~ KIJKERIJ ~·Wildlands

Nou Ja!!!

19 maart was het toen ik voor Corry en mij de Paasbrunch bij Wildlands reserveerde… Vanaf dat moment begon ik dus ook stevig te hopen op het feit dat minimaal 1 van beide drachtige olifanten in Emmen, Mingalar OO & Ma Ya Yee, zou bevallen in de tijd dat wij er dan zouden zijn.  Waar ik niet op hoopte en dus ook totaal geen rekening mee hield was de mogelijkheid dat het afgezegd zou moeten worden om welke redenen dan ook. Toen ik gisteren op zeker moment Corry wilde bellen om het af te zeggen omdat ik me strontberoerd etc voelde, belde zij mij met ook gezondheid als afzegredenen. Geluk bij een ongeluk dus, natuurlijk baalden we maar dat we beiden ziek zijn maakte dat afzeggen minder erg.
Lig ik vanochtend voor pampus op de bank, broeierig etc, je kent het wel… begint mijn foon te bliepen, en jawel op exact dezelfde seconde meldden Daniëlle & Daphne zich met ‘baby-olifantje!!!!!’………… ehhhhhhhh tja en toen? Na vliegensvlug beraad met me, myself and I, vloog ik (de tegenstemmen overstemmend) omhoog, schoenen aan, jas aan, beiden los, cameratas en autosleutels en gaaaaaaaan met die banaan. Ondertussen blogde Daniëlle DIT.
Dik half uur later stapte ik de lift uit en opende mijn tas om het parkeerkaartje op te bergen…kom ik toch tot de ontdekking dat ik mijn portemonnee niet bij me heb? Shoootttttt hoe kom ik straks de parkeergarage weer uit??? Met Herman en Daniëlle om de hoek, belde ik hen of zij mij even wat parkeergeld wilden voorschieten, ik zou hen niet treffen omdat zij op familiebezoek moesten maar kon het naderhand wel komen halen, joepie probleem opgelost. Later bleek die wandeling naar hun huis niet nodig want Daphne was aan het werk en zij gaf mij haar pinpas etc.
Linea recta naar de Oifantenvallei natuurlijk, jeetje wat veel meters lopen…. met een ‘het is niet voor niets, zometeen geniet je wel’ sleepte ik me van de ingang naar achter in het park in de kas om precies te zijn. Wat een drukte daar *hoe kan dat noouu, ‘k snap er niks van’…

De Bullenbak, is een klein deel van de gehele olifantenvallei die men dus kan afsluiten, bleek een prima plek voor de boreling met Mama Mingalar OO, tantes Ma Ya Yee & Shwe Zin, grote broer Radza jr. en neefje Ravi.. de boreling is een jongetje en kreeg de naam Mauk. De overige 3, Papa Mekong, en neefjes Einga Tha & Ein She Min mochten er nog niet bij, zij liepen buiten in alle rust in de Olifantendelta.

Mijn overige foto’s….allemaal alleen maar olifantenspul dus… HIER

Toen de duizelingen mij te erg begonnen te worden hobbelde ik, na afscheid van vele die-hard-fans-bekenden en een knuffel van mijn schoonmeisje naar de uitgang en ruim een half uur later plofte ik uitgeput op de bank neer. Al met al natuurlijk heel blij maar toch wel ook heel blij weer veilig en wel thuis te zijn. Zulke geintjes moet ik niet te vaak uithalen grijnsssss

16 Geluchte Hartjes op “Nou Ja!!!

  1. Ja dat is waar…. heb het lijf bij elkaar gegrepen en commando’s gegeven 😉

   Snap ik hoor, ik ook wel, had toch niets kunnen eten van al dat lekkers nu

   xxx

  1. mwah… wilskracht… net lang genoeg als nodig was…

   ja hoor, nog steeds brak maar gelukkig wel al beter dan t weekend

   dank je wel, zo meteen weer zwaaiii

 1. Maar Melody’je toch je bent al weer op de been,je bent ook niet klein te krijgen hé.
  Verzorg je maar goed hoor.Groetjes van ons hier.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.