Nog 4 nachtjes…

… slapen…
en dan stap ik ‘s ochtends bijtijds de auto in om naar Smilde te rijden en Corry te halen. Achter mij aan rijden dan Daphne en Bastiaan met Noah en Brego. Zodra Corry bij mij is ingestapt zetten we onze reis voort naar  Het Museum Restaurant op Schokland.

We hopen uiteraard daar tijdig aan te komen zodat we er zijn als Bea met dochter Febe [] Cassie [] Eric [] Marije met Marcel & kind [] Thom met Boeddha (met hopelijk ook Astrid en Truffel) arriveren. Ik heb zojuist nog weer met het restaurant gebeld ter extra bevestiging en men kijkt naar ons uit glimlach
De weersvoorspellingen zijn wat dubbel, zowel zon als regen en de temperatuur is prima, zo rond de 15 graden. Misschien handig om wel een plu mee te nemen en waterbestendige schoenen aan te doen, beter met dan om verlegen toch? Om 10 uur staat er dus een uitgebreide koffietafel voor ons klaar en daarna gaan we richting de Gesteentetuin. Een heel mooie wandeling in een prachtig gebied waar we onze ogen dus ruimschoots de kost kunnen / mogen geven. Tijdens de koffietafel wil ik dan met de aanwezigen in overleg een eindtijd bepalen, het afscheid vindt dan weer plaats in het restaurant waar we de dag begonnen met een hapje en een drankje. Kortom… ik heb er veel zin in en hoop jullie ook!
Wellicht ten overvloede maar ik zet het er toch nog maar even bij: Heb je je nog niet opgegeven maar wil je er wel graag bij zijn, laat het me dan in een reactie weten.

8 hartenluchtjes op “Nog 4 nachtjes…

 1. Matroos Beek says:

  O O O … heb er heel veel zin in. Wij vertrekken vrijdag al want het is toch een heuse wereldreis van Gent in België en Breskens in Zeeuws-Vlaanderen… We komen vrijdagavond aan in een B&B in Nagele in de buurt van Schokland. Na hopelijk een verkwikkende nacht zie je ons verschijnen rond 10 uur in het museumrestaurant!
  Ik was vorig jaar ook al in Schokland, dus ik vind de weg wel. Tot dan lieve Melody!

  • Melody says:

   O O O ik ook….. de weersvoorspellingen verbeteren haast per uur… Ja dat geloof ik gelijk wel !
   Die verkwikkende nacht zij jullie uiteraard van ♥-e gegund en een goede reis natuurlijk ook …

   Ik kijk naar jullie uit hoor !! xxx

 2. Kakel says:

  De gesteentetuin zou ik dolgraag willen zien, maar ja… Ik geniet wel achteraf van de foto’s!
  Liefs en een knuffel ♥

  • Melody says:

   Dat weet ik schat…. ik zal extra zorgvuldig foto’s maken zodat de kans op het ‘niets missen’ door jou het allerkleinst is.

   KNuffeeeeeeeeeeelllllllllllllllll-x-♥

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.