Nou ja zeg…

Zitten we gewoon lekker knusjes met zijn drietjes wat te dutten schrikken we ineens op omdat ons vrouwmens zit te mopperen. Ikke, de kleinste van ons 3 maar wel het langst hier in huis… kijk stiekem over haar schouder mee en ik zie dat ze ook met haar telefoon bezig is. Ohja, die calcu-dinges. ze toetst cijfertjes in terwijl ze constant op haar blog kijkt… daar klopt dus iets niet.
Grote Baas vraagt of ze weer iets kwijt is…jawel dus, de aantallen in haar blogbeheer kloppen weer eens niet, ja ze is natuurlijk weer eens met van alles en nog wat tegelijk bezig en dat maakt ze wel eens een foutje zo her en der, niks menselijks is haar vreemd natuurlijk hè?!
Buffer en Knuffer praten weer eens door elkaar om mij te vertellen wat ik schrijven moet maar heej dat valt nog niet mee met mijn voetwerk zonder tenen hè. Ik schuif opzij en laat Knuffer het typewerk maar overnemen want Buffer is pas door vrouwmens zonder pedicurediplima onder handen genomen en de nagels zijn qua lengte op het randje en bovendien kan hij niet goed Nederlands. Knuffers nagels zijn nog wel lang genoeg en neemt het vanaf hier over.
Wat ik allemaal moet typen wordt me ingefluisterd maar ja als 2 tegelijk praten probeer er dan maar eens een wijs uit te worden, kun je als Tijger toch wel de streepjes van krijgen. Waar was ik gebleven? Ohja mopperend vrouwmens, optellen en aftrekken en de uitkomst is telkens gelijk, ze mist er eentje dus ergens is een blogpost in de verkeerde categorie beland. Opgeven is geen optie voor haar dus ze zal hem vast wel ergens terugvinden zodat alles weer klopt. En ja hoor dat gebeurt dan ook, ze legt de flap even opzij om kamer 100 te bezoeken dus kan ik snel ff kijken wat ze nou weer gedaan heeft. Weer een nieuw jasje, dat mens blijft maar freubelen, dat gedoe ontspant haar altijd zegt ze, vooral als er onweer in haar heksenketel op komst is.
Terwijl ik zo even het rijtje bij langs kijk zie ik tot mijn verbijstering dat het al weer meer dan een jaar geleden is dat wij ons bij jullie hebben gemeld. Purpurrrrrr t’is tog nie tu gelovuh? Tijd vliegt echt wel heel snel voorbij zeg, wij wilden al wel eerder bloggen maar dat kwam er niet van al hadden we niet in de gaten dat het al weer zo lang geleden was. Meer dan een jaar? vragen mijn knuffelkompanen, ja echt, een jaar en 11 dagen maar liefst antwoord ik terug. Hoogste tijd om even in te breken hoor ik beiden in koor zingen, waar denken jullie dat ik mee bezig ben dan? Ohja, inbreken, klinkt het giechelend. Wat hebben we te vertellen dan? Nou ehhh… en toen werd het stil. Tja we beleven natuurlijk niks meer hè tegenwoordig, met zijn drieën hebben we het nog steeds wel heel gezellig hoor maar ja we komen het huis niet meer uit, nou ja het huis wel maar het erf niet meer af want vrouwmens neemt ons niet ergens mee naar toe, we passen niet in haar tas helaas.
We hebben trouwens wel visite sinds vanmiddag, Sem is er weer een paar weken nu zijn personeel op vakantie gaat, gezellig hoor als is het wel een heel bazig baasje. Noah, Brego en Precious kennen hem natuurlijk al heel lang en trekken zich niets meer van hem aan. Bilbo moest wel ff kennismaken dus dat was wel ff spannend, die kwam op zeker moment binnen, zag hem en draaide gelijk zijn hoofd om, alsof het hem niks deed, mooi, die vindt ook alles goed net als de overige 3.
Met Noah gaat het gelukkig weer wat beter, hij flappert niet meer zijn oren en de zwelling is zo goed als weg evenals de ontsteking aan de binnenkant. Dat is een oud baasje ondertussen hoor, hij ligt steeds vaker op een oud kussen op de grond omdat het voor hem steeds moeilijker wordt op 1 van de banken te springen. Als het hem wel lukt kruipt hij altijd op de plek van ons vrouwmens, alsof hij haar plekje warm wil houden of zo.
Nou ja verder beleven we dus weinig.
We hebben de Grote Baas niet voor de voeten gelopen toen hij hier in huis bezig was maar we zijn wel trots op hem hoor, hij heeft zoveel werk verzet. De woonkamer en de keuken zien er weer tiptop uit. Nu is hij al een paar dagen in de tuin bezig, die is, zoals vrouwmens het zegt, ongeveer voor 1/3e deel klaar. Grote Baas heeft nog 8 dagen vakantie dus nog tijd zat, zegt hij zelf. Al gaat hij dan wel morgenavond voor de 2e keer in zijn vakantie wel werken om een collega te helpen die graag een vrije dag wilde. Vrouwmens vliegt de laatste weken elke dag meermalen het huis uit maar die heeft een energie tegenwoordig joh, niet te geloven. En vrolijk dat ze is, we hebben haar de laatste 3 maanden amper depri gezien, niet zien huilen, niet horen schelden en al die narigheid meer. Ze loopt zelfs weer te zingen en veel ook. Ze is natuurlijk hartstikke blij met haar nieuwe auto, daar geniet ze zo ontzettend van. We knuffelen haar nu wel wat extra want ze maakt zich wel zorgen om haar maandagmeneer, die is de laatste 5 weken in een rap tempo achteruit gegaan. Ze is er erg druk mee om alles zo goed mogelijk te regelen zodat hij het zo veel mogelijk naar zijn zin heeft. Over 4 weken, vandaag precies, wordt die meneer 92. Ze heeft al wel ideeën om iets leuks te regelen maar ja nu het niet zo goed met hem gaat kan ze niet echt iets plannen natuurlijk.
We hebben haar ook al weer tegen Grote Baas horen praten over het Sinterklaas-Spel en een Log-Hop die ze weer wil gaan organiseren, waar haalt ze de tijd vandaan? Ze wil ook de blog-uitdagingen bijbenen, nou ja, we weten onderhand wel dat ze veel tegelijk kan dus het zal wel loslopen, ze is lekker bezig en is goed gemutst (nee hoor, ze houdt niet van zooi op haar hoofd) en heeft energie voor 10 dus het zal allemaal wel gebeuren zoals ze het wil. Trouwens, haar project waarover ze 3 dagen geleden schreef, vinden we natuurlijk helemaal geweldig!!! Zou ze een petitie daarvoor starten zouden wij als eerste tekenen natuurlijk. Nou ja…dat gaat niet want die petitie is er niet en komt er ook niet, dus tekenen wij hier maar een knuffelige groet van ons drietjes aan jullie allen.

Over Tuffer, Buffer & Knuffer

Ohjeetje wie wij zijn? Wij zijn....ja dat kun je wel stellen..... Melody's reisgenoten. Nou ja, ze neemt ons niet letterlijk overal mee naar toe maar met enige regelmaat mogen wij toch op haar rug klimmen en gezellig met haar mee. Fantenolie-Tijgerpoezel-Bereknuffel-toedels!
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

12 reacties

 1. mogge Melody
  de knuffels hebben het maar druk met je hihi
  ik hoop dat je er uit bent gekomen met al die cijfertjes
  ik sluit alles weer af en ga de dag genieten
  ik hoop jij ook

 2. Poehhhhee, ik moet éérst even gaan liggen als ik van julie hoor wat er allemaal om jullie heen gebeurd, een gezonde knuffel zou er tureluurs van worden!
  wat haalt dat vrouwmens allemaal op haar hals….. blogs tellen….? waar is dat voor nodig, dat doe ik nooit en dat staat vast wel in de statistieken. Maar ja, ik ben daan ook niet zo actief als jullie vrouwmens, sterkte ermee en eh… kun je niet iets in haar thee doen om haar een beetje rustig te houden….sttt, niet verder vertellen natuurlijk.

  • Tuffer, Buffer & Knuffer

   Hallihallo Tante Rietepietz, wat leuk dat u ook even langskomt om met ons te babbelen.

   Nou dat is nog wel eens een ideetje, (kijken ff om zich heen of Vrouwmens niet stiekem om de hoek mee gluurt… ohjnee ze is er niet, is bij haar jeweetwelmeneer… heeft U enig idee hoe gevoelig onze neuzen zijn? Wij ruiken 70x sterker dan de mens en die thee die stinkttttttttttttt, wij snappen echt niet hoe ze dat weg krijgt maar zij schijnt het lekker te vinden want er gaan sloten vol naar binnen elke dag.. En nee hoor, wij zwijgen als het gesloten graf….

   tetteretttetttttttttt grommend fijn weekend gewenst. .

 3. Jullie hebben heel wat te stellen
  met jullie vrouwmens dat zit te tellen
  blogs nog wel hoe komt ze er bij
  nee daarmee maakt ze jullie niet blij 🙁

 4. Ha mijn lieve vriendjes,o is dat al zo lang geleden,wat gaat de tijd toch snel hé,en vrouwmens maar bloggen,ik kan soms ook niet volgen,waar haal ze die energie toch vandaan,ik denk in de dierentuin,daar moet toch iets zijn ( denk haar liefde voor de dieren ).
  Zo hou jullie goed hé,ik ga nu nog wat verder lezen op haar blogje en nog vele groetjes daar,Ivonne

  • …. ja klopt wel… ik heb het erg druk momenteel maar ook zo ontzettend leuk en dat geeft energie, naast natuurlijk mijn veranderde voedingspatroon en de juiste dosis van chemische en homeopatische medicatie.

   Het trio ligt te maffen dus ik antwoord zelf maar even 😉

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.