~ LUISTERIJ ~·Died-enzo

Nog een maandje

jeansboek

Nog een maandje… en dan sluit het Jeans-boek weer. Dan is het jubileumseizoen voorbij. Gestart met een Jubileum-voorstelling waarin veel voormalige Jeansjes weer acte de presence gaven en ook dit seizoen afsluitend met dezelfde Juileum-voorstelling, met dat verschil dat de locaties van beide voorstellingen niet dezelfde zijn.

29 februari wordt de Jubileum-voorstelling herhaald in De Lampegiet te Veenendaal. Het begon op 25 september met de Jubileum-voorstelling in het Beatrix te Utrecht. Dit 25e seizoen kende voor cast en crew 68 voorstellingen waarvan ik er 24 mag/mocht gaan bijwonen. 1 voorstelling heb ik niet afgezien omdat ik ziek werd en dus voordat de 2e helft begon al in de auto terug op weg naar huis was. De voorstelling van gisteren moest ik helaas ook aan mijn neus voorbij laten gaan omdat de griep mij ongenadig velde. De voorstelling van gisteren, die ik met Daphne zou gaan doen, is overgenomen door Daphnes moeder en in diens plaats vergezel ik Daphne dan naar de voorstelling in Zwolle omdat haar moeder 1x per seizoen genoeg vindt.

Nog een dikke 4 weken dus… waarin er voor mij nog 6 zitten. Deventer, Franeker, Oss, Zwolle, Heerenveen en Veenendaal. Zoals altijd omstreeks deze periode komen de vragen, die altijd in het achterhoofd sluimerend aanwezig zijn, weer volop tot leven. Wie blijft en wie vertrekt? Maar ook, hoe gaat de nieuwe show heten en hoe gaat het eruit zien? Het is best dubbel. Jeans was, is en zal altijd blijven, de springplank voor jong talent. Bij Jeans veel leren en dan door naar iets nieuws… sommigen blijven maar 1 seizoen, anderen enkelen meer. Natuurlijk heb je favorieten en die zie je het liefst niet verrekken, al hoe zeer je hen hun doorgroeimogelijkheden ook gunt.

Er zijn alweer audities uitgeroepen en men vraagt alleen om mannen, dat zou dus betekenen dat de 4 dames die er nu zijn, er ook in seizoen 26 weer bij zijn. In de nieuwe show, die in september start, en die de naam “Magic” kreeg zien we dus Sarah, Manon, Deborah en Kimberly terug. Maar de heren? De bandleden? Daar is nog geen duidelijkheid over, heb al wel eea aan geruchten gehoord maar ja ik hecht daar vaak niet gelijk geloof aan, totdat het bevestigd wordt door de persoon in kwestie wacht ik het altijd maar af, al hoe nieuwsgierig ik natuurlijk ook ben. Bizarre bijkomstigheid is dan wel vaak dat mijn voorgevoel mij zelden bedriegt. Als ik het gevoel krijg dat iemand in diens laatste seizoen zit dan is dat vaak ook zo. Gelukkig heb ik dat gevoel nu niet bij mijn 2 favorieten glimlach en hoop ik dus maar dat mijn voorgevoel het weer bij het rechte eind heeft.

Afwachten dus maar of Naidjim, Florens, Nigel, Xander, en bandleden Shelton, Bennie, Marco en Harmen, weer op hun plaats staan als in september het doek opgaat en Jeans voor de 1e keer “Magic” toont aan het publiek.

12 Geluchte Hartjes op “Nog een maandje

 1. Aan de éne kant denk ik”wie gaat er nou zó vaak naar dezelfde groep ” maar als ik doordenk, een CD of DVD beluister en kijk je óók steeds weer . En bij optredens zijn er dan toch nog steeds kleine verschillen, op een CD of DVD helemaal niet. Het is wél goedkoper natuurlijk dan al die optredens nareizen;-)

  1. Je hebt gelijk….. elke show is anders, telkens 12 mensen op de planken voor je neus met hun eigen bui … dat maakt het zo speciaal.
   Ja ach… elke hobby kost geld toch? Velen spenderen het aan sport, vakanties, schoenen, kleding, tassen, make-up of wat ook maar…dat doe ik allemaal niet. Ik geef mijn ‘hobby-geld’ uit aan jeans en fotografie.

 2. Allereerst beterschap. Je bent er behoorlijk ziek van. Nu, na anderhalve week begin ik een beetje op te knappen. Jeans zit bij jou in het bloed. Dat is toch heerlijk, dat je er zo van kunt genieten?

  Liefs Frederique

  1. Dank je wel,, ja klopt, t was niet fijn. Ben er nog niet helemaal weer maar dat komt wel.

   Dat klopt… en inderdaad heerlijk, daar zijn geen woorden voor.

   -x-♥

  1. Jah…. hakt er ff goed in…. jemig…. van boven en onderen komt het er tegelijkertijd uit…om nog maar te zwijgen van de energie die het vreet, die ik al niet heb.

   -x-♥

  1. Dacht ik ook 😉

   Jah, dat is ieder jaar gelijk…. eigenlijk bof ik nu want dit jaar eindigen ze eind februari, terwijl dat al vele jaren, eind januari was

   thx knufff xxx

 3. Jij bent dus weer met aftellen begonnen ……….. gelukkig heb je nog 6 kaartjes liggen 🙂

  Hoop dat je ondertussen weer een beetje opknapt, al heb ik wel gehoord dat het venijn van deze griep in de staart zit, je denkt het gehad te hebben en dan krijg je weer een klap terug. Gelukkig kan ik (nog) niet uit ervaring praten.

  1. Nou grinnik , eigenlijk niet, ik ben altijd aan het aftellen, vanaf de 1e naar elke volgende voor mij…. en na de laatste weer tot de eerste

   Dank je wel, maar nee helaas. Ja dat klopt. Ik dacht dat ik er door was voor het overgrote deel toen ik vanochtend op stond maar al snel wist ik dat ik me vergist had 😉

   Gelukkig maar en ik wens je van harte toe dat dat zo blijft, want dit is niet zo fijn.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.