(On-) – Gewoon omdat ik dit een heel mooi nummer vind…

 

XXX

 

“Stay With Me”

Guess it’s true, I’m not good at a one-night stand
But I still need love ’cause I’m just a man
These nights never seem to go to plan
I don’t want you to leave, will you hold my hand?

Oh, won’t you stay with me?
‘Cause you’re all I need
This ain’t love, it’s clear to see
But, darling, stay with me

Why am I so emotional?
No, it’s not a good look, gain some self-control
And deep down I know this never works
But you can lay with me so it doesn’t hurt

Oh, won’t you stay with me?
‘Cause you’re all I need
This ain’t love, it’s clear to see
But, darling, stay with me

 

Zwijmelen op Zaterdag Trees‘ Zwijmelen op Zaterdag (sinds 11-11-2017) ~ 27 oktober 2018 – ~ voorheen bij Marja (sinds 17-11-2012)

 

18 gedachten over “On-gewoon Mooi

    1. Dat weet ik natuurlijk ook niet…. ik heb nog maar hoogstzelden de radio aan maar deze week ergens hoorde ik het… ik dacht gelijk aan jou, toeval bestaat niet . ik had immers een bijdrage nodig voor vandaag 😉

  1. Even iets heel anders. Vorige week werd het bedrag bekend gemaakt dat bij elkaar werd gehaald door FFTK. Totaal was dat ruim 51000 euro voor KWF kankerbestrijding. Ik ben trots op alle deelnemers en supporters op welke manier dan ook.
    Laifs,
    Nathalie

Voel je vrij je ♥ te luchten...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.