Nog 3 nachtjes

De zomer is voorbij… het nieuwe theaterseizoen staat voor de deur….de spanning stijgt, zoals altijd omstreeks deze tijd in het jaar… nog 3 nachtjes slapen en dan stappen Daphne en ik de auto in en rijden we naar theater Castellum in Alphen aan den Rijn om daar de 1e try-out bij te gaan wonen. In tegenstelling tot voorgaande jaren niet met Anita omdat zij nog steeds niet goed genoeg is opgeknapt nadat ze 15 augustus het ziekenhuis in ging.

De 24e alweer….. Tropical Heat is de naam van de nieuwe show. Niet alleen de titel en de invulling van de show zijn nieuw maar dit jaar is er veel meer nieuw omdat er meer dan voorgaande jaren, wisselingen in cast en band zijn. Op de Website van JEANS staat onder meer het volgende te lezen:_
Onder de noemer ‘Tropical Heat’ belooft deze show een meeslepende cocktail van zinderende melodieën, romantische duetten en opzwepende showmuziek te worden. Met een vleugje salsa, een snufje latin, een flinke knipoog theater en altijd in alles en iedereen kwaliteit, bewijst Tropical Heat weer dat het concept van JEANS werkt!! Na het succes van Wings (de vorige show) hebben veel castleden hun vleugels uitgeslagen! Dit jaar krijgen dus veel nieuwe talenten de kans om zich te presenteren aan het grote publiek. Uiteraard zal, zoals vanouds, onze swingende band de muziek weer tot leven brengen met steengoede arrangementen! Iedereen die van pop en theater houdt mag deze nieuwe show dus niet missen!Regie & Choreografie : Perry Dossett / 
Musicaldirector & Bandleider : Bennie Top / 
Musical Assistant, Vocal Coach, Resident Director: Eileen Schilder
 / Kostuums : Daphne Schilder
 / Producent: Music@Motion BV 


Cast (*=nieuw):
*
Gaia Aikman
 / Nigel Brown
 / Sarah van der Meer
 / Manon Prins / *Maarten Smeele
 / *Britt Teeling
 / *Xander Venema
 / *Daniel Vissers


Band (*=nieuw):

Drums – Bennie Top (MD)
 / Bas – Marco Verhoogt
 / Gitaar – *Harmen Leurink
 / Toetsen – Shelton Telesford

We gaan het weer beleven…. ben heel benieuwd naar wat er komen gaat….. wordt dus vervolgd.

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

10 reacties

 1. Wat is de zomer snel gegaan hè, nu alweer de nieuwe Jeans. Ik wens je veel plezier in dit nieuwe seizoen!

 2. Wat een heerlijk vooruitzicht voor je en wat zal je heerlijk wegdromen .Ik hoop dat weer heerlijk gaat genieten [ maar daar twijfel ik niet over ] En wij zien hopelijk wat moois terug op de Zwijmel zaterdagen !
  Liefs Elisabeth

  • Echt wel 😉

   Dat hoop ik ook. Twijfel is er bij mij ook niet hoor, ik volg ze al zovele jaren en het is altijd weer een feestje geweest.

   Dat zal vast wel gebeuren 😉

   Dank je wel, liefs terug.

 3. Je bent en blijft een fan in hart en nieren!
  Jammer dat Anita niet mee kan, maar nu boft Daphne weer 😀
  Alvast heel veel plezier de 24ste en beterschap voor Anita.
  Liefs xxx

 4. Hopelijk hoef je de komende 3 nachten niet al te veel schaapjes te tellen en val je, ondanks de spanning, vlot in slaap. Veel plezier!

 5. Ik wens je bij voorbaat een héérlijke avond!!! Wat een pest eind rijden heb je er voor over zeg! Ik vind van Rijswijk naar Alphen a/d/ Rijn al ver;-)

  • Dank je wel hoor, komt helemaal goed.

   Eh ja ach….voor JEANS wil ik dat wel, doe dat al sinds 1996.
   Al moet ik ook toegeven nu…dat ik wel deze week besloten heb dat dit het laatste seizoen is dat ik dat doe.
   Mijn gezondheid is niet jevanhet en beter worden zal het zeker niet.
   Daarbij opgeteld dat het mede door punt 1 dan een te kostbaar plaatje wordt ga ik het dit seizoen al rustiger aandoen door minder voorstellingen te bezoeken dan voorgaande jaren…. en met ingang van het volgend seizoen de voorstellingen ‘ver’ weg te laten voor wat ze zijn en alleen voorstellingen te bezoeken die ik ‘aan’ kan, oftewel het noorden des lands dus…

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.