Niks fouts aan!


~ Zwijmelen op Zaterdag *363*

~ 2 november 2019

~ Gestart bij Marja op 17-11-2012

~ Voortgezet (miv 261) bij Trees op 11-11-2017

~ Voortgezet hier (miv 348) op 20 juli 2019.

Waarmee ga jij ons vandaag laten opspringen om mee te dansen of heerlijk achterover laten leunen om met de ogen dicht bij te zwijmelen?
Ik leg graag mijn oor bij jou te luister dus zingt en/of musiceert u maar:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Altijd al, nog steeds, wellicht voor eeuwig al hoe triest dat ook is… worden sommige vormen van Liefde als fout bestempeld. Iets dat ik niet kan begrijpen, óók niet wil kunnen begrijpen overigens! Als het puurste dat er bestaat; De LIEFDE, fout is wat rest ons dan nog aan ‘de moeite waard’ in het leven?

 

Misschien qua context niet passend onder de noemer ‘zwijmelen’ maar afgezien van die tekst vind ik de muziek in dit nummer ook heel erg mooi dus als je de tekst (en diens impact) even niet mee laat wegen maar puur naar de muziek kijkt kun je prima zwijmelen.

 

12 thoughts on “Niks fouts aan!

 1. Nooit eerder gehoord, ik moest er even aan wennen want toch in hoofdzaak elektronische muziek . Liefde gaat gewoon slecht de twee ( of misschien wel meer) gelieven aan maar kan om héél veel redenen door anderen veroordeeld worden, leeftijd, geslacht, afkomst en noem maar op wat er allemaal drempels kan opwerpen.

 2. Zolang beide (of meerdere) mensen vrijwillig de liefde bedrijven, vind ik alles prima. Wie is een ander om te bepalen wat een ander wel/niet mag? Heb niet naar de muziek geluisterd; te veel prikkels om me heen.
  Liefs ♥

  • precies….. helemaal mee eens.

   Ach arme schat, knuffellllllllllllllllll (Mel doet Kakel blinddoek op en oordopjes in en verdwijnt met haar onder een dikke donkere deken)

 3. Als je van kindsaf bent opgevoed met de dreiging van een Sodom en Gomorra, waar je huis en haard kan worden verwoest met een regen van zwavel en vuur als je “naast het potje piest” en zelfs in een zoutpilaar kunt veranderen als je toch even achterom kijkt tijdens het vluchten voor de verwoesting, is het niet zo gemakkelijk om andere inzichten toe te laten…
  Mooie ingetogen muziek trouwens.

  • Ja dat is natuurlijk waar … maar het klakkeloos overnemen wat ‘ouderen’ je vroeger voorhielden en dat dan weer even klakkeloos aan je kroost dorgeven… in de ‘huidige’ tijd met zoveel invloeden die er ‘toen’ nog niet waren?
   Echt de mensch is gek!

   😉 Daar zijn we het dan over eens.

Voel je vrij je ♥ te luchten...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.