logozwijmelenopzaterdaga

Marja‘s 

Zwijmelen op Zaterdag

~ 182 ~ 

Gestart op 17 november 2012

 

Schreef ik op 1 april… toi toi toi voor Jurgen en Kimberly... ging Jurgen helaas niet verder in de Belgische Voice maar had Kimberly wel geluk in Idols, Na nog een paar slopende rondes ging zij door en was zij 1 van de 20 mensen die hun volgende auditie op Bali mochten doen. Daar zouden er weer 10 afvallen… en ook hier (geheel terecht vind ik) slaagde Kimberly er weer in haar plaats in de volgende ronde vast te zetten.
Dus wederom, nog steeds, toi toi toi Kimberly!

Afgelopen woensdag zong zij op Bali een duet met Jeffrey, ‘team Penotti’, werden ze genoemd, gingen beiden door naar de volgende ronde, ze zijn dus nog op Bali en volgende week gaat het verhaal verder… ik duim! Het lied dat ze in duet-versie zongen is er eentje van John Legend, ook al uitgevoerd door Megan Trainor, het heet Like I’m Gonna Lose You.

20 Hartenluchtjes op “Nogmaals…”

 1. Nee klinkt zeker niet slecht, als je van het genre houdt is het dus genieten.
  Ik begrijp dan weer niet wat de meerwaarde is van het op Bali opnemen, maar dát komt vast omdat ik het programma niet volg;-)

  1. Nee hè?!

   Ik denk niet dat het volgen van het programma daar wel begrip voor kan laten ontstaan …. ik snap het ook niet.

   Wellicht heeft het te maken met het feit dat Duitsland dat ook al enkele jaren doet met hun kandidaten? Ik weet het echt niet.

 2. Ik kijk af en toe en dit is niet echt slecht .Maar ik ben blijkbaar niet de enige die denkt ,waarom moeten ze hiervoor naar Bali ,zo’n totale onzin !!
  Fijn weekend ,Elisabeth

  1. Nee vind ik ook niet 😉

   Ja dat vind ik dan weer wel…. geldverspilling ….en dan die tv-bonzen maar klagen over ‘kostenplaatjes’

   Dank je wel Elisabeth, jij ook!

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.