Nog 1 nachtje…

…en dan is het vrijdag…. de 1e dag van 2 dat ik naar Emmen op en neer rijden zal.

Morgen ga ik met manlief naar Emmen, naar een locatie waar ik de kavels mag ophalen die ik scoorde bij de veiling van alle, maar dan ook werkelijk alle, spullen van het oude Noorden Dierenpark. Over zo’n 15 uur ongeveer kan ik dan het terras in onze tuin weer vullen nadat Joop en ik het van de week helemaal opgeruimd en schoongemaakt hadden. Wat een forse rit naar de stort opleverde, voor alle duidelijkheid, glimlach Zodra het weer het dan toelaat kan ik buiten zitten en niet alleen genieten van het mooie weer in onze tuin maar ook van het ‘mijn’ mogen noemen van dingen die in het oude dierenpark stonden. Blij dat ik was/ben dat ik 2 tafels scoorde met 6 stoelen, ik kan dus nog nog heel lang nagenieten van mijn herinneringen aan het oude dierenpark dat afgelopen 31 december haar deuren definitief sloot.
Ik heb over het algemeen niets met nieuwe dingen en hou er veel van 2e hands zaken bij elkaar te sprokkelen om die een 2e leven te gunnen. IN dit geval zijn mijn ‘nieuwe 2e-handsjes’ dus extra welkom vanwege de talloze herinneringen.

tafelrechthoek85120tafelrond85stoelen6

Zaterdagochtend vroeg haal ik dan Anita op om ervoor te zorgen dat we vroegtijdig aanwezig
zullen zijn bij het nieuwe dierenpark, Wildlands. Als abonneehouders kreeg je het aanbod een testdag mee te komen maken, het enige  dat je hoefde te doen was bevestigen dat je dat wilde en welke datum je voorkeur had, dat hadden Anita en ik natuurlijk in a split second geregeld glimlach . We zijn reuze reuze benieuwd en ik zal ongetwijfeld met veel, wat zeg ik, veel? heel veel, foto’s thuiskomen.
Ik roep al heel lang dat ik niet kan wachten tot de poorten open gaan en ik naar binnen mag, dankzij Daphne is dat natuurlijk veel erger geworden, en nu is het nog maar 2 nachtjes, tijd vliegt als je er achteraf tegenaan kijkt. Na zaterdag ‘moet’ ik dan mijn ongeduld, ja die zal heus niet op zijn als wij zaterdags huiswaarts gaan, 1 week en 6 dagen bedwingen.

glasgow-zoo-dudley-emmen

Goede Vrijdag sta ik er weer heel vroeg voor de deur, deze keer met Corry omdat Daphne moet werken die dag. Ik heb de routes op papier gezien en die zitten wel in mijn hoofd maar hoe dat in het eggie zal zijn moet ik nog ervaren maar ik hoop dat ik die vrijdag Corry tot een goede gids zal zijn. Wetende dat zij ook gek op olifanten is gaan we in ieder geval natuurlijk proberen kennis te maken met Mekong, waarover ik hier al schreef, maar hoop ik ook kennis te mogen gaan maken met Dudley, de mannetjesleeuw uit Glasgow-Zoo Schotland, die geruild werd met Zulu die geen leven meer had bij Brandy en Tia met haar dochters Aisha, Dalila en Lula. Naast de overige dieren die we hopen te gaan bewonderen, ben ik natuurlijk ook benieuwd naar de 2e IJsberen dame, Nela die kortgeleden uit Duitsland naar Emmen kwam. Hoop ik ook mijn andere favorieten, de neushoorndames, Jennifer, Petra en Zarah, en van de laatste hoop ik dat zij nog steeds “2 handen op 1 buik” is met Nellie het penseelzwijntje, te mogen zien en kijk ik uit naar het laatst geboren Giraffenjong dat op 22 januari ter wereld kwam als 1e nieuwgeborene van Wildlands.

22-januari-2016-eerstgeborende-wildlands

Wildlands Emmen staat de komende tijd dus al 3x op mijn agenda,  17 mei met Katinka en 30 mei met Daphne, Liesbeth, Frederique, Truus, Cornma met lief, Corry en wie weet wie nog meer, voor de afronding van de 6e adoptie-actie maar ik weet nu al wel heel zeker dat het daarbij zeker niet zal blijven. Geloof maar niet dat ik van 25 maart af ga wachten tot 17 ei, van ze never nooit niet. Wat was  ik blij toen ik mijn abonnement verlengen mocht met een speciale aanbieding,  en die blijdschap werd groter toen ik de nieuwe prijzenlijst zag! Jullie kunnen er zeker van zijn dat ik ervoor zorg dat ik elke cent van mijn abonnement ten volle zal benutten  glimlach, doe ik altijd al maar nu natuurlijk nog veel meer !

Nu de laatste uren weg zien sluipen…tenzij iemand van jullie de klok vooruit schuift voor mij??

15 hartenluchtjes op “Nog 1 nachtje…

  1. Wat heerlijk om naar uit te kijken 🙂
    Bedankt voor je bijdrage #ikwasweereensaandelatekant 🙁
    Fijne dag vandaag en een fijn weekend
    Liefsssssssssssssssssssss -X-

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.