24 november 2016….

 

De afgelopen weken heb ik gehoopt op een toename van deelnemers en heb het aan de spelers overgelaten of ik het zou laten doorgaan of toch maar niet gezien het geringe aantal. Gelukkig wilden zij het spel wel spelen en ik ook dus gaat het gewoon lekker door, lekker puh glimlach

De afgelopen dagen heb ik me over de spellen gebogen, was wel weer een gezoek want ja, ik wil uiteraard met iets nieuws komen en geen oude spellen van eerdere jaren herhalen. Het is weer gelukt en ik hoop dat iedereen het weer leuk zal vinden.

Nog 2 nachtjes slapen … dus nog even geduld… en dan gaat het Grote Bloggers Sinterklaas Spel van start.

Op dit moment zijn er 6 deelnemers… die om een prijs gaan strijden… : Fréderique & Christiaan & Smijling & Puk & Mamma & Vonnie-B & Daphne

Denk je nu dat je te laat bent? Nee hoor, je mag je nog steeds aanmelden…. dat kan door HIER een kijkje te nemen en je schoentje te zetten, en het uiteraard aan Spel-Piet en/of mij te laten weten. Immers, hoe meer zielen hoe meer vreugd, toch of niet dan?

Nou hebben veel mensen een hekel aan reclame op hun blog maar mocht je wel/niet meespelen maar wel reclame voor het spel willen maken dan is dat natuurlijk heel welkom en zal ik je er dankbaar voor zijn.

Kortom… ik heb er weer heel veel zin in en ik hoop dat jullie, medespelers, dat ook hebben!

Iedereen veel succes gewenst.

6 Hartenluchtjes op “Nog 2 nachtjes….”

 1. Zes is zó weinig voor alle moeite die je ervoor doet. Je hebt me over de streep getrokken (-: Doe mij alsjeblieft maar schoen nummer 22.
  Dikke kus ♥

  1. 😉 ik dacht al, wat sleep ik toch met me mee? 😉
   Schoentje 22 staat op jouw naam gereserveerd, gezellig dat je mee doet, fijn !

   -x=♥

 2. Oeps ……….. op een of andere manier heb ik dit helemaal gemist 🙁
  Tja, dat komt er van als je het druk hebt ……….. en helaas ga ik me ook niet nu nog aanmelden, weet nu al zeker dat ik gewoon geen ruimte heb om aan deze spelletjes mee te doen …………. jammer!!
  Maar, volgend jaar, als je het dan nog doet ben ik hoop ik weer van de partij.

  1. Dat is jammer inderdaad….. ik heb heel bewust niet ‘oudere’ deelnemers gemaild omdat ik dat te opdringerig vond…

   Dat vind ik fijn, ja hoor, ben ik in ieder geval wel van plan .

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.