meter noodzakelijk is, hoeveel anderhalve meter werkelijk is.
 • Hoe maken we het ouders duidelijk dat zij een verantwoording voor hun kroost hebben en  IN HUIS moeten houden ipv ze naar buiten te sturen omdat het mooi weer is en ze binnen vervelend zijn…
 • Tja, hoe wil je iets duidelijk maken als je 24/7 de tv aan kunt zetten en constant ziet dat daar mensen knus bij elkaar ziet zitten, gezellig keuvelen over hoe fijn het was om in het zonnetje in het park te wandelen… terwijl zij in dezelfde zin en ademteug mensen veroordelen omdat ze Ruttes verzoek niet honoreren en tóch naar buiten gaan….
 • De ziekenhuizen in Brabant kunnen de druk niet meer aan, mede door toename aantal ernstig zieken, en verspreiden hun ic-corona-patiënten (inclusief het virus) over het hele land en vervolgens mogen in Brabant ‘gewoon’ weekmarkten gehouden worden.
 • Ik ben maar een dom kind van het platteland dat niet door mocht leren dus ik heb niet voor God gestudeerd, heb evenmin een universiteitsbul aan de muur in een prachtig lijstje dus dat ik dit allemaal niet snap is wel logisch toch?! Voor een dubbeltje geboren word je nooit een kwartje.
 • Leg jij mij uit waarom  jij de verantwoordelijkheid wilt dragen voor het ziek maken én doden van een, nu nog onbekend, aantal mensen?
 • En als je dan toch bezig bent, leg mij dan ook even uit waarom jij het niet erg vindt dat Nederland ‘straks’ op totale lockdown gaat?
  • Oh enne… uiteraard ben jij ‘straks’ NIET iemand die hulp vraagt, noch een IC-bed in beslag zal nemen, noch gebruik wil gaan maken van goederen die in de zorg nu van levensbelang zijn én onbeschrijflijk schaars…toch? Of blèr jij dan net als iedere andere moordenaar/crimineel eisend dat jij rechten hebt?
 • Door HIER te klikken (elke dag na 15.00 uur) zie je de meest actuele stand van zaken mbt Corona in Nederland.
 • HIERONDER ZIE JE HET VERSCHIL VAN ÉËN DAG !!!!

 

Per 23 maart Nederland Ziek (8e plek op ranglijst) Verschil Nederland Overleden
4.749 545- – – – – 34 213

 

Per 22 maart Nederland Ziek (8e plek op ranglijst) Nederland Overleden
4.204 179

 

Van geheel andere orde maar wat mij ook boos maakt is het feit dat er mensen zijn die een abonnement op mijn 2e thuis hebben en nu van het park schadevergoedingen eisen omdat ze hun abonnement niet kunnen gebruiken nu het park vanwege Corona gesloten is… Dit zal niet alleen mijn 2e thuis ervaren maar ongetwijfeld ook veel andere organiserende verenigingen, stichtingen en wat al niet meer.
Kom op mensen, we lijden nu allemaal financieel verlies… de rekening van Corona betalen we met zijn allen, niemand is schuldig aan Corona dus niemand mag alleen de kosten dragen…